Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: işte devlete 1 günlük maliyeti aponun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iş işten geçti...
    şuanki gerçek bu....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bence yakalandığı gün uçaktan aşağı atıp kendisi intihar etti demek lazımdı olan oldu önemli olan şimdiden sonra ne yapılabilir ona bakmak lazım kişiler üzerinde durmanında şu an bir anlamı yok.vay paşa şunu yapmadı vay başbakan bunu yaptı demeninde bir anlamı yok bence ilk yapılacak şey o bölgede SIKI YÖNETİM uygulamak herkes aklını başına almalı DEMOKRASİYE SAYGISI OLMAYANIN DEMOKRASİ İSTEMEYE HAKKI YOK.Bak güvenlik güçlerimize saldırı oluyormu bak kadınları çocukları kullanabiliyorlarmı bak dükkanları kapattırabiliyorlarmı heeeee odamı olmadı kimse istemez bende istemem ama ASKERİ İHTİLAL kaçınılmaz olur bakın pkk diye birşey kalıyormu ben 12 EYLÜL İHTİLALİNİ biliyorum (bu arada şunu hatırlatayım ben 31 değil 51 yaşımdayım 1957 doğumluyum her halde kayıt olurken 5 e basacağıma 7 ye iki defa basmışım)hergün sağ-sol çatışmasından birçok vatandaşımız ölürdü 12 eylülden sonra herşey duruldu işte pkk nında olacağı bu. benim fikrim bu katılan katılmayan herkese selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haram olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adamı F tipi ceza evine gönderseler ne fark ederki nasıl olsa yine dağa haber ulaştırıyor yani nerdeyse ben terörist başıyım deyip orada yatmağa razıyım çüki nasıl olsa oanun yediğini onun sağlık sorunu giyini vs devlet içiç canını veren ne poliste nede askerimizde var helede emekli olan bir polis o adamın %1 i kadar yaşamıyor ül***i bölenler ül***i koruyandanda daha iyi yaşıyor böyle adalet olmaz olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sakin olun arkadaslan kımse benı kale almıyor ama elbet ahırette hesap verecegız dedıgımde unutmayın bu domuzu besleyenler de verecek elbet ama bu kadar milletin hakkını nasıl verecekler bilmem unutmayın ki allah kotulere dunyada bol rızık ve luks yasam vermıstır ama ahırette acı bı azap vardır allah bızlerı o azaptan kurtarsın..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eninde sonunda eceli gelince ölecek gidecek.azrail adlı melek bakalım ne zaman ziyaret edecek apo'yu?

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri