Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: FLAŞ! Arageones istifa ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

darülacizede futbol takımı yönetecek teknik direktör lazım.nedersin aragones.ömrünü son yılında hayır yaparsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aragones forever

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw birazda insaflı olalom arkadaşalr
    bu begenmediğimiz adam bir şekilde ispanyayı avrupa şampiyonu yaptı havalara atıldı
    ülkemize ve sistmeme alışamadı alıştıramadı aynen guizada dahil
    fazla yuklenmeyin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw birazda insaflı olalom arkadaşalr
    bu begenmediğimiz adam bir şekilde ispanyayı avrupa şampiyonu yaptı havalara atıldı
    ülkemize ve sistmeme alışamadı alıştıramadı aynen guizada dahil
    fazla yuklenmeyin
    usta ağzımdan aldın.
    avrupa şampiyonu bir takımın hocası değilmi bu.
    fenerde iş yapmadı diye kötümü oldu. hiçte kötü değil.
    Demekki fenere bu tarz bir hoca olmayacak..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ister katılır ister katılmazsınız.rıdvan hoca gelirse düzeliriz...good bye aragones,ve josico ve maldonado ve carlos çokda zorlarsanız edu ve lugano..kocaelinden tutoriçi seyredinde defans görün...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta ağzımdan aldın.
    avrupa şampiyonu bir takımın hocası değilmi bu.
    fenerde iş yapmadı diye kötümü oldu. hiçte kötü değil.
    Demekki fenere bu tarz bir hoca olmayacak..
    aynısını bizim fatih terimede yapmadıkmı?
    adam uefa kupasını aldı geldi italyay gitti yerden yere vurup gönderdiler
    avrupa 3. sü olduk adamı 2 maçtan sonra ipe aldılar
    anlamak imkansız
    demekki Türk milleti olarak böyleyiz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    FLAŞ! Luis Arageones istifa ediyor

Bugün Fenerbahçeli futbolcularla bir toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi. Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi. -hurriyet
    adam bizi batırdı birde üstüne üstlük bir yıllık ücretini istiyor.Adamda yüz olsa bırakıp gider o para mezarda bir işe yaramaz :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH aragonesi başımızdan eksik etmesin
    Alın sizin olsun siz 70'likleri kovmada deneyimlisiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türk futbolu ve seyircisi biraz farklı o yüzden gelen kişilerin buna hazırlıklı gelmesi lazım yani sabırsız bir camia var futbolda hele ki büyük maçlar tam bir psikolojik savaş oluyo o yüzden teknik heyet ve futbolcuların üzerinde ki yükü kimse tahmin edemez.ispanyayı şampiyon yapmıştır belki ama orda ki atmosfer farklı... yani bizde hep başarı isteniliri başarısızlığa tahammül edilemez nedense??
    peki sorarım size ispanya hiç mi yenilgi görmedi??mutlaka görmüştür ama dediğim gibi sabır işi sonuçta neyse camia için hayırlısı olsun..pek futbolla aram yok ama yazmadan edemedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler kendimize gelelim hatayı kendimizde arayalım fenerbahçe başarılı idi de aragones mi başarısız yaptı geçen yıl hangi kupayı aldı ne şampionu oldu elalem şampion takıma takviye yaparken bizim çok bilmiş başkanımız bu takım yürüyerek şampion olur dedi bence fazla ümitlenmemek lazım

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri