REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bir Yere Not Alın Lutfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler Allah kimsenin başına vermesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlamadım öyle bir durum olursa imza atlayalımmı?

evet cabbari ustam hani aracın için zorunlu sigorta yaptırıyorsun ya her sene mecburi olarak işte o sigortanın amacı bu işler için sana güvence sağlamak yani herhangi bir araçla olsun yaya olsun trafik kazasına karışmanız halinde kesinlikle hiç bir ücret ödemeye kalkmayın ve yakınlarınızın başına böyle bir durum gelirse onları da uyarın..sizden alınan ücretin dışında hastane sigortadan da o ücreti alacaktır emin olabilirsiniz...geçenlerde bir tv kanalı bunu haber yaptı o zaman izlemiştim bu sigorta fonunda bilmem kaç trilyon para birikmiş ve çoğu insan bundan haberdar olmadığından kullanılmadan duruyormuş o paralar!!insanlar zaten can derdine düşüyorlar bazıları da para hırsı ile o insanları soymanın derdine düşüyor yazıklar olsun böyle insanlığa !!!
    kesinlikle ödemeyin ve sağ iken tüm eşe dosta bu bilgileri aktarın arkadaşlar yani başıma bi kaza gelirse ben komada falan olabilirim benim için para ödemeyin deyin sigortayı falan anlatın ki en azından onlarda bilgili olsunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında ne gerek var böyle imzaya falan sanki hastane bilmiyormu'da imza attırıyor herkez tutturmuş bir yol gidiyor ama ALLAH kimseyi düşürmesin hastanelere ama genede dikkatlı olmak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu çok önemli bilgi için çok teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH kimsenin başına vermesin ama herşey insanlar için.bu bilgiyi bizimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederiz kardeşim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünyada bizim gibi bir başka ülke var mıdır ki, milletini böyle kanunla boğsun. Eskiden her kurumun bir kanunu olurdu ve herkeste bu kanunlardan nasıl yararlanacağını bilirdi. 80'den sonra öyle çok kanun çıkardılar ki çıkaranlar bile takip edemiyorlar. Kanun altındakileri saymıyorum bile. Devleti yönetmemek diye buna deniyor herhalde?
    Gerçekten bundan bende dahil Türkiyenin % 80 ninin haberi yoktur inanın. Bilgi paylaşımı için öok teşekkürler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağlık ve eğitim hizmetlerinin tamamı ücretsiz olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir çok haklarımızı bilmediğimizi bir kez daha anlamış bulunmaktayız.Bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkurler guzel bılgı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler paylaşım için. saygılar herkese.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri