Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon
108 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi Hakkýnda Medyada Çýkan Haberler #2

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vayyybeee komikde olsa gerçekde olsa baksanýza milletin kafasýnda bir þeyler býrakabilecek kadar olmuþ ama þurasýnýda söylemeden geçemiyeceðim eðer tam gerçekci olsaydý yayýnlamazlardý biraz saçmayalacaklarki yayýndan kalmasýn ama ben inanýyorumki dizi olarak deðilde hayattan kesit yani ülkemizdeki durumlarý gözönünde bulundurarak seyredilirse çoook þeyler anlatmakta ben severek izlemekteyim haa saçma bulduðum yerleri yokmu var ama izlenebilecek dizi olarak sadece kurtlar vadisini izliyorum birde diðer dizileri gözden geçirin bakalým hiç birþey anlayabilecekmisiniz.saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben o saatlerde parmaklýklar ardýndayý izliyorum ve aynen katýlýyorum, bu dizinin çýlký çoktan çýktý. insaný karanlýða ve karamsarlýða itiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende kesýntýsýz ýzleyenlerdeným.ama busezon ýlk bölumler çok saçma geldý.yaný dogal olarakta býr dýzýde saçmalýk olunca ***fým kaçýo.ama baskada secenek yok dýye dusunuyorum ýzlemeye devam..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç izlemedim nasýl bir dizi onu da bilmiyorum.dizi eflasyonu var bu memlekette.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eskisi gibi degil.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar dizinin cýlký çýksa dizi reytingler geçen sene % 35 den bu sene % 46.90 lara çýkmazdý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kurlat vadisi sýkmaya baþladý derken tuvalet konusu 3 bölümdür iþlendi.O tuvaleti görmekten býktým artýk

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bütün arkadaþlara katýlýyorum sacma sapan oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben öðretmenim. Öðrencilerim ordaki karekterleri örnek alýyor. Ýlk bölümleri güzel olabilirdi seyretmesini bilene ama öðrencilerimiz dizideki özellikle kabadayý karekterleri örnek alýyor.
    Bence bu dizi gösterimden kaldýrýlmalý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hegelmahmut Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben öðretmenim. Öðrencilerim ordaki karekterleri örnek alýyor. Ýlk bölümleri güzel olabilirdi seyretmesini bilene ama öðrencilerimiz dizideki özellikle kabadayý karekterleri örnek alýyor.
    Bence bu dizi gösterimden kaldýrýlmalý.
    öðrencilerin kötü örnek alacagý dizi bir KVP deðil ki hangi dizide silah yok ki bana soyleyin ki KVP eskisi gibi vurdulu kýrdýlý deðil tamamiyle siyaset dizisi oldu

Sayfa 5/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri