Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türk Bayrağına Saldırı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Türk Bayrağına Saldırı

    İSTANBUL (İHA) - Yasadışı örgüt sempatizanları İstanbul sokaklarını molotoflarla ateşe vermeye devam ediyor. Sokak aralarına ve caddelere park etmiş araçlara ve işyerlerine molotoflarla saldıran kişilerin asıl hedefinin Türk Bayrağı olduğu bugün de gün yüzüne çıktı. Dün gece Maltepe'de camında Türk Bayrağı olan bir aracı yakanlar, bu gece de camında Türk Bayrağı bulunan bir PTT şubesine molotof attı.

    Edinilen bilgiye göre saat 21.45 sıralarında Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde, yüzlerinde maske bulunan bir grup genç, slogan atmaya başladı. Ellerinde taşıdıkları molotofları önce yoldan geçen bir kamyona fırlatan grup, daha sonra camında Türk Bayrağı bulunan PTT Şubesine saldırdı. Yasadışı örgüt lehine slogan atarak ilerleyen maskeli grup, Kenan Keskin'e ait 34 ED 4177 plakalı minibüsün camından içeriye attıkları molotofla aracı yakmak istedi. Minibüsün içinde bulunan araç sahibi Kenan Keskin'in müdahalesi ile araçtaki yangın büyümeden söndürüldü.

    Olay Yeri İnceleme ekipleri, araçlar ve PTT şubesi üzerinde çalışmalarını sürdürürken, Çevik Kuvvet ekipleri de eylemi gerçekleştirdikten sonra ara sokaklara kaçan göstericileri yakalamak için arama yaptı.

    Polis, üzerinde Türk Bayrağı gördükleri araç ve işyerlerini ateşe vermek isteyen grupları tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

    Alışveriş merkezine molotoflu saldırı


    İSTANBUL (İHA) - Gaziosmanpaşa'da bir alışveriş merkezine molotof kokteylli saldırı düzenlendi.

    Alınan bilgiye göre, Gazi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerindeki bir alışveriş merkezine kimliği belirsiz kişilerce molotof kokteyli atıldı. Saldırganlar olayın ardından kayıplara karışırken, çıkan yangın olay yerine sevk edilen polis ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Saldırı nedeniyle iş yerinde ufak çapta maddi hasar meydana geldi. Olayın ardından çevrede güvenlik tedbirleri arttırılırken, soruşturma başlatıldı.


    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

    Mersin'de pkk yandaşları korsan gösteri yaptı


    MERSİN (İHA) - Mersin'de terör örgütü PKK yandaşları, Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) düzenlediği basın açıklamasının ardından bazı mahallelerde gösteri yaptı. Çoğunluğu çocuklardan oluşan göstericiler, gaz bombası atılarak dağıtıldı.

    Dün Mersin'de Şevket Sümer Mahallesi'nde esnafa zorla kepenk kapattırarak korsan gösteri yapan PKK yandaşları, bugün de DTP'nin Demirtaş Mahallesi'ndeki basın açıklamasının ardından olay çıkardı. DTP tarafından Toroslar İlçe Teşkilatı'nda düzenlenmek istenen basın açıklaması, toplanan kalabalığın ellerinde terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarını taşınması nedeniyle engellendi. Polisin yasa dışı pankartlarla yürüyüşüne izin vermediği DTP'liler, kısa süre oturma eylemi yaptıktan sonra blundukları yerde basın açıklaması yaparak eyleme son verdi. DTP'nin basın açıklamasının ardından ara sokaklara dağılan gruplar olay çıkardı. Mahalle aralarında çöp tenekeleriyle barikat kuran örgüt yandaşları, polise taşla saldırdı. Polis ekipleri, taş atan göstericilere önce panzerlerden tazyikli su sıkarak müdahale ederken, ardından gaz bombası attı. Çoğunluğu çocuklardan oluşan göstericiler, polisin gaz bombası atmasıyla ara sokaklara dağılarak kaçtı. Olaylar nedeniyle polis, bazı mahallelerde güvenlik önlemlerini arttırdı.


    Öte yandan dün akşam korsan gösterilerini Şevket Sümer ve Güneş mahallelerinde yoğunlaştıran terör örgütü yandaşları, Okan Merzeci Bulvarı üzerinde yoldan geçen araçları taşlayarak camlarını kırarken, Eğriçam Mahallesi Muhtarlığı'na da molotof kokteylli saldırı düzenledi.


    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.


    Adanada polise taşlı sopalı saldırı

    ADANA (İHA) - Demokratik Toplum Partisi (DTP) Ceyhan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a İmralı'da şiddet uygulandığı iddiasına yönelik basın açıklamasının ardından toplanan grup, polise taşlı sopalı saldırıda bulundu.

    Ceyhan'ın Küçükkırım Mahallesi'ndeki Orhan Kemal Bulvarı üzerinde toplanan yaklaşık 400 kişilik topluluk, okunan basın bildirisinin ardından polise taşlarla saldırmak istedi. Ancak polis ekiplerinin soğukkanlılığı nedeniyle kısa sürede grup ara sokaklara dağıldı. Daha sonra tekrar bir araya gelen ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atan kalabalık, güvenlik güçlerine taş ve sopalarla saldırdı. Ceyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırıların artması üzerine havaya ateş açmak ve göz
    yaşartıcı bomba kullanmak zorunda kaldı. Topluluk, daha sonra küçük gruplar halinde sokak aralarına girerek uzaklaştı.

    Öte yandan, bulvar üzerindeki iş yerlerinin kepenk kapattıkları gözlenirken, provoke edilen olayda çocuklar yine ön sıralarda terör örgütü lehine slogan atıp Abdullah Öcalan resimleri taşıdılar.

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

    Konu MUTAF tarafından (22-10-2008 Saat 03:35 ) değiştirilmiştir.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    memleket kaosa doğru hızlı birşekilde ilerliyor hem ekonomik hemde siyasi siyasiler gercekten gaflet ve delalet içinde dtp lilerin konuşmaları bayrağımıza saldırı ama bu olaylarda 3 maymunu oynayan akp

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    alayını asacaksın alayını bu gün bayrağa saldıran yarın senin her şeyine saldırır ama ne yapıyoruz alıp bunları içerde besliyoruz cezalarımız caydırıcı değil göz altına alınıp ertesi gün serbestler arkdaş gül uzattık olmadı dağlara broşür dağıttık yine olmadı yok insan hakları yok ab derken iyice suyu çıktı bu işin bu dtp denen pkk yanlılarının ne işi var kardeşim benim atamın kurduğu mecliste bunlar kürt halkımın sorununu değil sadece ve sadece lanet olası terör örgütünün probagandasını yapıyor halen tv larda muhteremler yok bm ye girdik yok şunu yaptık bunu yaptık ya bırakın milleti kandırmayı artık benim ülkemde şehit kanı ile sulanmış o bayrağa kim saygısızlık yapabilir şehitlerimiz neyin mücadelesini veriyor o zaman tarih boyunca biz neyi savunduk bizler vatan bayrak ve namus için yaşamıyormuyuz ey efendiler hala açılışlara davetlere gidip partinizin reklamını yapıyorsunuz yazıklar olsun!

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    kürt halkının ne gibi bir sorunu var,varda benmi bilmiyorum,beni aydınlatırsanız sevinirim,bence bu halkın Türk Kürt vs diye bir sorunu yok:49:

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kürt halkının ne gibi bir sorunu var,varda benmi bilmiyorum,beni aydınlatırsanız sevinirim,bence bu halkın Türk Kürt vs diye bir sorunu yok:49:

    zaten mesele orada yani halklar arasında bir sorun yok ki düşünün şu an bile etrafınızda bir çok farklı kökene sahip insanlar vardır ve hiç kimse de kalkıp birbirne ne bir söz ne bir hakaret etmiyor...
    olayın kökeni dışardan gelen kişilerin ve güçlerin elinde yani ülkemiz için bir çok oyun oynadılar yıllarca bi dönem öğrencileri sağcı ve solcu iye birbirnie kırdırdılar...bi dönem alevi --sunni çatışması yaşattılar...yani sürekli bizim kendimize gelmememiz için ve kalkınmamamız için oyunlar oynanmakta..en çok tutturdukları oyun ise bu oldu ve bunu da pkk ile gayet güzxel desteklediler yııllardırhepimizin birlik olup ülkemizi kalkındırmak gayemiz olmalı yoksa kısır tartışmalar çatışmalar yaşadığımız sürece hiç bi ilerleme kaydedemeyiz ve terörü de bitiremeyiz...
    dikkat ederseniz terörün en çok tırmandığı dönemler milletin birlik ve beraberlik ruhunun arttığı dönemlerde oluyor..
    özal GAP projesini tasarlayıp doğuyu kalkındırmak istediğinden beri orda sürekli terör sürmekte ..amacı nedir diye düşünmediniz mi???amaç belli halkın fakir ve cahil kalması paraya muhtaç olması pkk en çok o sayede taraftar bulacaktır kendisine...

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bence olay kürt meselesi değildir.ermeni meselesidir.kürt kardeşlerimizin adı altında güneydoğuda emperyalistler içimize sinmiş (sabatayist misali) ermenilerin ülkemizde yaptığı bölme faaliyetidir.adı ermeni olamaz ne olur kürt olur.derinlere inilsin olayların olduğu yerleşim yeri ve gebertilen teröristlerin çoğunluğu ermeniye çıkar. bence.ayrıcaaaaa orhan pamuk ne dedi nasıl tepki gördü herkes bilir peki devletin cumhurunun yaptığı açıklamanın alman medyasına farkı ne .alıştık alıştırdılar

    bir hikaye var kısaca anlatayım halk dilinde,"adamın birine demişlerki;-kasabanda kırıklık yapan var.
    adam;-mahallemden ırak demiş
    demişlerki;-mahallende
    adam;-sokağımdan ırak.
    demişlerki;-sokağında
    adam;-evimden ırak
    demişlerki;-evinde
    adam;-benden ırak demiş.
    bence bu gündemin daha iyi anlaşılması için ders veren bir örnek.ateş bacayı sardı.tarih bunun hesabını iktidardan değil,sessiz kalan ,yetersiz,basiretsiz muhalefettten soracaktır.saygılarla
    Konu umuter tarafından (22-10-2008 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: ard arda mesaj yazmayın

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    abi yıllarca kürt türk sağ sol alevi sünni diye bu milleti kardeşi kardeşe kırdırmadılarmı ben sınıra kadar gittim bırakın okulu bırakın fabrikaları yolda bakkal bile bulamadım okulu olmayan insanların evine ekmeğini götürecek bir fabrika bile dikilmemediği yerde kurt da çok olur çakalda insanlar oralarda devletin sıcak elini şevkatini görememişki açlık sofuluğu bozdururmuş arkadaşlar adamlar meydanı boş bulmuş orada halkımızı tehditle dağa çıkarıyor esnafa dükkanını açma yoksa ertesi gün oğlunu kaldırırız diyorlar öyle dedim ya öyle açılışlara gidip kameralara poz vermekle olmuyor işler oraları o kadar unutulmuşki insanların artık devlete güveni kalmamış eee bu durumda meydana çıkıp ben kürt halkının haklarını koruyorum deyip pkk nın probagandasını yapan it de çıkar çakalda saygılar!

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Arkadaşkar doğru söylüyorsunuz, doğru söze ne denir ki? hakikaten bu milleti bölmek için neler yapmadılar Kİ? İnsanın kanı donuyor. Bir bakıyorsun adam konuşurken sanki demokrasi aşığı, birde bakmışın bebek katilinin yandaşı. Ya bu iş dışarısıyla olmayacak, ya insanlıkla alakası olmayana insan hakları muamelesi, bunca masum insanın hayatının sönmesine sebep olmuş birisine yaşam hakkını kim, nasıl hangi hakla veriyor anlamıyorum. Allah öldürecek te cesaretle sebep olacak biri yok. İnan şeytanda ürkmüştür bu adamdan, düş yakamdan demiştir. başıma iş alacağım demiştir. Bu şehit analarının kahrı, inanın bu bebek katilinin cehennemde yandığını görseler dahi bitmez. Sizce saddam gibi giderken olsun erkek gibi olabilir mi? Ah muhalefek nerde destek, nerde köstek olabileceğini bir bilse Türkiye 6 ayda düzlüğe çıkar. Alternatif muhalefet lazım. A.L.ş mi? asla yuvadan uçmuş kuşun ne işe yaradığını gördünüz ki?

    PKK= Avrupanını ve süper güçlerin silah ve uyuşturucu koridoru, Bu koridoru kim kapamak ister...?

    bu olaylar tamamen provakasyon herkez bılırkı kımse aponun kılına donunamaz sadece bırılerı ortalıgı karıstırmak ıstıyor olay bu kadar basıt sen adamı korumak ıcın 1250 asker tutacaksın sonrada ona ıskence yapacaksın buna ancak guler ınsan
    Konu umuter tarafından (22-10-2008 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: ard arda mesaj yazmayın

  9. #9

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    GAZİ Mahallesinde bir arkadaşım la görüştüm öğlen 2 gibi.
    adam diyorki işe gidemedik. kimse sokağa çıkamıyor..
    dedim neden. ne oldu.. Caddelerde sokaklarda pkk yandaşları her yere her kese saldırıyor diyor.. otobusleri arabaları taşlıyorlarmış..
    ellerine hiç bişi geçmeyeceğini bile bile boş yere çabalıyorlar...
    ama suç onlarda değil suç bizimkilerde...
    AF çıkaran bizimkiler. Dağdan döünüşü kolaylaştıran bizimkiler. apoyu besleyen bizimkiler. İDAM YASASINI istemeyn bizimkiler....
    ee ne yapıcaz biz. gün gelecek karımıza kızımıza sataşacak bu yahudi ermeni kırmaları...
    yapanı yakalayacklar 3 gun sonra bırakacaklar.
    yapanı biz yakalasak dersini versek 6 ay yatıracaklar...
    gidişat süper. böyle devammm...

  10. #10

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Tek Kelime: Ya Sev Ya Terket Ne Mutlu Türküm Diyene Bu Vatanın Ekmeğini
    Yiyip Bu Güzel Vatanıma Hainlik Yapanlar çok Yakında Kuşununuda Yer şerefsizler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •