Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: işte devlete 1 günlük maliyeti aponun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu söylediklerinde gerçekten ciddi misin? Profilinde yaşın 30 diye yazıyor ama yazdığın yazı hiçte o yaşta olmadığını gösteriyor. O çakal sürüsünün başını asacak olan hükümettir, meclistir. Paşayla ne ilgisi var şimdi bunun onu anlamadım. Yazarken biraz ciddiyet lütfen.
    O herifin maliyetine gelince; hadi o tutuklu diyelim. Ya milletveliki olup, sonradan PKK'nın Avrupa sorumlusu olanlara ve suç işleyerek yurt dışına kaçanlara her ay ödenen maaşlara ne demeli? Kanun böyleymişin arkasına kimse sığınmasın. Ucu meclistekilere sonradan dokunabilir diye kimse değiştirmyi aklına bile getirmiyor. Çok mu zor yani, o yasada bir-iki kelimeyi değiştirmek? Bizlerde kalkmış buralarda vatan-millet-sakarya edebiyetı yapıyoruz. Ne güzel iş değil mi?
    Saygılar.
    demek öyle peki kutlu dogum haftası törenlerınde kücük basortulu kızlardan rahatsız olup muhtıra veren pasalar bugune kadar o hain içinbir defa muhtıra verdılermi yok burda kalkıp yok pasalara laf atmayın soyledır boyledır demeyın eger suc kımdeyse hesapını vermeli yok pasamıs basbakanmıs onemlı degıl benım yorumum sırf bu konu ıcın degıl haini 1000 kişi koruyor benım aktutun karakoruma nıye bu kadar kısı gıtmedı bugune kadar nerde gorusmus pasaların sıyasetcılerden emır aldıgı burası turkıye baska yerle karıstırmayın burada kımse emır veremez o pasalara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ben Sana Ne Deyim Şimdi?

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demek öyle peki kutlu dogum haftası törenlerınde kücük basortulu kızlardan rahatsız olup muhtıra veren pasalar bugune kadar o hain içinbir defa muhtıra verdılermi yok burda kalkıp yok pasalara laf atmayın soyledır boyledır demeyın eger suc kımdeyse hesapını vermeli yok pasamıs basbakanmıs onemlı degıl benım yorumum sırf bu konu ıcın degıl haini 1000 kişi koruyor benım aktutun karakoruma nıye bu kadar kısı gıtmedı bugune kadar nerde gorusmus pasaların sıyasetcılerden emır aldıgı burası turkıye baska yerle karıstırmayın burada kımse emır veremez o pasalara
    Bak güzel kardeşim; yazdığın iletiler konu başlığı ile ilgili olsun. Ne alakası var şimdi kutlu doğum haftasının, türbanın filan konuyla? Haa! Sapla samanı birbirine karıştırıp; teröristbaşının üzerinden ordu düşmanlığı yapacağım diyorsan, kusura bakma senin gibilere, burda onu yaptırmayız.
    Tartışmayı şirazesinden çıkarmayın.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bak güzel kardeşim; yazdığın iletiler konu başlığı ile ilgili olsun. Ne alakası var şimdi kutlu doğum haftasının, türbanın filan konuyla? Haa! Sapla samanı birbirine karıştırıp; teröristbaşının üzerinden ordu düşmanlığı yapacağım diyorsan, kusura bakma senin gibilere, burda onu yaptırmayız.
    Tartışmayı şirazesinden çıkarmayın.
    Saygılar.
    ben orda sunu dedım bugune kadar pkk tehlike iken hep dini tehlike olarak gorduler bu ulkede 28 subaT NEDEN OLDU BEN İDDAA ediyorum istesınler bır gunde bıter teror pkk nın bıtmesı cogunun para babaların işine gelmiyor gelerım imralıya oranın sorumlugune bana ne adalet bakanlıgına ait...... ayrıca elestırı yapınca neden ordu dusmanı oluyorum bunu merak ettım iftira olmadıgı surece elestırmek dogrudur.......... amacım tartısmak degıl kımseyı kırmakta degıl

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri