Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next YE-2000 CXsuper plus ETHERNETLİ çıkıyor.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

200 Dolar olacağını zannetmem en fazla 30 yada 40 ytl farkeder gibime geliyor her şey ilk çıktığında PAHALI olur sonra düşer....alt tarafı ETERNET girişi FAZLADAN olacak diğer donanımlar aynı .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    200 Dolar olacağını zannetmem en fazla 30 yada 40 ytl farkeder gibime geliyor her şey ilk çıktığında PAHALI olur sonra düşer....alt tarafı ETERNET girişi FAZLADAN olacak diğer donanımlar aynı .
    dalgamı geçiyorsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

newcamd?kac server newcamd veriyor sanki.cccam,gbox olmadiktan sonra onun yerine Dreambox alirim daha iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dalgamı geçiyorsun...
    Hayır Sn Arkadaşım niye dalga geçeyim bu konularda bayağı bir bilgim var sayılır. ALLAH AŞKINA bakın zamanı geldiğinde görürsünüz....
    ARZ TALEP meselesi....bu yeni çıkacak cihazın donanımı aynı sadece ETERNET
    Extrası. Bende CX varda KART girişinimi lullanıyorum sanki,laf olsun diye KART lı almıştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır Sn Arkadaşım niye dalga geçeyim bu konularda bayağı bir bilgim var sayılır. ALLAH AŞKINA bakın zamanı geldiğinde görürsünüz....
    ARZ TALEP meselesi....bu yeni çıkacak cihazın donanımı aynı sadece ETERNET
    Extrası. Bende CX varda KART girişinimi lullanıyorum sanki,laf olsun diye KART lı almıştım.
    40-50ytl next fta bile yokta şaşırdım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri