REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Acil!!! Hangi Digital Tv Kartını Tavsiye Edersiniz!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sky star2 güzel bende almayı düşünüyom ama bir sorum var el kamerası sky star2 ile bilgisayara aktarabiliyom mu cektigim görüntüleri teşekkürler saolun
    dediğini yapabilmek için s-link IEEE 1394 FIREWIRE bir tane kart alacaksın pc ye takacaksın el kamerasından görüntüyü pc ye aktarabilirsin arkadaşım ben kullanıyorum kameram canon bu arada tv kartı tavsiyem tabiiki ss2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı harkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediğini yapabilmek için s-link IEEE 1394 FIREWIRE bir tane kart alacaksın pc ye takacaksın el kamerasından görüntüyü pc ye aktarabilirsin arkadaşım ben kullanıyorum kameram canon bu arada tv kartı tavsiyem tabiiki ss2
    anolok tv kartı vardı onla bilgisayara aktarabiliyodum görüntüyü s-link IEEE 1394 FIREWIRE bir tane kart alacaksın bunun fiyatı ne kadar biliyomusunuz ve nerde bulabilirim saygılar teşekkürler
    yanıklarda iz bırakmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri