REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: uydu ve diji türk bir kablodan izlenirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart uydu ve diji türk bir kablodan izlenirmi?

Konuyu nereye açmalıyım diye bir saat bakındım...en uygunu burası geldi...
    umarım doğrudur...
    Babam ların evde digitürk vardı...apartman çatıya ortak uydu anteni takınca digitürkü iptal ettik...uydu ile seyretmeye başladılar...
    ancak şimdi tekrar digitürke üye olmak durumu çıktı...
    şayet üye olursak uydu kablosu ile digitürkün kablosunu splitter gibi bir aletle birleştirsek (yani tek kablo halinde tv ye .eksek) sorun çıkarmı?
    elektrikçide 2 giriş bir çıkışlı aparat gördüm...bunu taksam olurmu diyorum...
    2 girişe uydu ve digitürk ü çıkışı da tv ye taksam ?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@Osman hocam dedigin olmaz malesef. Sorun cıkattır mı derken buyuk sorun cıkartır.Digiturk kablosu cihaza tek gelmek zorunda başka alternatifi yok..Sen dt kablosu ile normal uydu kablosunu birleştirsen bile disecg veya spilitter gibi seylerle yayını alamazsın
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla yazınızdan pek anlamadım ama anladıgıma göre şunu demek isterim.

Merkezi anten sistemi var ve bir başka yerde sizin digitürk (eutelsat w3a 7e) çanagınız ve dt uydu alıcısı var ve bunların tamamını bir alette izlemek istiyorsunuz.

Yapılcak tek şey sizin digitürk çanagının kablosunu taaa çatıya çıkartıp merkezi sisteme 7e yi ayarlatmak

oradan normal şekilde tek kablo ile girebilirsiniz makinaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @Osman hocam dedigin olmaz malesef. Sorun cıkattır mı derken buyuk sorun cıkartır.Digiturk kablosu cihaza tek gelmek zorunda başka alternatifi yok..Sen dt kablosu ile normal uydu kablosunu birleştirsen bile disecg veya spilitter gibi seylerle yayını alamazsın
    peki kapının orada diginin ve uydunun kablolarını aparatla birleştirip bir kablo ile tv nin yanına kadar gelse orada hem diji türkün cihazına hemde uydu cihazına ayrı ayrı taksak yinemi sorun olur?
    (dış kapının olduğu yerle oda arasında oldukça mesafe var...iki kablo olmasını istemiyorum...çok kötü bir görünüm oluyor... yokmu bunun bire çaresi?)
    teşekkürler...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Merkezi anten sistemi var ve bir başka yerde sizin digitürk (eutelsat w3a 7e) çanagınız ve dt uydu alıcısı var ve bunların tamamını bir alette izlemek istiyorsunuz.

Yapılcak tek şey sizin digitürk çanagının kablosunu taaa çatıya çıkartıp merkezi sisteme 7e yi ayarlatmak

Merkezi sistemde yer yoksa bağlayamaz ve tanıtmak vs uzun iş tek kablo gelecek asagıya bitecek çözüm yolu bu bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki kapının orada diginin ve uydunun kablolarını aparatla birleştirip bir kablo ile tv nin yanına kadar gelse orada hem diji türkün cihazına hemde uydu cihazına ayrı ayrı taksak yinemi sorun olur?
    (dış kapının olduğu yerle oda arasında oldukça mesafe var...iki kablo olmasını istemiyorum...çok kötü bir görünüm oluyor... yokmu bunun bire çaresi?)
    teşekkürler...selametle...
    Evet yine sorun olur kabloları kesip birleştirmekle vs ile yayın almanız mümkün değil

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merkezi sistemde yer yoksa bağlayamaz ve tanıtmak vs uzun iş tek kablo gelecek asagıya bitecek çözüm yolu bu bence
    ben anlamam söyleyim de kendisi bilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

öyle değil hocam...
    kapının yanı başında boşta duran digitürk kablosu var...(iptal ettiğimiz için boşta)
    birde yine kapının girişinde çatıdaki uydunun kablosu var...buna ek yaparak odaya çektik...
    ben diyorumki uydunun ve digitürkin boşta duran kablosunu 2 giriş bir çıkışlı aparata taksam ve çıkış kablosunuda odaya kadar götürsem, sonra orada tekrar 2 giriş bir çıkış aparatı kullanarak ayırıp birini uydu cihazına diğerinide digitürkün cıhazına taksam iş görürmü? yani kapı ile oda arasında tek kablo olacak ama cihazlar ayrı...tv de iki scart girişi olduğu için sorun çıkmayacaktır... ne diyorsunuz?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani kapı ile oda arasında tek kablo olacak ama cihazlar ayrı...tv de iki scart girişi olduğu için sorun çıkmayacaktır... ne diyorsunuz?
    Bahsi geçen kablo çanak tan gelen (disecq) kablo ise scart girişinin iki tane olması ile alakası nedir çözemedim.

2.olarak ta Yine çanak tan gelen bir kablo ek alarak bir başka makinayı çalıştırmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konuyu nereye açmalıyım diye bir saat bakındım...en uygunu burası geldi...
    umarım doğrudur...
    Babam ların evde digitürk vardı...apartman çatıya ortak uydu anteni takınca digitürkü iptal ettik...uydu ile seyretmeye başladılar...
    ancak şimdi tekrar digitürke üye olmak durumu çıktı...
    şayet üye olursak uydu kablosu ile digitürkün kablosunu splitter gibi bir aletle birleştirsek (yani tek kablo halinde tv ye .eksek) sorun çıkarmı?
    elektrikçide 2 giriş bir çıkışlı aparat gördüm...bunu taksam olurmu diyorum...
    2 girişe uydu ve digitürk ü çıkışı da tv ye taksam ?
    selametle...
    öncelike ne ekilde uye olucasın 9,90lık uydu hediyemi ypksa orginal digikutu oarakmı onu belirtirmiisn birtanesinde disec çalışmaz

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri