Serkan bey ben sizi çok iyi anlıyorum ama maalesef insanımız böyle alışmış, Bir üyeye teşekkür edeceği zaman bile üyenin nick ini kopyalayıp yapıştırıyor ,yazmaya üşeniyor, Biz bu kafayla bu hallere düşmedikmi zaten???

Teşekkur: 0
Biz kimseyle yarış içinde degiliz uye kapacam diyede yarış işine girmedim girmemde.Ama ayagımı her zaman yorgananına göre uzatırım hayat felsefem bunu gerektiriyor ve star tv olayı ve frekans degişmesi olayında site her zaman kapanacaktır.
Ben şunu anlamıyorum alt tarafı bir frekanslar degişti onca tv tamircisinin dukkanı ana baba günü siteler desen dolu her kanal bu olayı duyurdu ama bizim milletimiz bozarım diye korkuyor.
Neden şehitlerimiz ölünce internet sitelerinie girilmiyor yada yorumlar yapılmıyor neden internet ortamında kötü olay oldugu zaman rutin kullanıcılar girmiyor ben bu cıkar olayını bugune kadar çözemedim.
Serkan bey ben sizi çok iyi anlıyorum ama maalesef insanımız böyle alışmış, Bir üyeye teşekkür edeceği zaman bile üyenin nick ini kopyalayıp yapıştırıyor ,yazmaya üşeniyor, Biz bu kafayla bu hallere düşmedikmi zaten???
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)