Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Kendi Kaleminizden Bölümü Açýlmýþtýr

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kendi Kaleminizden Bölümü Açýlmýþtýr

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bölümünde sadece kendi yazýlarýnýza yer verilecektir.Bu bölüm þu zamanda ihtiyac oldugu için actýk.Ama sadece kiþisel yazýlarýnýz olacak özgün içerik ve copy pastesiz yazýlar.

Herkese hayýrlý Olsun.Bakalým ilk kendi kaleminden kim yazý cýkartacak.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

foruma hayýrlý uðurlu olsun...
    insanýn kedi yazdýðý yazýlar daha bir kýymetli oluyor...
    baþta foruma biþeyler yazarken ucunu baþýný düþünmeden yazýyordum...yani benim gibi düþünmeyenler kýrýlýrmý, üzülürmü diye düþünmeden...fakat insan sanal ortam dahi olsa birbirini tanýmaya baþlayýnca biraz ölçü koymaya baþlýyor kendine...ayný düþünceyi daha yumuþak ifadelerle anlatmaya çalýþýyor...açýkçasý bunda çok zorlanýyorum...kelime bulamýyorum meramýmý anlatmaya...burasý antreman için iyi olacaktýr...
    olacaktýr da serkan ne tür yazýlarýn yazýlacaðýný söylememiþ...þu an bile bunu yazsammý yazmasammý diye düþünüyorum...artýk ilk elin günahý olmaz (kim uydurmuþsa bu kelimeyi) diyerek yolluyorum...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    foruma hayýrlý uðurlu olsun...
    insanýn kedi yazdýðý yazýlar daha bir kýymetli oluyor...
    baþta foruma biþeyler yazarken ucunu baþýný düþünmeden yazýyordum...yani benim gibi düþünmeyenler kýrýlýrmý, üzülürmü diye düþünmeden...fakat insan sanal ortam dahi olsa birbirini tanýmaya baþlayýnca biraz ölçü koymaya baþlýyor kendine...ayný düþünceyi daha yumuþak ifadelerle anlatmaya çalýþýyor...açýkçasý bunda çok zorlanýyorum...kelime bulamýyorum meramýmý anlatmaya...burasý antreman için iyi olacaktýr...
    olacaktýr da serkan ne tür yazýlarýn yazýlacaðýný söylememiþ...þu an bile bunu yazsammý yazmasammý diye düþünüyorum...artýk ilk elin günahý olmaz (kim uydurmuþsa bu kelimeyi) diyerek yolluyorum...
    selametle...
    Her türlü konular uyar.Konu vs ayrýmý yok kendi kaleminizden olsa yeterli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Her türlü konular uyar.Konu vs ayrýmý yok kendi kaleminizden olsa yeterli
    Düzeyli ,önemli ya da komik konularý irdeleyen günlük tutma gibi de olabilir mi?
    Yani konu açan kiþi, yazmak istedikçe 'açtýðý konuya'' ardý ardýna (deðiþik konularda) mesaj ya da mesajlar býrakabilir mi?
    Saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ümitk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Düzeyli ,önemli ya da komik konularý irdeleyen günlük tutma gibi de olabilir mi?
    Yani konu açan kiþi, yazmak istedikçe 'açtýðý konuya'' ardý ardýna (deðiþik konularda) mesaj ya da mesajlar býrakabilir mi?
    Saygýlar...
    O þekil deðil sosyal konular demiþtik günlükle ilgili çalýþmalar var forum günlügü acabiliriz tabi bu arz talepe baglý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Siftah Benden Tam Olarak Idrak Edemedim Ama Yarýn Daha Iyi Yazarým Inþallah
    Selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir nevi serbest kürsü yani!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Haydin bakalým süpersatforum yazarlarý. Gösterin maharetlerinizi.
    Serkan usta böyle bir bölümü açmakla iyi yaptýn. Millet içini döker hiç deðilse. Tabi kýrýp dökmeden.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yav hadi bende yazim dedim ilk okuldan bir aným aklima geldi,kulaklarý cýnlasýn arkadasým ilk okula baslamýsýz,öðretmenle tanýsýyor öðretman soruyor ,oðlum sen kimsin biz cevap veriyoz,laf donup dolasýp babalarýmýzýn ne ýs yaptýgýna geliyor öðretmen soruyor babanýz necidir (ne iþ yapar)manasýnda ,herkes biseler soyluyor sýra beným ýsmý onemlý olmayan fakat kýymetý buyuk olan arkadasýma gelýnce onada sordu oðlum baban necidir,bizim karadeniz sivesiyle konusan arkadaþ biraz okula baþlamanýn verdiði heyecanla babam erbakancudur öðretmenim dedi)),tabi sýnýf gülmekden yerler yattý
    bunu hiçbirzaman unutamadým hatýrladýkcada gülerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yýl 1968 11 yaþýmdayým annem ve babam babamýn iþi gereði gurbetteler köyde babaannemle kalýyoruz birgün gece baþýmý bir elin okþamasýyla uykudan uyandým bir mütdet benmi öyle zannediyorum diye kýmýldamadan durdum fakat o el baþýmý okþamaya devam ediyordu kafamý kaldýrýp baktým bir kadýn dizinin birinin üstüne oturmuþ diger dizini dikmiþ sað eli kafamýn üzerinde öylece duruyor korkup hemen kafamý yorganýn içine soktum bir taraftanda avazým çýktýðý kadar ayný odada uyuyan babaanneme baðýrdým babannem uyandý ne var oðlum dedi bende baþ ucumda bir kadýn var dedim baba annem baktý hiç birþey yok dedi gerçekten kafamý kaldýrýp baktýðýmda hiç birþey yoktu bu unutamadýðým bir anýmdýr.:49: herkese selam ve sevgiler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri