Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kendi Kaleminizden Bölümü Açılmıştır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kendi Kaleminizden Bölümü Açılmıştır

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bölümünde sadece kendi yazılarınıza yer verilecektir.Bu bölüm şu zamanda ihtiyac oldugu için actık.Ama sadece kişisel yazılarınız olacak özgün içerik ve copy pastesiz yazılar.

Herkese hayırlı Olsun.Bakalım ilk kendi kaleminden kim yazı cıkartacak.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

foruma hayırlı uğurlu olsun...
    insanın kedi yazdığı yazılar daha bir kıymetli oluyor...
    başta foruma bişeyler yazarken ucunu başını düşünmeden yazıyordum...yani benim gibi düşünmeyenler kırılırmı, üzülürmü diye düşünmeden...fakat insan sanal ortam dahi olsa birbirini tanımaya başlayınca biraz ölçü koymaya başlıyor kendine...aynı düşünceyi daha yumuşak ifadelerle anlatmaya çalışıyor...açıkçası bunda çok zorlanıyorum...kelime bulamıyorum meramımı anlatmaya...burası antreman için iyi olacaktır...
    olacaktır da serkan ne tür yazıların yazılacağını söylememiş...şu an bile bunu yazsammı yazmasammı diye düşünüyorum...artık ilk elin günahı olmaz (kim uydurmuşsa bu kelimeyi) diyerek yolluyorum...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    foruma hayırlı uğurlu olsun...
    insanın kedi yazdığı yazılar daha bir kıymetli oluyor...
    başta foruma bişeyler yazarken ucunu başını düşünmeden yazıyordum...yani benim gibi düşünmeyenler kırılırmı, üzülürmü diye düşünmeden...fakat insan sanal ortam dahi olsa birbirini tanımaya başlayınca biraz ölçü koymaya başlıyor kendine...aynı düşünceyi daha yumuşak ifadelerle anlatmaya çalışıyor...açıkçası bunda çok zorlanıyorum...kelime bulamıyorum meramımı anlatmaya...burası antreman için iyi olacaktır...
    olacaktır da serkan ne tür yazıların yazılacağını söylememiş...şu an bile bunu yazsammı yazmasammı diye düşünüyorum...artık ilk elin günahı olmaz (kim uydurmuşsa bu kelimeyi) diyerek yolluyorum...
    selametle...
    Her türlü konular uyar.Konu vs ayrımı yok kendi kaleminizden olsa yeterli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siftah Benden Tam Olarak Idrak Edemedim Ama Yarın Daha Iyi Yazarım Inşallah
    Selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir nevi serbest kürsü yani!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haydin bakalım süpersatforum yazarları. Gösterin maharetlerinizi.
    Serkan usta böyle bir bölümü açmakla iyi yaptın. Millet içini döker hiç değilse. Tabi kırıp dökmeden.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her türlü konular uyar.Konu vs ayrımı yok kendi kaleminizden olsa yeterli
    Düzeyli ,önemli ya da komik konuları irdeleyen günlük tutma gibi de olabilir mi?
    Yani konu açan kişi, yazmak istedikçe 'açtığı konuya'' ardı ardına (değişik konularda) mesaj ya da mesajlar bırakabilir mi?
    Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ümitk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Düzeyli ,önemli ya da komik konuları irdeleyen günlük tutma gibi de olabilir mi?
    Yani konu açan kişi, yazmak istedikçe 'açtığı konuya'' ardı ardına (değişik konularda) mesaj ya da mesajlar bırakabilir mi?
    Saygılar...
    O şekil değil sosyal konular demiştik günlükle ilgili çalışmalar var forum günlügü acabiliriz tabi bu arz talepe baglı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav hadi bende yazim dedim ilk okuldan bir anım aklima geldi,kulakları cınlasın arkadasım ilk okula baslamısız,öğretmenle tanısıyor öğretman soruyor ,oğlum sen kimsin biz cevap veriyoz,laf donup dolasıp babalarımızın ne ıs yaptıgına geliyor öğretmen soruyor babanız necidir (ne iş yapar)manasında ,herkes biseler soyluyor sıra benım ısmı onemlı olmayan fakat kıymetı buyuk olan arkadasıma gelınce onada sordu oğlum baban necidir,bizim karadeniz sivesiyle konusan arkadaş biraz okula başlamanın verdiği heyecanla babam erbakancudur öğretmenim dedi)),tabi sınıf gülmekden yerler yattı
    bunu hiçbirzaman unutamadım hatırladıkcada gülerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıl 1968 11 yaşımdayım annem ve babam babamın işi gereği gurbetteler köyde babaannemle kalıyoruz birgün gece başımı bir elin okşamasıyla uykudan uyandım bir mütdet benmi öyle zannediyorum diye kımıldamadan durdum fakat o el başımı okşamaya devam ediyordu kafamı kaldırıp baktım bir kadın dizinin birinin üstüne oturmuş diger dizini dikmiş sağ eli kafamın üzerinde öylece duruyor korkup hemen kafamı yorganın içine soktum bir taraftanda avazım çıktığı kadar aynı odada uyuyan babaanneme bağırdım babannem uyandı ne var oğlum dedi bende baş ucumda bir kadın var dedim baba annem baktı hiç birşey yok dedi gerçekten kafamı kaldırıp baktığımda hiç birşey yoktu bu unutamadığım bir anımdır.:49: herkese selam ve sevgiler
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri