Arkadaşlar 20 dairelik apartmanda bir daireden merkezi sisteme kendi portlarından 220 volt şebeke ceryanı verilmiş tabii merkezi sistemle birlikte 15-16 dairenin receiverları yanmış bunun bir çözümü yokmu her sistemde bu tehlike varmı?
Arkadaşlar 20 dairelik apartmanda bir daireden merkezi sisteme kendi portlarından 220 volt şebeke ceryanı verilmiş tabii merkezi sistemle birlikte 15-16 dairenin receiverları yanmış bunun bir çözümü yokmu her sistemde bu tehlike varmı?
bunun önune geçemezsın. sen git tv prızıne 220 v elektırığı ver o santrale bağlı olan cihazlar yanmasın.
bu şuna benzıyor 220v elektırıkle çalışan cihazlara 380 v vermek gibi. ama o volltajı veren ne akla hizmet böle bişi yapmış anlamak zor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bunu yapan resmen ....... forum kurallarına uymak lazım bizde merkezi sitem den faydalanıyoruz tv soketi ile elektrik prizi yanyana ve dikkatli davranıyoruz
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
hangi daireden yapıldığı nasıl öğrenilir?
mrb arkadaşım.mesela tlf hatlarında ters akım rölesi bulunuyor bu sayede santrala 220 vac enerji gitmesi önleniyor.bu durum anten santralleri içinde yapılabilir.....
merkezi sistemde tv arızasından kaynaklanan sebepten dolayı benim başıma geldi.hatta elektriğe bile çarpıldım.santralden tek tek kontrol ederek kaçağı ve ilgili daireyi tespit ettim.olay kasıtlı yapıldı ise ve elektrik akımı kesildi ise tespit etmek zor.ancak yukarıda bahsettiğim gibi olmuşsa ve hata devam ediyorsa tespit edilebilir.
geçmiş olsun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri