REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: Acil!!! Hangi Digital Tv Kartını Tavsiye Edersiniz!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw ss2 ne onuda açıklayabilirmisiniz?
    SkyStar 2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi arkadaşlar benim demek istediğim şu
    gecen akşam galatasaray maçını ss2 kartıyla izleyenler olmuş şimdi gs daha 4 maçı var acaba bende bu karttan alsam pek anlamam ama bu tarz izleyebilirmiyim?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muhteşem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi arkadaşlar benim demek istediğim şu
    gecen akşam galatasaray maçını ss2 kartıyla izleyenler olmuş şimdi gs daha 4 maçı var acaba bende bu karttan alsam pek anlamam ama bu tarz izleyebilirmiyim?
    izlersin ama forum da yasak onun card sharing bilgilerini vermek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sky star2 güzel bende almayı düşünüyom ama bir sorum var el kamerası sky star2 ile bilgisayara aktarabiliyom mu cektigim görüntüleri teşekkürler saolun
    skystarda harici video girişi yok ama avermedia tv kartlarında var...kamerada bağlarım,s-video lazım derseniz tavsiye ederim....
    not:ss2 tv kartı pc'de ağ bağdaştırıcı olarak gözüküyor.bildiğim kadarıyla diğer video aygıtlarıyla pek çakışmıyor...
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben önce skystar2 kullanıyordum birden bozuldu. Biraz Araştırma yaptım ve Skystar3 aldım gerçekten arasında çok fark var. Skystar2 deki tespit ettiğim sorunlar 1.Kanal Geçişleri Yavaş 2. Anakaratı ve pcyi kasıyor Skystar3 de ise kanal geçileri hızlı ve pc ye en ufak bir kasma olayı olmuyor. İyice araştır ondan sonra al. ben ikisinide kullandım SKYSTAR3 şiddetle tevsiyemdir. Pişman olmazsın.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri