Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Tekrar Yayındayız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse arkdaşlar kapandı sonuçta açıldı giden gitti kalan sağ lar bizim olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben memurum yani bu uydu sektöründe sadece kullanıcı diğer bi deyişle uydu tüketicisiyim. Fakat ben bu olyı bu kadar kızgınlıkla karşılamıyorum, niye ya adamlar berber değilki senede 2 kere sıraya sokup tıraşa geçsinler. Adamlara diyorum özür dilerim tv uydusuyla ilgili arkadaşlar hergünmü bu durumda kalıyorlar, ya bırakın adamlarda kazansın sonuçtu bir emek veriyorlar. Servis ücreti bir fırsatçılık olarak algılamadım sonuçta 10 YTL. İki paket sigara buda bir şekil gündem ve adamlar kazansın tabi ya, çatıda gez, cihazı tanıt bir nevi eğitim ki buda para ve adam markanın fabrikasında maaşlı adam değilki. Ya bence bir soluktu bu uydu değiştirme getirisi uyducu arkadaşlara, yani sen şifre değiştiğinde sanki sorumlu senin mahallendeki uyducuymuş gibi başına gidip ekşiyon. Ya bırak adam da bi 10 YTL alsın be alsın sanki çalıyo ya sanki sorumlu o. Helal olsun Televizyon tamircisi, uyducu arkadaşım helal olsun benden aldığın 10 YTL.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cıhaz bası 10 ytl yuh dedım gecen bızım carsıda bır uyducuya olesıne ugradım adam yıgmıs cıhazları nerden baksan 50 tane tanesıne 10ytel dıyor yuh dedım,bu kadarda olmaz,altı ustu bır frekans gırıp kanal tarattıracan be fırsatcı herıf ,boylelerini afınıza sıgınarak kınıyorum,fırsatcı bunlar
    sizde gene iyi imiş usta... ben yeğenimden duydum...mahalledeki uyducular 20 ytl ye yapıyorlarmış...alt komşu gitmiş...fiyatı duyunca getirmiş...bana söylediler...akşam yapacam...
    ayrıca bunu ayarlamak basit bişey... neden uyduculara giderler anlamıyorum...türksatı taratıyorsun oluyor...taratmakta zor bişey değil ki...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ben memurum yani bu uydu sektöründe sadece kullanıcı diğer bi deyişle uydu tüketicisiyim. Fakat ben bu olyı bu kadar kızgınlıkla karşılamıyorum, niye ya adamlar berber değilki senede 2 kere sıraya sokup tıraşa geçsinler. Adamlara diyorum özür dilerim tv uydusuyla ilgili arkadaşlar hergünmü bu durumda kalıyorlar, ya bırakın adamlarda kazansın sonuçtu bir emek veriyorlar. Servis ücreti bir fırsatçılık olarak algılamadım sonuçta 10 YTL. İki paket sigara buda bir şekil gündem ve adamlar kazansın tabi ya, çatıda gez, cihazı tanıt bir nevi eğitim ki buda para ve adam markanın fabrikasında maaşlı adam değilki. Ya bence bir soluktu bu uydu değiştirme getirisi uyducu arkadaşlara, yani sen şifre değiştiğinde sanki sorumlu senin mahallendeki uyducuymuş gibi başına gidip ekşiyon. Ya bırak adam da bi 10 YTL alsın be alsın sanki çalıyo ya sanki sorumlu o. Helal olsun Televizyon tamircisi, uyducu arkadaşım helal olsun benden aldığın 10 YTL.
    bizim kimsenin ekmeğinde gözümüz yok hem haklısın catıda dolaş ayarla kan ter içinde kal o oemeğe helal oldun değer o paraya ,sen benim demek istediğimi anlamamısın ben diyorumki kumandadan frekans ekle tarat bu kadar basit bir olay emek olamaz olsa olsa fırsatcılıktır 10-20 ytl etmez insanları somurmektır,fırsatcılıktır,bunun oteki tarafıda var .:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel abicim...çatı ile ne alakası var...koltuğuna oturuyorsun...alıyorsun eline kumandayı...tarat diyorsun...bu kadar...
    öyle çatıya çıkıp anten ayarlatırsan bunu 20 yede yapmazlar...
    bu işi koltukta otururken yapabiliyorsun...(ben yatarak yaptım )
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki madalyonun diğer yüzünden baktınızmı hiç?

20 ytl fazla kesinlikle savunmuyorum ama elinize network taraması olmayan bir cihaz geldiğnde ve değişen bütün frekansları transponder olarak elle tek tek girmeniz gerektiğinde ve bunları yapmadan öncede tranponder listesini tamamen silmeniz gerettiğinde ki bu tek transponder için 4 kere kumandadan tuşa basmak zorunda kalıyorsanız daha sonrada müşterinin isteğine göre bunları diziyorsanız bu işlemler sizin yaklaşık 3 saat gibi bir zamanınızı alıyorsa ne kadar alınmalı sizce

Makul fiyat bana göre 5-10 ytl arasıdır.Nihateyinde bu insanlar az çok emek ve zaman harcıyorlar işci çalıştırıyorlar vs.vs.

Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada konu değişti yaa Neyse bu güne özel bu konu böyle olsun bakalım herkesin kafası dağılsın içim dışım goldmaster sunny kanal listesi oldu gece gözümü kapatınca kanal listelerini görür oldum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki madalyonun diğer yüzünden baktınızmı hiç?

20 ytl fazla kesinlikle savunmuyorum ama elinize network taraması olmayan bir cihaz geldiğnde ve değişen bütün frekansları transponder olarak elle tek tek girmeniz gerektiğinde ve bunları yapmadan öncede tranponder listesini tamamen silmeniz gerettiğinde ki bu tek transponder için 4 kere kumandadan tuşa basmak zorunda kalıyorsanız daha sonrada müşterinin isteğine göre bunları diziyorsanız bu işlemler sizin yaklaşık 3 saat gibi bir zamanınızı alıyorsa ne kadar alınmalı sizce

Makul fiyat bana göre 5-10 ytl arasıdır.Nihateyinde bu insanlar az çok emek ve zaman harcıyorlar işci çalıştırıyorlar vs.vs.

Kolay gelsin.
    dediğin gibi meşakatli ve zaman alıcı olsa idi 20 ytl dende fazlası alınabilirdi...
    fakat makinalar (yada bendeki makina diyeyim...bende next 2000 cx süper var.) bir kaç tuşa basarak tüm kanalları buluyor...meşakat yok...tarat bulsun...ee bu kadar işlemede 20 ytl çok...ama dediğin gibi meşakat olsa idi olurdu...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Doğru diyorsunda turksatın frekans degiştirdigi gecenin sabah ben supersatforuma girince 2000 online vardı. geceye kadar bu acık kalsa en az 250 binden fazla giriş olurdu.

Acık tutmak kolay bu maliyeti getirir ben akşama kadar acık tutsaydım siteyi aylıgımız yetmez bu olaya anlık girişler ile normal girişler arasında farklar var.

Bu olaydan tv ciler voleyi vurdu ve bize hiç bir artısı olmayan rutin kullancılar yüzünden ( o gune özel uye olan ve bir daha siteye ugramayan kişiler)onca maliyet vermeye gelmez ve kimsede bunu yapmaz Ve Buyuk sat forumların hiç biride acmadı sitelerini
    serkan kardeş, sen buraya üye olan herkes için paramı veriyorsun biryerlere?
    anlamadım...:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan kardeş, sen buraya üye olan herkes için paramı veriyorsun biryerlere?
    anlamadım...:49:
    online sayısına göre aylık server ücreti değişiyor yani sizin değiniz gibi birşey

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri