Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Tekrar Yayındayız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biz kimseyle yarış içinde degiliz uye kapacam diyede yarış işine girmedim girmemde.Ama ayagımı her zaman yorgananına göre uzatırım hayat felsefem bunu gerektiriyor ve star tv olayı ve frekans degişmesi olayında site her zaman kapanacaktır.

Ben şunu anlamıyorum alt tarafı bir frekanslar degişti onca tv tamircisinin dukkanı ana baba günü siteler desen dolu her kanal bu olayı duyurdu ama bizim milletimiz bozarım diye korkuyor.

Neden şehitlerimiz ölünce internet sitelerinie girilmiyor yada yorumlar yapılmıyor neden internet ortamında kötü olay oldugu zaman rutin kullanıcılar girmiyor ben bu cıkar olayını bugune kadar çözemedim.

Serkan bey ben sizi çok iyi anlıyorum ama maalesef insanımız böyle alışmış, Bir üyeye teşekkür edeceği zaman bile üyenin nick ini kopyalayıp yapıştırıyor ,yazmaya üşeniyor, Biz bu kafayla bu hallere düşmedikmi zaten???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Neden şehitlerimiz ölünce internet sitelerinie girilmiyor yada yorumlar yapılmıyor neden internet ortamında kötü olay oldugu zaman rutin kullanıcılar girmiyor ben bu cıkar olayını bugune kadar çözemedim.

Haklısın.... Bunu sizin gibi herkesinde bi düşünmesi lazım, neden acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse snonuçta herşey normale döndü sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekrar ayrılmamak dileğiyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse arkdaşlar kapandı sonuçta açıldı giden gitti kalan sağ lar bizim olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben memurum yani bu uydu sektöründe sadece kullanıcı diğer bi deyişle uydu tüketicisiyim. Fakat ben bu olyı bu kadar kızgınlıkla karşılamıyorum, niye ya adamlar berber değilki senede 2 kere sıraya sokup tıraşa geçsinler. Adamlara diyorum özür dilerim tv uydusuyla ilgili arkadaşlar hergünmü bu durumda kalıyorlar, ya bırakın adamlarda kazansın sonuçtu bir emek veriyorlar. Servis ücreti bir fırsatçılık olarak algılamadım sonuçta 10 YTL. İki paket sigara buda bir şekil gündem ve adamlar kazansın tabi ya, çatıda gez, cihazı tanıt bir nevi eğitim ki buda para ve adam markanın fabrikasında maaşlı adam değilki. Ya bence bir soluktu bu uydu değiştirme getirisi uyducu arkadaşlara, yani sen şifre değiştiğinde sanki sorumlu senin mahallendeki uyducuymuş gibi başına gidip ekşiyon. Ya bırak adam da bi 10 YTL alsın be alsın sanki çalıyo ya sanki sorumlu o. Helal olsun Televizyon tamircisi, uyducu arkadaşım helal olsun benden aldığın 10 YTL.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ben memurum yani bu uydu sektöründe sadece kullanıcı diğer bi deyişle uydu tüketicisiyim. Fakat ben bu olyı bu kadar kızgınlıkla karşılamıyorum, niye ya adamlar berber değilki senede 2 kere sıraya sokup tıraşa geçsinler. Adamlara diyorum özür dilerim tv uydusuyla ilgili arkadaşlar hergünmü bu durumda kalıyorlar, ya bırakın adamlarda kazansın sonuçtu bir emek veriyorlar. Servis ücreti bir fırsatçılık olarak algılamadım sonuçta 10 YTL. İki paket sigara buda bir şekil gündem ve adamlar kazansın tabi ya, çatıda gez, cihazı tanıt bir nevi eğitim ki buda para ve adam markanın fabrikasında maaşlı adam değilki. Ya bence bir soluktu bu uydu değiştirme getirisi uyducu arkadaşlara, yani sen şifre değiştiğinde sanki sorumlu senin mahallendeki uyducuymuş gibi başına gidip ekşiyon. Ya bırak adam da bi 10 YTL alsın be alsın sanki çalıyo ya sanki sorumlu o. Helal olsun Televizyon tamircisi, uyducu arkadaşım helal olsun benden aldığın 10 YTL.
    güzel abicim...çatı ile ne alakası var...koltuğuna oturuyorsun...alıyorsun eline kumandayı...tarat diyorsun...bu kadar...
    öyle çatıya çıkıp anten ayarlatırsan bunu 20 yede yapmazlar...
    bu işi koltukta otururken yapabiliyorsun...(ben yatarak yaptım )
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizim kimsenin ekmeğinde gözümüz yok hem haklısın catıda dolaş ayarla kan ter içinde kal o oemeğe helal oldun değer o paraya ,sen benim demek istediğimi anlamamısın ben diyorumki kumandadan frekans ekle tarat bu kadar basit bir olay emek olamaz olsa olsa fırsatcılıktır 10-20 ytl etmez insanları somurmektır,fırsatcılıktır,bunun oteki tarafıda var .:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki madalyonun diğer yüzünden baktınızmı hiç?

20 ytl fazla kesinlikle savunmuyorum ama elinize network taraması olmayan bir cihaz geldiğnde ve değişen bütün frekansları transponder olarak elle tek tek girmeniz gerektiğinde ve bunları yapmadan öncede tranponder listesini tamamen silmeniz gerettiğinde ki bu tek transponder için 4 kere kumandadan tuşa basmak zorunda kalıyorsanız daha sonrada müşterinin isteğine göre bunları diziyorsanız bu işlemler sizin yaklaşık 3 saat gibi bir zamanınızı alıyorsa ne kadar alınmalı sizce

Makul fiyat bana göre 5-10 ytl arasıdır.Nihateyinde bu insanlar az çok emek ve zaman harcıyorlar işci çalıştırıyorlar vs.vs.

Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki madalyonun diğer yüzünden baktınızmı hiç?

20 ytl fazla kesinlikle savunmuyorum ama elinize network taraması olmayan bir cihaz geldiğnde ve değişen bütün frekansları transponder olarak elle tek tek girmeniz gerektiğinde ve bunları yapmadan öncede tranponder listesini tamamen silmeniz gerettiğinde ki bu tek transponder için 4 kere kumandadan tuşa basmak zorunda kalıyorsanız daha sonrada müşterinin isteğine göre bunları diziyorsanız bu işlemler sizin yaklaşık 3 saat gibi bir zamanınızı alıyorsa ne kadar alınmalı sizce

Makul fiyat bana göre 5-10 ytl arasıdır.Nihateyinde bu insanlar az çok emek ve zaman harcıyorlar işci çalıştırıyorlar vs.vs.

Kolay gelsin.
    dediğin gibi meşakatli ve zaman alıcı olsa idi 20 ytl dende fazlası alınabilirdi...
    fakat makinalar (yada bendeki makina diyeyim...bende next 2000 cx süper var.) bir kaç tuşa basarak tüm kanalları buluyor...meşakat yok...tarat bulsun...ee bu kadar işlemede 20 ytl çok...ama dediğin gibi meşakat olsa idi olurdu...selametle...

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri