Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Dm 7020 Mi? Yoksa Dm 600 Pvr Mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Dm 7020 Mi? Yoksa Dm 600 Pvr Mi?

arkadaşlar ben bu cihazlardan birini almak isityorum ikiside kart paylaşımlı bana uyar ama sizce hangisi
    600 pvr kayıt özelliğide var 7020 de varmı?
    yada arasındaki farklar nelerdir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bildiğim kadarı ile 7020 daha iyi ama fıyat olrak ne kadardır bilmem. 7020 modeli için öle pekte ayrıntılı bilgi bulamazsın ama o kadar para verceğine db 500 PLUS alderım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde klon işi var
    yukarıdaki linke tıkladım antenci.com 7020 daha pahalı sanırsam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Pasilobus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde klon işi var
    yukarıdaki linke tıkladım antenci.com 7020 daha pahalı sanırsam

Klon olayından bu kadar korkmanıza gerk yok..fiyatı neredeyse yarıya yarıya düşüyor..

Bende klon kullanıyorum ve Türkiye'de dreamboxcılar çoğu klon kullanıyordur buna eminim..Sponsorlara bakarsanız 1.kalite olarak satışa sunulan cihazların fiyatlarına ulaşabilirsiniz..

Memnumum şu ana kadar hiç bir sorun yok..fakat bomb olayı, linux tanım olarak açık kaynak kodlu olduğu için bu linuxun tanımına ters düşüyor..Geliştirilmeye açık olan bir programın içine bomb enjekte etmek ne kadar doğudur bilinmez ama Gemini img.ları haric diğer tüm img.larda bomb olayı yoktur..

Yinede seçim size kalıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir arkadaş yurtdışından getiriyor 350 ytl 600 pvr sizce fiyatı nasıl?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonradan pişman olma en iyisi dream 800 hd fiat düşmesini bekle çünkü yakın gelecekte kanalların hd yayına geçeceğini de düşün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki 7020 bende kullanıyorum 7020 cok güzel hdd takılabiliyor usb girişi var usb girişinden smargo kart okuyucu ile kart paylaşimi vs yapılabiliyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri