Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
108 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Hakkında Medyada Çıkan Haberler #2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vayyybeee komikde olsa gerçekde olsa baksanıza milletin kafasında bir şeyler bırakabilecek kadar olmuş ama şurasınıda söylemeden geçemiyeceğim eğer tam gerçekci olsaydı yayınlamazlardı biraz saçmayalacaklarki yayından kalmasın ama ben inanıyorumki dizi olarak değilde hayattan kesit yani ülkemizdeki durumları gözönünde bulundurarak seyredilirse çoook şeyler anlatmakta ben severek izlemekteyim haa saçma bulduğum yerleri yokmu var ama izlenebilecek dizi olarak sadece kurtlar vadisini izliyorum birde diğer dizileri gözden geçirin bakalım hiç birşey anlayabilecekmisiniz.saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herşey bir yana polatı yakalışmışın konuşturamyorsun israilden adam getirtiyon onun için onca adam var onu bekleyen polatın odasına bu teknolojik şartlarda bi camera koymuyorsun acaba ne yapıyor ne ediyor diye çok saçmaydı gerçekten
    sabah gazetesinde aytug bunu yazmıştı
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben o saatlerde parmaklıklar ardındayı izliyorum ve aynen katılıyorum, bu dizinin çılkı çoktan çıktı. insanı karanlığa ve karamsarlığa itiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende kesıntısız ızleyenlerdenım.ama busezon ılk bölumler çok saçma geldı.yanı dogal olarakta bır dızıde saçmalık olunca ***fım kaçıo.ama baskada secenek yok dıye dusunuyorum ızlemeye devam..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç izlemedim nasıl bir dizi onu da bilmiyorum.dizi eflasyonu var bu memlekette.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskisi gibi degil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dizinin cılkı çıksa dizi reytingler geçen sene % 35 den bu sene % 46.90 lara çıkmazdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurlat vadisi sıkmaya başladı derken tuvalet konusu 3 bölümdür işlendi.O tuvaleti görmekten bıktım artık

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün arkadaşlara katılıyorum sacma sapan oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben öğretmenim. Öğrencilerim ordaki karekterleri örnek alıyor. İlk bölümleri güzel olabilirdi seyretmesini bilene ama öğrencilerimiz dizideki özellikle kabadayı karekterleri örnek alıyor.
    Bence bu dizi gösterimden kaldırılmalı.

Sayfa 5/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri