Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 10/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon
108 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi Hakkýnda Medyada Çýkan Haberler #2

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kurtlar Vadisi Arap televizyonunda

Kurtlar Vadisi Arap televizyonunda
    "Kurtlar Vadisi" adlý dizi Arap televizyonunda yayýmlanacak. Merkezi Birleþik Arap Emirlikleri'nde bulunan "Abu Dabi" televizyonu, fragmanlarýný vermeye baþladýðý diziyi yakýnda yayýmlayacak. Abu Dabi televizyonu, diziyi ne zaman yayýmlamaya baþlayacaðýný ise henüz duyurmadý.
    Konu Admin tarafýndan (23-12-2008 Saat 17:08 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

araplarýn A3 tv si de acý hayatý oynatýyor bi ara görmüþtüm.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizdeki medyanýn cesareti kalmadý anlasýlan yüksek yerden baský yedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hangi uyduda bu kanal acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kýnýk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hangi uyduda bu kanal acaba
    hotbird.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

araplar türk dizilerini sardý hadi bakalým yen cabbar alemdarlar bekliyoruz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yeni bölümlerimi yayýnlanacak acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kurtlar Vadisi Pusu Ne Zaman Baþlayacak

Show TV ile aralarýnda çýkan ekonomik anlaþmazlýk nedeniyle bir süreliðine çekimlerine ara verilen ’Kurtlar Vadisi: Pusu’ dizisinin ne zaman baþlayacaðýný dizide Davut Tataroðlu’nu oynayan Can Gürzap yanýtladý.

Bir süredir çeþitli polemiklere yol açan ’Kurtlar Vadisi:Pusu’ dizisine ara verilmesi ve farklý kanallarýn da diziyi alma çabalarý gündeme gelirken, izleyenler de merakla geliþmeleri beklemekte.
    HaberTürk’te Saba Tümer’in konuðu olan Can Gürzap, diziyle ilgili çok merak edilen o sorularý bilgisi dahilinde yanýtlamaya çalýþtý. "Çekimlere ara verildi" diyen Can Gürzap, yeniden baþlamasý için kesin bir tarih olmadýðýný belirterek "Ocak sonu ya da Þubat deniliyor. Ben de tam bilmiyorum" diye konuþtu.
    BU DÝZÝ OYNAR!
    Çekimlere 2-3 haftalýk bir ara verdiklerini belirten Can Gürzap, "Geçen yýl da 2-3 hafta Kurtlar Vadisi ara vermiþti. Yeni dönemin baþlamasý nedeniyle galiba. Tam olarak nedenini bilmiyorum ama baþlar yine" dedi.
    Can Gürzap, dizinin Star TV’ye geçmesi ihtimaliyle ilgili yapýlan söylentiler için de "Her gün herkes bütün kanallarý sayýyor ama bilemiyorum. Bana göre yazdýklarý sürece bu dizi oynar. Senaristler yazdýklarý ve yapýmcýlar yapmak istedikleri sürece bu dizi oynar" þeklinde konuþtu.
    BEN BÖYLE BÝR ÞEY GÖRMEDÝM!
    ’Kurtlar Vadisi: Pusu’da ’Davut Tataroðlu’ karakterini oynayan Can Gürzap, sokakta insanlardan aldýðý tepkilere inanamadýðýný ifade etti. Gürzap, yaþadýðý þaþkýnlýðý ve dizide yeralmasýyla ilgili düþüncelerini þöyle ifade etti:
    "Çok tutulmuþ, çok seyircisi olan ve benim beðendiðim bir dizide beðendiðim bir rolü oynuyorum. Rol küçük olmasýna raðmen bu rolü oynamaktan da zevk alýyorum. Ben bu kadar dizi yaptým, bu kadar tiyatro yaptým, bu kadar filmde oynadým, ben böyle bir þey görmedim. Sokakta çeviriyorlar beni ki benim rolüm o kadar büyük deðil. Bir de baþrol oynayanlarý düþünün. Onlar herhalde hiç sokaða çýkamýyorlar. Zor bir hayat yani. Gerçekten o kadar ilginç olaylarla karþýlaþýyorum ki bazen durup düþünüyorum ve þaþýrýyorum."
    Televizyongazetesi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Kurtlar Vadisi hangi kanala daha yakýn?

Kurtlar Vadisi hangi kanala daha yakýn?

Kurtlar Vadisi, Þubat baþýnda yeni kanalýnda yayýnlanmaya baþlanacak. Pana Film, görüþtüðü kanal sayýsýný 3'e indirdi. Bunlar içinde þansý en yüksek olaný ise bakýn hangisi?

Sabah gazetesinin Günaydýn ekinde yazan Tv eleþtirmeni Yüksel Aytuð, herkesin merakla beklediði cevabý köþesine taþýdý....

Kurtlar Vadisi'nin Arapça'sý

Pek çok Türk dizisini yayýnlayarak Ortadoðu'da izlenme rekorlarý kýran Abu Dabi televizyonu çok yakýnda Kurtlar Vadisi dizisini yayýnlayacakmýþ. Dizinin fragmanlarý bile büyük ilgi görmüþ. Ancak Pana Film, söz konusu bölümlerin kendilerinden önce Sinegraf firmasý tarafýndan çekilen ilk 55 bölüm olduðunu açýkladý. Kendi çektikleri bölümlerin yayýn hakkýnýn ise Mýsýrlý bir yayýn þirketinde bulunduðu belirtildi.

Bu arada herkesin merak ettiði konuda bir de tüyo vereyim: Kurtlar Vadisi, Þubat ayýnýn baþýnda yeni kanalýnda yayýnlanmaya baþlanacak. Pana Film yöneticileri, görüþtükleri kanal sayýsýný 3'e indirdiler. Bunlar içinde þansý en yüksek olanýn ise Kanaltürk olduðu kulaðýma fýsýldandý.

Peki, dizi Arapça dublajýyla yayýnlanýrsa, izleyenler ekranda ne tür diyaloglarla karþýlaþýr? Araplarýn bugüne kadar duymadýðý kavramlar, nasýl tercüme edilebilir?

Bunun için hayal gücümden yardým istedim:

Derin devlet: Devlet ül arz-ý merkez.

Organize suç: Kabahat ül cümbür cemaat.

Ergenekon yapýlanmasý: Müteþekkilen Arapsaçý.

Kurtlar Konseyi: Ulema ül uluma.

Ýhtiyarlar Meclisi: Meclis-i tekaüt.

Kýrmýzý Kitap: Küttab ül Salça.

Çökme: Haraç el avanta.

Racon: Artistik ül mafya-i muteber.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için tesekkürler

FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ

Sayfa 10/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri