Bu söylediklerinde gerçekten ciddi misin? Profilinde yaşın 30 diye yazıyor ama yazdığın yazı hiçte o yaşta olmadığını gösteriyor. O çakal sürüsünün başını asacak olan hükümettir, meclistir. Paşayla ne ilgisi var şimdi bunun onu anlamadım. Yazarken biraz ciddiyet lütfen.
O herifin maliyetine gelince; hadi o tutuklu diyelim. Ya milletveliki olup, sonradan PKK'nın Avrupa sorumlusu olanlara ve suç işleyerek yurt dışına kaçanlara her ay ödenen maaşlara ne demeli? Kanun böyleymişin arkasına kimse sığınmasın. Ucu meclistekilere sonradan dokunabilir diye kimse değiştirmyi aklına bile getirmiyor. Çok mu zor yani, o yasada bir-iki kelimeyi değiştirmek? Bizlerde kalkmış buralarda vatan-millet-sakarya edebiyetı yapıyoruz. Ne güzel iş değil mi?
Saygılar.ben paşa kelimesini genel olarak kullanmıştım askeriye için deyil yazılacak cok şey var ama neysesusayım konuşmayayım diyorum ama oturduğunuz yerden çok kolay ahkam kesiyorsunuz beyler.tabi sıcacık evinizde pc başında oturup ona buna laf atmak çok kolay.
paşalara,askerlere,askeriyeye laf atanlar,dil uzatanlar,sizlere söylüyorum:
eğer bugün sen sıcacık yatağında huzur içinde uyuyorsan,işine son model arabanla gidip gelebiliyorsan,kazandığın parayı fütursuzca harcayabiliyorsan,dibimizdeki birçok ülke yi amerika istila etmişken sen hiç aklına dahi gelmeden hayatını yaşayabiliyorsan,.......san,........san,........san
bunların hepsini o paşalara,askerlere,askeriyeye borçlu olduğunu idrak dahi edemeyecek kadar kendinden geçmişsindir.UYAN-SİLKİN-KENDİNE GEL.
geçmişte hangi merhalelerden geçip kimlerin sayesinde bu günlere geldiğimizi bir düşün.bilmiyorsan bırak bu forumları falanda biraz önündeki netten araştır.
ben kimmiyim:evde çocuklarını ve eşini günlerce bırakıp bu ülke için nöbet tutan,uçaklarını havalandırabilmek için var güçleriyle çalışan,malzeme temin edip temin edemediklerini elbirliğiyle onarmaya çalışan,tatbikatlara gittiklerinde hertürlü lüx ten ve günlük teknolojiden uzak olan,yıllarca tayini çıkınca memleket memleket dolaşan,binlerce er ve erbaşa kucak açıp onlara gerektiğinde babalık yapan,şimdi emekli olmuş şerefli bir ordu mensubunun oğluyum ve bununlada gurur duyuyorum.
ona buna laf atanlar:bırakın laf atmayıda siz bu ülke için ne yaptınız onu söyleyin.bide siz sayın bakalım biz görelim.
ben daha 50 de birini anlattım.anlatacak çok şey var.
(zavallılar siz bırakın karga beslemeyi karınca dahi besleyemezsiniz)
yanıklarda iz bırakmaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri