Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: işte devlete 1 günlük maliyeti aponun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Apo eşek cenetine giderse tererör biter zehirlesinler gitsin yada şehit ailelerine versinler domuzu boşuna besliyorlar besle kargayı oysun gözünü misali

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Korkak Hükümet, Korkak liderlerle anca böyle tablolar bizim ülkemizde yaşanır...
    sen gel bizim binlerce askerimizi kardeşimizi abimizi şehit et, sonra biz seni el bebek gül bebek besleyelim.. Ne şanslı insanmış bu apo.
    Bu saatten sonra asamassında kesemessinde. Elimizde öylece kaldı...
    Eceliyle ölse suçlu yine biz olucaz.. aman haa dikkat edelim sonsuza kadar yaşasın. yoks AİHMahkemesi başımıza belalar açar... çünkü onun canı bizim binlerce şehidimizden daha değerlii..

YAZIKLAR OLSUN !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 helal sana

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Korkak Hükümet, Korkak liderlerle anca böyle tablolar bizim ülkemizde yaşanır...
    sen gel bizim binlerce askerimizi kardeşimizi abimizi şehit et, sonra biz seni el bebek gül bebek besleyelim.. Ne şanslı insanmış bu apo.
    Bu saatten sonra asamassında kesemessinde. Elimizde öylece kaldı...
    Eceliyle ölse suçlu yine biz olucaz.. aman haa dikkat edelim sonsuza kadar yaşasın. yoks AİHMahkemesi başımıza belalar açar... çünkü onun canı bizim binlerce şehidimizden daha değerlii..

YAZIKLAR OLSUN !!!
    işte arkadaşlar olay kısa ve öz ancak bu kadar net ve güzel açıklanır eliner ağzına sağlık basri kardeşim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

........
    Konu PASA87 tarafından (23-10-2008 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıklar olsun başkada bşy demıorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

450 kişi artı onların yalakaları .artı şakşakcılar nı besliyor bu memleket yıllardır ..ne vermiş bunlar BU ÜL***E ..şöyle bir bakalım geçmişe kardeşi kardeşe kırdıran bunlar degilmiydi .sonra kanka olup hükümet kurdular ..şimdide DİN İMAN deyip başa geçtiler ne verdiler MEMLEKETE yılardan beri hep borc .hep borc .batamadık gitti ..adamların istedigi o zaten USA eyaleti yapmak ..bakın MÜSLÜMANIM DİYOR usa ya kaçıp orada yaşıyor .daha düne kadar USA onun için kafir idi ..şimdi ne oldu ..hala anlamadık PEŞLERİNDEN gidiyoruz..BİZ BUNLARI BESLİYORUZ ..1 adet ŞEREFSİZİMİ BESLEYEMİYECEGİZ ..abye ALMAZLAR YOKSA HÜKÜMET ÖYLE DİYOR ..suçlu aramaya ne gerek var ..sorünü çözelim ..YÜRÜ BE TÜRKİYE KİM TUTAR SENİ ..CAVUR dedigimiz AMERİKAYA bak ülke menfeati olunca TOPYEKÜN OLUYORLAR ....ya biz ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı headend Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    450 kişi artı onların yalakaları .artı şakşakcılar nı besliyor bu memleket yıllardır ..ne vermiş bunlar BU ÜL***E ..şöyle bir bakalım geçmişe kardeşi kardeşe kırdıran bunlar degilmiydi .sonra kanka olup hükümet kurdular ..şimdide DİN İMAN deyip başa geçtiler ne verdiler MEMLEKETE yılardan beri hep borc .hep borc .batamadık gitti ..adamların istedigi o zaten USA eyaleti yapmak ..bakın MÜSLÜMANIM DİYOR usa ya kaçıp orada yaşıyor .daha düne kadar USA onun için kafir idi ..şimdi ne oldu ..hala anlamadık PEŞLERİNDEN gidiyoruz..BİZ BUNLARI BESLİYORUZ ..1 adet ŞEREFSİZİMİ BESLEYEMİYECEGİZ ..abye ALMAZLAR YOKSA HÜKÜMET ÖYLE DİYOR ..suçlu aramaya ne gerek var ..sorünü çözelim ..YÜRÜ BE TÜRKİYE KİM TUTAR SENİ ..CAVUR dedigimiz AMERİKAYA bak ülke menfeati olunca TOPYEKÜN OLUYORLAR ....ya biz ..

iyi güzel diyorsunda kardeş bu aponun yakalandığı dönemde iktidarda kim vardı???dsp-mhp -anap koalisyonu vardı ve aponun idam edilmesi onların elinde iken etmediler ve bugünlere gelindi şimdiden sonra da bi şey yapılmaz o zamanda AB uyum yasaları denildi vırt denildi zırt denildi tamamen iktidar sevdasına bu pisliğin idamı yapılmadı...aslında olayın en başında yanlış var bana kalırsa...onu yakalayan özel kuvvetler elemanları hiç alıp getirmeyeceklerdi olduğu yerde vuracaklardı ve diyeceklerdi ki teslim ol dedik bize ateş etti bizde karşılık verdik geberdi gitti diyeceklerdi ama oldu bi kere işte yakalayıp getirmeselerdi daha iyi olacaktı yaw hiç değilse bunca zaman beslemek zorunda kalmazdık dağlarda ölür giderdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu söylediklerini yapacak paşa nerde besle kargayı oysun gözünü
    susayım konuşmayayım diyorum ama oturduğunuz yerden çok kolay ahkam kesiyorsunuz beyler.tabi sıcacık evinizde pc başında oturup ona buna laf atmak çok kolay.
    paşalara,askerlere,askeriyeye laf atanlar,dil uzatanlar,sizlere söylüyorum:
    eğer bugün sen sıcacık yatağında huzur içinde uyuyorsan,işine son model arabanla gidip gelebiliyorsan,kazandığın parayı fütursuzca harcayabiliyorsan,dibimizdeki birçok ülke yi amerika istila etmişken sen hiç aklına dahi gelmeden hayatını yaşayabiliyorsan,.......san,........san,........san
    bunların hepsini o paşalara,askerlere,askeriyeye borçlu olduğunu idrak dahi edemeyecek kadar kendinden geçmişsindir.UYAN-SİLKİN-KENDİNE GEL.
    geçmişte hangi merhalelerden geçip kimlerin sayesinde bu günlere geldiğimizi bir düşün.bilmiyorsan bırak bu forumları falanda biraz önündeki netten araştır.
    ben kimmiyim:evde çocuklarını ve eşini günlerce bırakıp bu ülke için nöbet tutan,uçaklarını havalandırabilmek için var güçleriyle çalışan,malzeme temin edip temin edemediklerini elbirliğiyle onarmaya çalışan,tatbikatlara gittiklerinde hertürlü lüx ten ve günlük teknolojiden uzak olan,yıllarca tayini çıkınca memleket memleket dolaşan,binlerce er ve erbaşa kucak açıp onlara gerektiğinde babalık yapan,şimdi emekli olmuş şerefli bir ordu mensubunun oğluyum ve bununlada gurur duyuyorum.
    ona buna laf atanlar:bırakın laf atmayıda siz bu ülke için ne yaptınız onu söyleyin.bide siz sayın bakalım biz görelim.
    ben daha 50 de birini anlattım.anlatacak çok şey var.
    (zavallılar siz bırakın karga beslemeyi karınca dahi besleyemezsiniz)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iş işten geçti...
    şuanki gerçek bu....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bence yakalandığı gün uçaktan aşağı atıp kendisi intihar etti demek lazımdı olan oldu önemli olan şimdiden sonra ne yapılabilir ona bakmak lazım kişiler üzerinde durmanında şu an bir anlamı yok.vay paşa şunu yapmadı vay başbakan bunu yaptı demeninde bir anlamı yok bence ilk yapılacak şey o bölgede SIKI YÖNETİM uygulamak herkes aklını başına almalı DEMOKRASİYE SAYGISI OLMAYANIN DEMOKRASİ İSTEMEYE HAKKI YOK.Bak güvenlik güçlerimize saldırı oluyormu bak kadınları çocukları kullanabiliyorlarmı bak dükkanları kapattırabiliyorlarmı heeeee odamı olmadı kimse istemez bende istemem ama ASKERİ İHTİLAL kaçınılmaz olur bakın pkk diye birşey kalıyormu ben 12 EYLÜL İHTİLALİNİ biliyorum (bu arada şunu hatırlatayım ben 31 değil 51 yaşımdayım 1957 doğumluyum her halde kayıt olurken 5 e basacağıma 7 ye iki defa basmışım)hergün sağ-sol çatışmasından birçok vatandaşımız ölürdü 12 eylülden sonra herşey duruldu işte pkk nında olacağı bu. benim fikrim bu katılan katılmayan herkese selamlar

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri