bilgi için teşekkürler Allah kimsenin başına vermesin
bilgi için teşekkürler Allah kimsenin başına vermesin
evet cabbari ustam hani aracın için zorunlu sigorta yaptırıyorsun ya her sene mecburi olarak işte o sigortanın amacı bu işler için sana güvence sağlamak yani herhangi bir araçla olsun yaya olsun trafik kazasına karışmanız halinde kesinlikle hiç bir ücret ödemeye kalkmayın ve yakınlarınızın başına böyle bir durum gelirse onları da uyarın..sizden alınan ücretin dışında hastane sigortadan da o ücreti alacaktır emin olabilirsiniz...geçenlerde bir tv kanalı bunu haber yaptı o zaman izlemiştim bu sigorta fonunda bilmem kaç trilyon para birikmiş ve çoğu insan bundan haberdar olmadığından kullanılmadan duruyormuş o paralar!!insanlar zaten can derdine düşüyorlar bazıları da para hırsı ile o insanları soymanın derdine düşüyor yazıklar olsun böyle insanlığa !!!
![]()
kesinlikle ödemeyin ve sağ iken tüm eşe dosta bu bilgileri aktarın arkadaşlar yani başıma bi kaza gelirse ben komada falan olabilirim benim için para ödemeyin deyin sigortayı falan anlatın ki en azından onlarda bilgili olsunlar
aslında ne gerek var böyle imzaya falan sanki hastane bilmiyormu'da imza attırıyor herkez tutturmuş bir yol gidiyor ama ALLAH kimseyi düşürmesin hastanelere ama genede dikkatlı olmak lazım
bu çok önemli bilgi için çok teşekkürler.
ALLAH kimsenin başına vermesin ama herşey insanlar için.bu bilgiyi bizimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederiz kardeşim.
Dünyada bizim gibi bir başka ülke var mıdır ki, milletini böyle kanunla boğsun. Eskiden her kurumun bir kanunu olurdu ve herkeste bu kanunlardan nasıl yararlanacağını bilirdi. 80'den sonra öyle çok kanun çıkardılar ki çıkaranlar bile takip edemiyorlar. Kanun altındakileri saymıyorum bile. Devleti yönetmemek diye buna deniyor herhalde?
Gerçekten bundan bende dahil Türkiyenin % 80 ninin haberi yoktur inanın. Bilgi paylaşımı için öok teşekkürler.
Saygılar.
sağlık ve eğitim hizmetlerinin tamamı ücretsiz olmalı
bir çok haklarımızı bilmediğimizi bir kez daha anlamış bulunmaktayız.Bilgi için teşekkürler
teşekkurler guzel bılgı..
teşekkürler paylaşım için. saygılar herkese.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri