REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Next YE-2000 CXsuper plus ETHERNETLİ çıkıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

newcamd?kac server newcamd veriyor sanki.cccam,gbox olmadiktan sonra onun yerine Dreambox alirim daha iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu işte dreambox gibisini kimse tutamaz 200 ytl civarında Dreamboxtan şaşmamak lazım..

Aynen Katılıyom neresi ucuzsa bizim millet oraya kacar ayıca dreambox bu teknolojinin markası olmus durumda......:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dalgamı geçiyorsun...
    Hayır Sn Arkadaşım niye dalga geçeyim bu konularda bayağı bir bilgim var sayılır. ALLAH AŞKINA bakın zamanı geldiğinde görürsünüz....
    ARZ TALEP meselesi....bu yeni çıkacak cihazın donanımı aynı sadece ETERNET
    Extrası. Bende CX varda KART girişinimi lullanıyorum sanki,laf olsun diye KART lı almıştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır Sn Arkadaşım niye dalga geçeyim bu konularda bayağı bir bilgim var sayılır. ALLAH AŞKINA bakın zamanı geldiğinde görürsünüz....
    ARZ TALEP meselesi....bu yeni çıkacak cihazın donanımı aynı sadece ETERNET
    Extrası. Bende CX varda KART girişinimi lullanıyorum sanki,laf olsun diye KART lı almıştım.
    40-50ytl next fta bile yokta şaşırdım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi SN.Modum o cihazları MALİYET FİYATLARINI bir bilseniz inanın ÇOK ŞAŞIRIRSINIZ.
    Malumunuz üzere bazı şeylerin AÇIKLANMASI hoş olmaz . Fakat bu modelden isteyen arkadaşlarımız vardır muhakkak bekleyip görsünler hemen almasınlar zamanı gelince düşecektir FİYATLAR. cihaz çıktığında alanlara şimdiden HAYIRLI OLSUN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bir eternet girişi en fazla 30-40 ytl farkettırmesı lazım.

eğerki çok aşırı bir fiyatı olursa o eternetı hiç koymasınlar. bu konuda gerçekten dreambox 1 numara. Klonda olsa dreambox ilk tercıhım sonrasında next tabiki. yumatuyuda guzel diolar ama bana çok basit uzak bir cihaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri