REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ben Fenerbahçe Başkanı olsaydım eğer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ben Fenerbahçe Başkanı olsaydım eğer

kulubun başında olsaydım.önce aragones ve guiza yı gönderirdim.defansı genç yerli tecrübeli futbolculardan kurardım.orta sahayı aurelio gibi genç dinamik hareketli press yapan 2 futbolcu alırdım.(yerli de olabilir yabancıda) forvette de semihin yanına semih gibi(fakat boyu uzun) bir futbolcu alırdım.
    teknik direktör olarak ertuğrul sağlamı alırdım.
    forvete sehevcenko tipinde biri veya brezilyadan gelecek vadeden yetenekli biri alırdım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam herkes bu konuda uzman
    o kadar çok mahalle muhabbeti varki yalnış anlama ama bu işler bizim atıp tuttugumuz gibi olmuyor herkes cebine bakıyor bu işi futbol zevki içi değilde ticari yapıyorlar o zaman ip kopuyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam herkes bu konuda uzman
    o kadar çok mahalle muhabbeti varki yalnış anlama ama bu işler bizim atıp tuttugumuz gibi olmuyor herkes cebine bakıyor bu işi futbol zevki içi değilde ticari yapıyorlar o zaman ip kopuyor
    selametle
    biliyorum zaten bizim ülkemizde hepimiz teknik direktörüz maç izlerlken.
    bende buradan kulubun genel başkanlığını yapayım azıcık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@pencere77 herkes en iyisini olmayı ister ama malesef bu planlar olmuyor.Nasıl evinizin gelecek ayki ev mutfak masrafını yada ihtiyaclarınızı karşılayabilmek için ayırdıgınız paranın yetip yetmeyecegini bilmesi gibi.

Fener su anda arogones gibi takımı bilmeyen birinin elinin altında.Ben isterimki fenerin basına eski hocası gelsin zico veya daumda olabilir. Daumu herkes eleştiriyor ama daum köln gibi takımı 2 ligden 1 ci lige tasıdı.Leverkuseni şampiyon yapmış bir teknik direktör.

Zamanında ümit özat gibi tuncay sanlı gibi oyuncuları vermeseydik fenerin su anki durumu çok iyi olurdu.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @pencere77 herkes en iyisini olmayı ister ama malesef bu planlar olmuyor.Nasıl evinizin gelecek ayki ev mutfak masrafını yada ihtiyaclarınızı karşılayabilmek için ayırdıgınız paranın yetip yetmeyecegini bilmesi gibi.

Fener su anda arogones gibi takımı bilmeyen birinin elinin altında.Ben isterimki fenerin basına eski hocası gelsin zico veya daumda olabilir. Daumu herkes eleştiriyor ama daum köln gibi takımı 2 ligden 1 ci lige tasıdı.Leverkuseni şampiyon yapmış bir teknik direktör.

Zamanında ümit özat gibi tuncay sanlı gibi oyuncuları vermeseydik fenerin su anki durumu çok iyi olurdu.

bende klasik olacak ama "I LOVE YOU ZİCO" diyorum.yani zico bu işi biliyordu.
    ayrıca gelen gideni aratırmış derler.aragones te zico yu mumla aratıyor.bu sene resmen ilk 10 mücadelesi verecez
    ooooofff!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi aragones futbola yıllaları vermiş avrupada profösör dede lakaplı bir teknik adam!!
    iddia ederim her bahsinede varım fenerbahçeden ayrılsın başka bir takıma geçsin o takımı ihya eder...
    fenerbahçede aziz yıldırım durdugu sürece bu böyle olacaktır tok futbolcuyla bu iş olmaz aç olacak açç
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işin iç yüzü burada
    2 sene önceki kadronun orta sahası: Tuncay şanlı,Appiah,Aurelio,Anelka
    bu seneki orta saha:Uğur Boral,Selçuk,Maldonado,Colin Kazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PAŞA87 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işin iç yüzü burada
    2 sene önceki kadronun orta sahası: Tuncay şanlı,Appiah,Aurelio,Anelka
    bu seneki orta saha:Uğur Boral,Selçuk,Maldonado,Colin Kazım

arkadaşım hiç bir takım isimlere oyunculara takılı kalamaz. dun tuncay bugun colın kazım bu böle olmak zorunda. zamanında galatasarayda bazı oyuncularına takılı kaldı baktı olmuyor gönderdı.

her zaman tok futbolcudan korkacan. fenerde tok futbolcudan cok artık obez futbolcular var. adamlar paraya para demıolar artık. napsınlar delı gibi topun peşinde koşmayı. bunlara vermıyecektın öle her prımı bakalaım neler yapıolardı.

yıllardır şu alex e tahhammul edıolar ya bundan bıktım iyi oynayabilir çok zekı bir futbolcudur. ama işine gelince oynuyoır işine gelmeyınce sahada aheste aheste dolaşıyor böle olacaksa bu adam hiç olması onun yapacağının 10 kat daha iyisini yapacak yerlı oyuncuda var.

kim ne derse desın per vanhoydonk bile yaşına rağmen fenerde hem çok başarılı futbol oynadı hemde sahanın her tarafındaydı. ama bu alex ölemı. işine gelirse tam bir memur.
    ,
    daha çok veryansın etmek lazım aslında gerçekten bu takım yuzunden bu sene hasta olacam.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben oyuncuların ismini değil kalitesini tartışıyorum.
    Giden kalitelilerin yerine gelenler onlardan daha kötü olmamalıydı.
    Yukarda bahsettiğim her iki kadrodaki adamları bir tutabilirmisin birbirleriyle.
    Arada kocaman bir uçurum var.
    Buda yönetimin transfer politikasından kaynaklanıyor suç Aragones ve Guiza da değil yani.
    ALEX te hiç değil.
    Konu PASA87 tarafından (24-10-2008 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi kolin kazımda yok
    adam pılını pırtını toplamaya başlamış
    ingiltereye dönecek bu adam
    artık çoluk çocuga kaldı fenerbahçe orta sahası
    aziz aganın yıldız sevdası fenerbahçenin başına büyük hüsran açıyor
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri