REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon
71 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Galatasaray 1 Olympiakos 0 UEFA Kupası 2. Tur Maçı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rakip tabiki gol atmak için mücadele verecek adamlar kazanmaya geliyor
    galatasarayın tek dezavantajı var oda ilk maç ve kendi sahanda oynuyorsun bu bana göre bir baskıdır
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim görüşüm Galatasaray'ın bu maçı alacağı yönünde.Çünkü;Bakarsanızz kadro kalitesi yönü ile de Galatasaray daha güçlü...BAŞARILAR GALATASARAY...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kadroda futbolcu zenginliği bizde ama olypiakosun ileri uçtaki yabancıları çok hızı.
    ve sanırsam onlar orta sahada bizim ofansim futbolumuzu bozacak adamlara sahipler.
    ali sami yende bu maçta çok gol olacak gibi geliyor bana...
    topu ayağında çok tutan bu maçı alır bence...
    olyde çok defansif değil çünkü.
    kısa ve öz zevkli maç izlices.
    ve farklı galibiyet bekliyorum... 4-2 gibi olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugünkü fotomaç, olimpiakos kadrosunu 4-4-2 olarak, galatasaray kadrosunu ise 4-5-1-1 olarak vermiş, herhalde gs bir futbolcu fazla oynayacak bilgilerinize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı miko62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bugünkü fotomaç, olimpiakos kadrosunu 4-4-2 olarak, galatasaray kadrosunu ise 4-5-1-1 olarak vermiş, herhalde gs bir futbolcu fazla oynayacak bilgilerinize
    evet son adam taraftarımız alisamiyen yanacak bu gece
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forum a yerli platformların yabancı uydulardaki kanallarda veriyor bunun açılmasına dair verilen ke.yler yasak edilmiştir.

Bilginize
    yani ustam yerli malı yurdun malı herkes onu lullanmalı diyorsunuz o zaman bizimde yolumuz ya kahveye düşer ya birahaneye çünkü adam gibi maç izleyebileceğimiz bir yer yok saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani ustam yerli malı yurdun malı herkes onu lullanmalı diyorsunuz o zaman bizimde yolumuz ya kahveye düşer ya birahaneye çünkü adam gibi maç izleyebileceğimiz bir yer yok saygılar!
    başka yapacak bişeyimiz yok ne yazıkki..
    evde izlenmiyorsa gideceğimiz yerler belli..
    bende önemli maçları dışarda izliyorum bu şekilde...

Yasal olarak bir çaresi olsada izlesek.. ama yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Ali Sami Yen'de satranç tahtasında simya'

Galatasaray'a karşı mücadele verecek Pire Olympiyakos'un ''Bu akşam yangın yerini andıracak Ali Sami Yen'de maça en güçlü orta saha oyuncuları olmadan çıkacağı'' değerlendirmesinde bulunuldu.

Yunan basın ve yayın organları, 2. Tur B Grubu;ndaki ilk sınavını verecek olan kırmızı-beyazlı ekibin, orta sahasındaki ''kaleleri'' Stoltidis ile Dudu'dan yoksun olduğunu, bu durumun antrenör Ernesto Valverde'yi ''saygıya değer'' Galatarasay'ın önünde, ''satranç tahtasında simya'' girişimlerinde bulunmaya zorlayacağı yorumunda bulundular.
    Valverde'nin ''başağrısına neden olan'' oyuncu eksikliklerinin orta sahada açtığı ''kara deliği'', Patsatsioglu, Antsa ve Torosidis ile kapatmaya çalışacağını kaydeden basın yayın organları, durum ne olursa olsun ''maçın kazanılması'' hedefinin değişmediğini belirttiler.
    ''Olympiyakos'un en değerli oyuncusu'' olarak nitelendirilen Luciano Galetti'nin, ''Hedef tek ve gelibiyet. Golü kimin ağlara yollayacağı ise beni ilgilendirmiyor, bu konuda takıntım yok'' şeklindeki açıklaması da gündeme getirilen haberlerde, teknik adam Valverde'nin ise ''Rakibimize saygı duyuyor, ama korkmuyoruz. Hedefimiz ise eleme müsabakalarına galibiyetle başlamak'' diye konuştuğu kaydedildi.
    Basın yayın organları, Galatasaray'ın sahasında mağlubiyet tanımadığına dikkat çektikleri haberlerinde, ''Olympiyakos'un, karşılaşma biletlerini yarım saat içinde adeta yok eden 24 Bin Türk taraftar ile hınca hınç dolu Ali Sami Yen'de zor bir sınav vereceği'' değerlendirmesinde de bulundular.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yine sifreli kanal

Arkadaşlar kusura bakmayın ama, yazık oluyor bu millete. Evinde bir maç
    seyredecek onuda şifreli kanal veriyor. Mutlaka çaresi olmalı. Veya oldurmalı
    bilenler bilmeyenler le paylaşsın LÜTFEN....
    Saygılarımla MURTAZ..:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aljazeera Sport +1 (Viaccess 3) 11179 H 27500 Hotbird
    Alfa TV Cyprus (Irdeto) 11938 H 27500 Hotbird
    DigitAlb Super Sport 2 (Conax) 11449 H 27500 W2
    Futbol Smart (Videoguard) 12652 H 22500 Türksat
    Gol Tv ( Power Vu) 12522 V 07400 Hispasat
    Mega Channel (Irdeto 2 ) 11823 H 27500 Hotbird
    Sport 2 Ukr (Irdeto 2/ Viaccess) 11727 H 27500 W4

Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri