REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: hangi uyduyu tavsiye edersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 hangi uyduyu tavsiye edersiniz

merhabalar benim 4 adet canagım var birincisi turksata cevrili ikincisi hotbort evrili ücüncüsü de thor cevrili bende simdi bir adet boş 120 lik canak var acaba hangi uyduyu tavsiye edersiniz bu arada cihazım gm 9400vcı acaba bu cihazın actıgı hangi uyduyu önerirsiniz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhabalar benim 4 adet canagım var birincisi turksata cevrili ikincisi hotbort evrili ücüncüsü de thor cevrili bende simdi bir adet boş 120 lik canak var acaba hangi uyduyu tavsiye edersiniz bu arada cihazım gm 9400vcı acaba bu cihazın actıgı hangi uyduyu önerirsiniz
    Astra (19e) yada sirius

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Astra (19e) yada sirius
    sizce 120 kac tane kanal alır astra dan yer ast anadolu yakası

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astrayı napcan hiçbişi yok orda ya ben olsam 61.5 batıya çeviririm orda açılan usa paketi var hiç olmazsa güzel kaliteli kanallar kurtarması lazım ama belki kurtarmaz orası arkadaşlara bi sor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iNFiLaK Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    astrayı napcan hiçbişi yok orda ya ben olsam 61.5 batıya çeviririm orda açılan usa paketi var hiç olmazsa güzel kaliteli kanallar kurtarması lazım ama belki kurtarmaz orası arkadaşlara bi sor
    uydunun tam adını,paketin tam adını alabilirmiyim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DISH Network 61.5°W nagra sistem açılıyo yada Bell ExpressVu at 91.0°W bu uyduların hangisi 120 likle kurtarır ustam ikiside açılıyo güzel kanallar var

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iNFiLaK Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DISH Network 61.5°W nagra sistem açılıyo yada Bell ExpressVu at 91.0°W bu uyduların hangisi 120 likle kurtarır ustam ikiside açılıyo güzel kanallar var
    güzel söylüyorsunda arkadaş elindeki makinayla iligili açılabilen demiş dikkat et

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açmıyo mu gold master 9400 ayrıca 120lik kurtarır mı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açmıyo mu gold master 9400 ayrıca 120lik kurtarır mı
    açmaz.

Ayrıca siz bu yayınları nasıl alıyorsunuz merak ettim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri