REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İnternetteki tehlike geri döndü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 İnternetteki tehlike geri döndü

İnternetteki tehlike geri döndü

19 Ekim 2008 Pazar

Bir süredir sessizliğini koruyordu. Şimdi daha da gelişmiş bir şekilde geri döndü. MP3 sitelerinde kurban bekliyor. Bakın o tehlike ne?

Bir süredir sessizliğini koruyan büyük tehlike, bazı MP3 sitelerinde yeniden ortaya çıktı: Warezov Robotu!..

TROJANLAR MP3 SİTELERİNDE SİZİ BEKLİYOR

CHIP'in haberine göre uzun bir suskunluk döneminin ardından Warezov botnet yeniden doğdu. SecureWorks Firmasının Araştırması yöneticisi Joe Stewart'a göre, Warezov bot'unu yükleyen 'trojan'lar bazı MP3 indirme sitelerinde kurbanlarını bekliyor.

İŞLETİM SİSTEMİNE GİREBİLİYOR

Stewart'a göre 2006 yılında yaygın olarak email saldırılarıyla adından sıkça söz ettiren Warezov, gerçek bir bot'a göre daha gelişmiş bir sisteme sahip.

Stewart'ın üzerinde durduğu nokta ise, Warezov'un istediği taktirde herhangi bir işletim sistemine arka kapı açarak girebilmesi...

Warezov'un iki parça halinde yüklendiğini ifade eden Stewart, internet kullanıcılarının çok ciddi bir tehdit altında olduğunun altını çizdi.

internethaber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dikkatli olmak lazım elbette ...art niyetli insanlar asla pes etmior ..bizim tek yapacağımız çok dikkat etmek eğer bi şey indireceksek te üye yorumlarını iyi okuyup ve güvendiğimiz yerlerden indirmek bunlarda bi nevi tedbir sayılır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık bilgisayar güvenliğini güvenlik programlarla bu tür tehlikelere 4 kat daha fazla artırmak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

limewire de önceden indir indirebildiğin kadardı şimdi 3 mp3 den 1 inde ciyaklıyo antivirüs.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarı ve bilgi için teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eeee bir alman atasözünün dediği gibi (balık anne yavrusuna hitaben derki "eğer sana hiç uğraşmadan bir solucan veriyorlarsa arkasında mutlaka bir çengel vardır") nasıl söz ama

Not: iyi niyetli olupta paylaşanlar istisna (hariç)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    limewire de önceden indir indirebildiğin kadardı şimdi 3 mp3 den 1 inde ciyaklıyo antivirüs.
    Sorma...limvire dedikleri programı yeğenim kurdu...neşe karaböceğin bir şarkısını indirdim...tuhaf tuhaf programlar yüklendi...sonra birden bire nasıl olduysa kotayı aşmaya başladım...programları silsende gitmiyor...1- 2 gün sonra yine masa üstünde görüyorsun...kaç kere makinayı tekrar yükledim...
    (diyeceğim artık neşe karaböceği eskisi kadar hayranlıkla dinleyemiyorum )
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uyarı için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

virüs programları bu virüs ile başa çıka biliyormu acaba

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri