Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Doğalgaza şok zam!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belkide bu yapılan zamların 3'te biri önümüzdeki aylarda zamlar çoğalır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapmış oldukları her kuruş zamonların yedi ceddine kefen parası olsun inşaallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elektrik ve suda gelir yakın zamanda...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

yav ne olacak halimiz bunlar iyi dedik bizleri yaktılar kime ne diyecez bilmiyorum ALLAH bildiği gibi yapsın.bizler bunu istiyoruzki bunlar bizi böyle yönetiyo kömür pahalı gaz pahalı.sonumuz hayrola gerçi hayırlık bişey görünmüyor.:46: :46: :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu zam başka ürünlerede zamları tetikliyeçek yazık olan vatandaşa oluyor adamlar hala ihtilal yapmakla uraşıyor hala meyvelerinin olgunlaşması için bekliyorlar sonuçta ufak bir bölüm dışında yüzde doksan zarar görecek bakın kimsenin sesi çıkmıyor hergez memnun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu anlamak zor herkes zamlardan hükümetin yapmış olduğu uygulamadan rahatsız.Kime sorarsanız sorun herkes kızıyor.İyide adamlar seçim zamanı %50'ye yakın oyla geldiler şimdi isyan etmenin anlamı yok sandığa giderken yani seçim sandığında isyan etmek gerekmezmi diyorum.Dünyanın hiç bir yerinde böyle abuk sabuk şeyler yoktur.Siz bütçenizin açıklığını memur esnaf işçiylemi kapatmayı düşünüyorsunuz.Herşeye gelişigüzel zam yapıyorsunuz Çalışanlara gelince bütçe açık veriyor.Kısacası siyasilerin bu tür uygulamarına dur demek için,yetki seçim zamanı bzlerde değilmi? Ne olursa olsun yapılan yanlış ise yanlışa yanlışla gitmenin anlamı yok.Biraz duyarlı olmamız lazım diye düşünüyorum.
    Konu Sabahattin Ayt tarafından (22-10-2008 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sabahattin Ayt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunu anlamak zor herkes zamlardan hükümetin yapmış olduğu uygulamadan rahatsız.Kime sorarsanız sorun herkes kızıyor.İyide adamlar seçim zamanı %50'ye yakın oyla geldiler şimdi isyan etmenin anlamı yok sandığa giderken yani seçim sandığında isyan etmek gerekmezmi diyorum.Dünyanın hiç bir yerinde böyle abuk sabuk şeyler yoktur.Siz bütçenizin açıklığını memur esnaf işçiylemi kapatmayı düşünüyorsunuz.Herşeye gelişigüzel zam yapıyorsunuz Çalışanlara gelince bütçe açık veriyor.Kısacası siyasilerin bu tür uygulamarına dur demek için,yetki seçim zamanı bzlerde değilmi? Ne olursa olsun yapılan yanlış ise yanlışa yanlışla gitmenin anlamı yok.Biraz duyarlı olmamız lazım diye düşünüyorum.
    işte bizim milletimiz herşeyi iyi biliyor. her konuda uyanık ama bu konuda ne yazıkki anca 2 torba kömüre kanacak kadar bilinçsiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konu malesef yıne sıyası kısınlara sarknıştır.bızım işimiz bu forumda siyaset yapmak degıl.uydu ve teknolajı ıle alakalı bir şeyler yapmamız gerekıyor.konuyu hatalı cumleler kullanıldıgı ve sıyasetle karıştırıldıgı ıcın kapatıyorum.kımse bana kızmasın e_mail adresıme bır yıgın mesaj doldu bu konu ıle alakalı.saygı ve sevgılerımle esen kalın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan ayrılmayın.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri