REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Vatan Millet Sakarya....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Vatan Millet Sakarya....

Şair zamanında neye istinaden yazdı bilinmez ama ülkenin gündemi aynen bu durumla özdeşleşmiş
    ergenekon diye birşey çıkardılar kim ne anladı bilinmez ama ergenekon çoguna göre sadece kurtlar vadisinin oynamış oldugu bir piyes bazılarına görede Sultan abdülhamit dönemine dayanan o zamanki sultanı tahtından indirmeye çalışan sözüm ona vatansever devrimciler..
    yıllarca ül***i 1960 1981 vs. anayasalarıyla darbeleriyle oyaladılar her darbede ülke 25 sene geriye gitti dış mihraklı gücler kendilerini daha güçlü bulup saglı sollu aşagıdan yukarıdan bir nevi stratejik haçlı seferi gibi üzerimize gelmeye başladılar ve sonunda bugünlere geldik..
    eyy benim gururlu namuslu imanlı ülkem sen kimlere pabuç bıraktınki bunlara bırakasın... içinde vatan aşkı olan herkesi bu yüzyılın vebası olan ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara geçit vermemeye davet ediyorum
    kimi bu işten nemalandıgı için hoşnut olabilir ama Türk oğlu Türk olan müslüman olan kimse asla!!!
    vatanımıza sahip çıkalım amerikan emperyalizmine köle olmayalım
    saygılarımla...

23-10-2008
    CABBARİ
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklsın üstadım gidişat hiçde iyidegil yukarda çokşeyler dönüyor herkafadan bises çıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklsın üstadım gidişat hiçde iyidegil yukarda çokşeyler dönüyor herkafadan bises çıkıyor
    yukarıda dönen şeyler aslında aleni ama biz ülke olarak hala bana aileme çoluguma çocuguma birşey olmasın diye görmezden geliyoruz bir kişi çıksa ne oluyor kardeşim dese ortalık kan gölüne döner zaten istedikleri bu hükümeti düşürüp darbeyle kendileri başa gelmek dikkat ederseniz ergenekonun %70 i askerden oluşuyor istedikleri bu ama alamayacaklar!!
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yukarıda dönen şeyler aslında aleni ama biz ülke olarak hala bana aileme çoluguma çocuguma birşey olmasın diye görmezden geliyoruz bir kişi çıksa ne oluyor kardeşim dese ortalık kan gölüne döner zaten istedikleri bu hükümeti düşürüp darbeyle kendileri başa gelmek dikkat ederseniz ergenekonun %70 i askerden oluşuyor istedikleri bu ama alamayacaklar!!
    sevgili cabbari açtığın konu çok güzel vede duyarlı.ama ergenekonun ne olduğunu kimse bilmiyor anlamıyor nasılsa anlaşılacak.onlarmı ak süt ak kaşık yoksa hükümetmi yada her ikisidemi ak veya kara zaman gösterecek.gerçi iktidar ortada görmeye gerek yok.darbe hikaye,gerçekler sokaklarda ,bölücünün başkaldırısında provalarında.millet odaklanmış ergenekona.bırakalım adalet ilgileniyor.ama ülkem artık korkunun en büyüklerini yaşamak üzere ve buna göre dediğin gibi VATAN,MİLLET SAKARYA...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili cabbari açtığın konu çok güzel vede duyarlı.ama ergenekonun ne olduğunu kimse bilmiyor anlamıyor nasılsa anlaşılacak.onlarmı ak süt ak kaşık yoksa hükümetmi yada her ikisidemi ak veya kara zaman gösterecek.gerçi iktidar ortada görmeye gerek yok.darbe hikaye,gerçekler sokaklarda ,bölücünün başkaldırısında provalarında.millet odaklanmış ergenekona.bırakalım adalet ilgileniyor.ama ülkem artık korkunun en büyüklerini yaşamak üzere ve buna göre dediğin gibi VATAN,MİLLET SAKARYA...
    gecen seneye kadar ergenekon yoktu yada böyle bir örgüt vardı adı belli değildi yada bu kadar gücü yoktu ergenekon dediler yeri göğü inlettiler
    reklamın iyisi kötüsü olmaz reklam reklamdır
    bus ebeple adamlar ergenekon ismini koydular yakalandılar yakalattılar öldürdüler adını tüm dünyaya duyurdular..
    sonuç:Ortadogudaki en önemli kilit merkez olan türkiyenin imajı sarsıldı zedelendi
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocamsorduğun soruda cevapını veriyor gibisin dediğin gibi içimize korku tohumlarını ektiler eleştiren içeride ama artık gercekleri görmek zamanı diye düşünüyorum ilk 5 yıl ben bile fikrimi değiştiriyordum herşey harikaydı ama sonuç ortada yalan yalan yalan zam zam zam ne oldu sizce dünya deniyor o can simitine sarılıyor hükümet ama gercek bu değil ilk zamanlar borsa 52000 lerde kapanırken başarımız diyenler 22000leride başarısızlık diye kabullenmeli hep dedim başkasını parasıyla düdük çalınmaz üretmek lazım ürettik mi hayır sattık adamların savaşmadan kazanmasını seyrettik bundan daha kötü birşey olamaz yaşanamaz ATAM ne demiş gaflet dalalet işte o zaman bu zaman ergenekona gelinçe hikaye hocam hikaye secilen isimden belli birilerine mesaj vermeye çalıştılar ama yüzlerine bulaştırdılar sivil ihtilal yapmaya calışanların yarattığı tabu bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında kendi içimizde kendimiz yıkılıyoruz gibi geliyor.Bunun dönemi sadece akp hükümeti kapsamıyor geriye dönüş bir örgütlenme ve meclis içi içten yıkmalar var.

Onca olaylar oluyor bazı konular el üstündeyken birden konular ve rollar degişiyor örnek deniz feneri olayını artık kimse konuşmaz oldu birileri düğmeye basıyor birileri durduruyor.

Cabbari hocamın dedigi gibi vatan millet sakarya diyoruz ama biz diyoruz büyüklerimiz demiyorlar..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında kendi içimizde kendimiz yıkılıyoruz gibi geliyor.Bunun dönemi sadece akp hükümeti kapsamıyor geriye dönüş bir örgütlenme ve meclis içi içten yıkmalar var.

Onca olaylar oluyor bazı konular el üstündeyken birden konular ve rollar degişiyor örnek deniz feneri olayını artık kimse konuşmaz oldu birileri düğmeye basıyor birileri durduruyor.

Cabbari hocamın dedigi gibi vatan millet sakarya diyoruz ama biz diyoruz büyüklerimiz demiyorlar..
    zaten deniz feneri ve benzeri olaylar bilerek ortaya atılmış komplikasyonlardır
    bunun tek sebebi var
    ül***e uzanan ortadogu projesinin başlamasına meydan vermek amacıyla yapılan bazı ataklar var hükümet az çok bunları kesmeye çalışıyor ama bunlar cılız atak ama her an kalemizde gol görebiliriz ve kale yılır!!!
    dua edelimde bunlar başımzıa gelmesin
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birileri hükümet olabilmek için başkalarının dolmuşuna bindi...dereyi geçene kadar dayı derim diyerek...dere geçildi ama şimdi inemiyor...çabaladığı aşikar..ama bindi bikere...inemiyor...
    ülkede neler oluyorsa hangi sansasyonel (çok büyük demek herhalde) olay oluyorsa mutlak surette dış destekli...desteği verenler dolmuş sahipleri...
    cabbarinin dediği gibi ortadoğu projesi nin bundan sonraki aşaması türkiye herhalde - ki hazırlamaya çalışıyorlar...
    zamanında dolmuşa binerek hükümet olanlar şimdi çark etmeye başladı ama dolmuşçu izin vermiyor...göz açtırmıyor...her yandan baskı var...kolay değil tabi bu baskılara gögüs germek...
    ergenekonu başatan ufak çaplı bir kaç kişinin kurduğu bir örgüt zannederdim. ama şimdi ucu bucağı yok...memleketin yarısı ergenekonmuş meğer...bu da dış destekli...içeride partiler bile savunmaya çalışıyor bu örgütü...bilemiyorum sonu ne olacak...
    yanlız şu an inandığım tek şey şu...
    ne dolmuşa binenler mutlu...ne de dolmuşçu?
    ikiside bin pişman...hatta binen biraz daha...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi gazeteden okudum Rahmetli Turgut özalı ergenekon öldürttü diye??
    şimdi bu tarz muhabbetler çok ama hanımı semra hanım bile bir roportajında diyordu ülkenin aydınlıgını görenler turgutu öldürttü diye..
    demekki adamlar yıllar yılı hep karanlıkta olmamızı istemişler şimdi yeni yeni aydınlıga dogru gideren baktılar iş ciddi tekrar saldırıya geçtiler pkk yine azdı provakosyanlar yine çogaldı kriz süsü verilip ülke yine magdur edildi
    işin öüz belli ama hala el atmaya korkuyoruz
    bize kurtuluş savaşındaki ruh lazım biazda iman gücü gerisi tefarruat zaten
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri