Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon
108 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Kurtlar Vadisi Hakkýnda Medyada Çýkan Haberler #2

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Kurtlar Vadisin'den müthiþ baþlangýç

Kurtlar Vadisin'den müthiþ baþlangýç

06 Ekim 2008

Kurtlar Vadisi yeni sezona müthiþ bir baþlangýç yapacak. Polat Alemdar, avcý iken av konumuna düþecek... Ýþte fragman;
    Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin fragmaný Show TV ekranlarýnda yayýnlanmaya baþladý. Perþembe akþamý saat 20.00’de ekrana gelecek olan dizinin yeni sezondaki ilk bölümü nefesleri kesecek.

Geçen sezon Polat Alemdar’ýn ailesi ile yemek yediði sýrada Ýskender Büyük, evi basmýþ ve kapýda duran Güllü, Nevzat ile Pürmüz kurþunlara hedef olmuþtu. Ýskender’in adamlarý ise eve benzin dökerek ateþe vermiþti.

Fragmandaki görüntülere göre Polat Alemdar bir yolunu bulup ateþ topuna dönen evden çýkacak. Deli Hikmet ile eþinin durumu ise belirsiz. Kapý önünde vurulanlardan Güllü, Nevzat ile Pürmüz’ün akýbetleri de belli deðil. Memati hastanede 3 ceseti teþhis ediyor, ancak kim olduklarý Perþembe akþamý öðrenilebilecek.

Memati ile Muro polisin kýskacýnda... Muro, saklandýðý evde polis tarafýndan abluka altýna alýnacak, acaba kaçmanýn bir yolunu bulacak mý?

Polat Alemdar ise zorda... Bir önceki sezonda avcý olup Ýskender Büyük’ü operasyonla alan Polat Alemdar, bu sefer Ýskender’in adamlarýnca yakalanacak.

Final sahnesi ise oldukça çarpýcý... Polat Alemdar’ýn yüzünü hafifçe tokatlayan Ýskender Büyük, yediði kafayla yere yýðýlacak...

Kurtlar Vadisi Pusu fanatiklerini Perþembe akþamý saat 20.00’de müthiþ bir baþlangýç bekliyor.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

(Televizyongazetesi)
    Konu xhardlove tarafýndan (06-10-2008 Saat 20:11 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bekliyoruz heyecanla..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilgi çekicibir fragman ama kurtlar vadisinde hatýrlarsanýz bazen sanal sahneler olabiliyor bakalým bekliyecez görecez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merakla bekliyoruz.gün ýsýgýna cýkmamýs konulara cesurca yer veriyolar.ilgi cekici

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kurtlar Vadisi'nin büyük falsosu!

:49:

Derin devlet, Polat'ý çözmek için Ýsrail'den uzman getiriyor da, hücresine bir güvenlik kamerasý yerleþtirmeyi akýl edemiyor mu?

Yüksel Aytuð'un köþe yazýsýnýn ilgili bölümü:

Kurtlar nasýl "gaza" geldi?

Pek çok televizyon izleyicisi için reklam kuþaðý ya "ihtiyaç molasý" ya da "diðer programa göz atma fýrsatý" olarak deðerlendiriliyor. Durum böyle olunca da diziler, reklamlarý "çaktýrmadan" kendi içlerine alma yöntemine baþvuruyorlar. Hatta senaryolar neredeyse "reklam metni gibi" yazýlýyor.

Bu konudaki son örneðe Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rastladým. Polat'ýn ilaçlarýný veren hastabakýcý ortada hiç bir neden yokken, otomobiline nasýl tüp taktýrdýðýný anlatmaya baþladý: "Arabama tüp taktýrdým. 80 yakýyordu, þimdi 40'a düþtü. Artýk hafta sonlarý Beykoz mu dersin, Þile mi dersin, Fethi Paþa Korusu mu dersin, alýyorum çocuklarý gezdiriyorum..." Ben "Eniþtem beni niye öptü?" diye düþünürken, reklam arasýnda uyandým.

Zira dizinin ana sponsoru bir "sýralý otogaz sistemleri" üreticisiydi!.. Gecenin vecizesi ise yine derin devletin taþeronu Ýskender Büyük'ten geldi: "Bu ülkede kahraman olmak için ya cephede maðrur olacaksýn ya da cezaevinde maðdur olacaksýn!..

" Bu arada derin devlet, Polat'ý çözmek için ta Ýsrail'den uzman getiriyor da, hücresine bir güvenlik kamerasý yerleþtirmeyi akýl edemiyor. Ben buna olsa olsa "sýð devlet" derim!.. Perþembe gecesi Kurtlar Vadisi biter bitmez Siyaset Meydaný, Objektif ve 32. Gün'e göz attým. Dinlediklerimin yanýnda, Kurtlar Vadisi'nde konu edilenler ilkokullardaki okuma bayramý piyesi gibi kaldý!..

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bükemediðin bileði bükeceksin!!
    bak bakalým sagýna soluna buna benzer bu kalite baþka bir dizi varmý??
    güldürme beni yüksel aytug...
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o benimde dikkatimi çekti sonra polatýn ýþýk sönüp sonra loj ýþýk yandýktan sonra hareket ettiðini farkettim orda bi numara var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Abi geçin ya bu Yüksel Aytuð'u o adam ne ne izlediðini ne de ne yazdýðýný biliyor,NTVsporun Nihat Kahveci'li reklamýna da bi þeyler yazmýþtý abi baktým da reklamý izlemeden uydurmasyon yazmýþ herif hep ya.Bide gazeteciyim diye geçiniyor bunun gibiler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

polat gizli kamerayý farkedemeyecek kadar akýlsýz ya
    bomboþ hücrenin neresine kamera yerleþtirecekler.
    bence arkadaþ vadi düþmaný diziden anlamýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bildiðim dizi kendisini izlettiriyor olmasý.bide lost dizisine bakýyorum.dizilerin ilk baþta iyi baþlayýp bir süre sonra kýsýr döngüye dönüþüp ayný daire içinde dönüp durmasý çok sýkýcý.bu dizilerde hiç olmazsa çemberin dýþýna çýkýlýyor.güzel olan tarafý bu....

Sayfa 2/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri