Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: redline güncelleme yeni frekansı ne olaçak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart redline güncelleme yeni frekansı ne olaçak

redline güncelleme yeni frekansı ayın 27 sinden sonra ne olaçak bilen ne olaçak 11878 frekansı yeni frekanslar arasında yok

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alfa357 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    redline güncelleme yeni frekansı ayın 27 sinden sonra ne olaçak bilen ne olaçak 11878 frekansı yeni frekanslar arasında yok
    11096 V 30000

Ama resmi açıklama yok sanırsam ama bu olacaktır ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakalım ne olaçak tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar günaydın yeni güncelleme frakansı belli olurmu bu gün kolay gelsin...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar malesef redline yetkililerinden güncelleme frekansıyla ilgili hiç ses yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fakat söyle bir sorun var bu yeni günceleme frekansi 12121 H 7200 frekans Türkiyede cekiyor herhalde ben Almanyada yasiyorum bende Redline cs-100x var Almanya Hamburgta bu yeni frekans cekmiyor yani sinyal yok tabiiki sinyal olmayincada güncellemede olmaz bu sorunu gidermezlerse cok sikayet alirlar ve ciyazlarin alim satimi yavaslar bence zarar ederler avrupada yasayan vatandaslarimiz izleyemez güncelleme olmayinca saygilar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fethiye1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fakat söyle bir sorun var bu yeni günceleme frekansi 12121 H 7200 frekans Türkiyede cekiyor herhalde ben Almanyada yasiyorum bende Redline cs-100x var Almanya Hamburgta bu yeni frekans cekmiyor yani sinyal yok tabiiki sinyal olmayincada güncellemede olmaz bu sorunu gidermezlerse cok sikayet alirlar ve ciyazlarin alim satimi yavaslar bence zarar ederler avrupada yasayan vatandaslarimiz izleyemez güncelleme olmayinca saygilar.
    normal şuanki frekans türksat 2a nın doguya yönelik bir trasporter ı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    normal şuanki frekans türksat 2a nın doguya yönelik bir trasporter ı
    Desene arkadas avrupada yasayan vatandaslar bu ciyazi benim gibi kullananlar mahrum kalacak buna care bulmalari lazim yoksa redlinede alim satim azalir zarar görür firmaninda isine gelmez bunu bir bir care bulmalari lazim iyi aksamlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fethiye1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Desene arkadas avrupada yasayan vatandaslar bu ciyazi benim gibi kullananlar mahrum kalacak buna care bulmalari lazim yoksa redlinede alim satim azalir zarar görür firmaninda isine gelmez bunu bir bir care bulmalari lazim iyi aksamlar.
    valla orası firmaya kalmış fakat siz kullanıcıları bunu mail yoluyla yada arıyarak dile getirebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla orası firmaya kalmış fakat siz kullanıcıları bunu mail yoluyla yada arıyarak dile getirebilirsiniz.
    Bari yazilimini yollasalarda bizde pc bilgisayar aracigiyla yapsak öyle olur ancak bir ara güncelleme olmayinca yazilimlarla yapmistik ciyaz bilgisayar baglantisiyla öyle olur ancak öyle yararlanabiliriz sinyal yollamazlarsa bari yazilim yollasalar r232 kabloyla yükleriz ciyaza

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri