neyse arkdaşlar kapandı sonuçta açıldı giden gitti kalan sağ lar bizim olsun
neyse arkdaşlar kapandı sonuçta açıldı giden gitti kalan sağ lar bizim olsun
Arkadaşlar ben memurum yani bu uydu sektöründe sadece kullanıcı diğer bi deyişle uydu tüketicisiyim. Fakat ben bu olyı bu kadar kızgınlıkla karşılamıyorum, niye ya adamlar berber değilki senede 2 kere sıraya sokup tıraşa geçsinler. Adamlara diyorum özür dilerim tv uydusuyla ilgili arkadaşlar hergünmü bu durumda kalıyorlar, ya bırakın adamlarda kazansın sonuçtu bir emek veriyorlar. Servis ücreti bir fırsatçılık olarak algılamadım sonuçta 10 YTL. İki paket sigara buda bir şekil gündem ve adamlar kazansın tabi ya, çatıda gez, cihazı tanıt bir nevi eğitim ki buda para ve adam markanın fabrikasında maaşlı adam değilki. Ya bence bir soluktu bu uydu değiştirme getirisi uyducu arkadaşlara, yani sen şifre değiştiğinde sanki sorumlu senin mahallendeki uyducuymuş gibi başına gidip ekşiyon. Ya bırak adam da bi 10 YTL alsın be alsın sanki çalıyo ya sanki sorumlu o. Helal olsun Televizyon tamircisi, uyducu arkadaşım helal olsun benden aldığın 10 YTL.
sizde gene iyi imiş usta... ben yeğenimden duydum...mahalledeki uyducular 20 ytl ye yapıyorlarmış...alt komşu gitmiş...fiyatı duyunca getirmiş...bana söylediler...akşam yapacam...
ayrıca bunu ayarlamak basit bişey... neden uyduculara giderler anlamıyorum...türksatı taratıyorsun oluyor...taratmakta zor bişey değil ki...
bizim kimsenin ekmeğinde gözümüz yok hem haklısın catıda dolaş ayarla kan ter içinde kal o oemeğe helal oldun değer o paraya ,sen benim demek istediğimi anlamamısın ben diyorumki kumandadan frekans ekle tarat bu kadar basit bir olay emek olamaz olsa olsa fırsatcılıktır 10-20 ytl etmez insanları somurmektır,fırsatcılıktır,bunun oteki tarafıda var .:49:
güzel abicim...çatı ile ne alakası var...koltuğuna oturuyorsun...alıyorsun eline kumandayı...tarat diyorsun...bu kadar...
öyle çatıya çıkıp anten ayarlatırsan bunu 20 yede yapmazlar...
bu işi koltukta otururken yapabiliyorsun...(ben yatarak yaptım)
selametle...
Peki madalyonun diğer yüzünden baktınızmı hiç?
20 ytl fazla kesinlikle savunmuyorum ama elinize network taraması olmayan bir cihaz geldiğnde ve değişen bütün frekansları transponder olarak elle tek tek girmeniz gerektiğinde ve bunları yapmadan öncede tranponder listesini tamamen silmeniz gerettiğinde ki bu tek transponder için 4 kere kumandadan tuşa basmak zorunda kalıyorsanız daha sonrada müşterinin isteğine göre bunları diziyorsanız bu işlemler sizin yaklaşık 3 saat gibi bir zamanınızı alıyorsa ne kadar alınmalı sizce
Makul fiyat bana göre 5-10 ytl arasıdır.Nihateyinde bu insanlar az çok emek ve zaman harcıyorlar işci çalıştırıyorlar vs.vs.
Kolay gelsin.![]()
Bu arada konu değişti yaaNeyse bu güne özel bu konu böyle olsun bakalım
herkesin kafası dağılsın içim dışım goldmaster sunny kanal listesi oldu gece gözümü kapatınca kanal listelerini görür oldum
![]()
dediğin gibi meşakatli ve zaman alıcı olsa idi 20 ytl dende fazlası alınabilirdi...
fakat makinalar (yada bendeki makina diyeyim...bende next 2000 cx süper var.) bir kaç tuşa basarak tüm kanalları buluyor...meşakat yok...tarat bulsun...ee bu kadar işlemede 20 ytl çok...ama dediğin gibi meşakat olsa idi olurdu...selametle...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri