susayým konuþmayayým diyorum ama oturduðunuz yerden çok kolay ahkam kesiyorsunuz beyler.tabi sýcacýk evinizde pc baþýnda oturup ona buna laf atmak çok kolay.
paþalara,askerlere,askeriyeye laf atanlar,dil uzatanlar,sizlere söylüyorum:
eðer bugün sen sýcacýk yataðýnda huzur içinde uyuyorsan,iþine son model arabanla gidip gelebiliyorsan,kazandýðýn parayý fütursuzca harcayabiliyorsan,dibimizdeki birçok ülke yi amerika istila etmiþken sen hiç aklýna dahi gelmeden hayatýný yaþayabiliyorsan,.......san,........san,........san
bunlarýn hepsini o paþalara,askerlere,askeriyeye borçlu olduðunu idrak dahi edemeyecek kadar kendinden geçmiþsindir.UYAN-SÝLKÝN-KENDÝNE GEL.
geçmiþte hangi merhalelerden geçip kimlerin sayesinde bu günlere geldiðimizi bir düþün.bilmiyorsan býrak bu forumlarý falanda biraz önündeki netten araþtýr.
ben kimmiyim:evde çocuklarýný ve eþini günlerce býrakýp bu ülke için nöbet tutan,uçaklarýný havalandýrabilmek için var güçleriyle çalýþan,malzeme temin edip temin edemediklerini elbirliðiyle onarmaya çalýþan,tatbikatlara gittiklerinde hertürlü lüx ten ve günlük teknolojiden uzak olan,yýllarca tayini çýkýnca memleket memleket dolaþan,binlerce er ve erbaþa kucak açýp onlara gerektiðinde babalýk yapan,þimdi emekli olmuþ þerefli bir ordu mensubunun oðluyum ve bununlada gurur duyuyorum.
ona buna laf atanlar:býrakýn laf atmayýda siz bu ülke için ne yaptýnýz onu söyleyin.bide siz sayýn bakalým biz görelim.
ben daha 50 de birini anlattým.anlatacak çok þey var.
(zavallýlar siz býrakýn karga beslemeyi karýnca dahi besleyemezsiniz)
Yer imleri