Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konuyu nereye açmalıyım diye bir saat bakındım...en uygunu burası geldi...
umarım doğrudur...
Babam ların evde digitürk vardı...apartman çatıya ortak uydu anteni takınca digitürkü iptal ettik...uydu ile seyretmeye başladılar...
ancak şimdi tekrar digitürke üye olmak durumu çıktı...
şayet üye olursak uydu kablosu ile digitürkün kablosunu splitter gibi bir aletle birleştirsek (yani tek kablo halinde tv ye .eksek) sorun çıkarmı?
elektrikçide 2 giriş bir çıkışlı aparat gördüm...bunu taksam olurmu diyorum...
2 girişe uydu ve digitürk ü çıkışı da tv ye taksam ?
selametle...
s3lam hocam yha sen bunu tek kabloya çevirirsin senin digitürk cihazı diseq seçenekleri varmı yanı dıgıturk cıhazını uydu olarak kullanabılıomusun eger kullanabılırsen uydu ve dıgıturku tek kablo uzerınden hem uyduyu hem dısgıturku verebılırsın ben daha once bır kac musterıye yaptım sorunsuz calıstı öncelıkle 1/2 5-2400mhz uydu bölücü yada powerbass ile sizin odaya inen uydu kablosunu ikiye böleceksin böldüğünde bölücünün bir ucu türksat diğer ucu hotbird olacaktır bununuda diseg 1 diseq 2 digiturkude diseq3 olarak gırmelısın calısır diseq te birleştir ve sorunsuz izle kardesım ama öncelikle digitürk cihazının diseq bölümü olması sart normal uydu cihazı dıgıturk uyumlu bı cıhaz yanı