Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: Tekrar Yayındayız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle forum tekrardan açıldı hayırlı olsun diyelim ve bazı arkadaşlar neden diğer forumlar açıktı burası kapalıydı dediler. Sunucumuza son 2 günde anlık girişler 3000 üzerinde idi anlık derken şunu iyi düşünelim arkadaşlar 3000 farklı IP adresi saniyede sunucumuza giriş yapıyordu. Sadece supersat foruma 5 dk.lık zaman aralığı yapıldı halde 1500-2000 kişi giriş yaptı. Bizim sunucumuzda 10 üzerinde uydu forumu mevcut ve toplamda 25-30 forum var. Anlık trafik kullanımımız 30 mbitlere çıktı 2 gün önce bunun sunucuya maliyeti ise sadece 30 mbit hat 2400 YTL + KDV Serkan arkadaşımız bu durumlarıda biliyor ve Sunucudaki siteleri 3 farklı sunucuya taşıdık 48 saat boyunca ama yinede zar zor siteleri aktif ettik. Herkesin görüşü farklıdır siteye neden giremiyorum veya neden açık değil bunları ince düşünenler olursa bu işin detayları çok kapsamlı olduğunu bilirler. Şunuda unutmadan ileteyim diğer UYDU forumları kapalıyken SUPERSAT ve sunucumuz aktifti.

Herkese tekrardan geçmiş olsun diyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle forum tekrardan açıldı hayırlı olsun diyelim ve bazı arkadaşlar neden diğer forumlar açıktı burası kapalıydı dediler. Sunucumuza son 2 günde anlık girişler 3000 üzerinde idi anlık derken şunu iyi düşünelim arkadaşlar 3000 farklı IP adresi saniyede sunucumuza giriş yapıyordu. Sadece supersat foruma 5 dk.lık zaman aralığı yapıldı halde 1500-2000 kişi giriş yaptı. Bizim sunucumuzda 10 üzerinde uydu forumu mevcut ve toplamda 25-30 forum var. Anlık trafik kullanımımız 30 mbitlere çıktı 2 gün önce bunun sunucuya maliyeti ise sadece 30 mbit hat 2400 YTL + KDV Serkan arkadaşımız bu durumlarıda biliyor ve Sunucudaki siteleri 3 farklı sunucuya taşıdık 48 saat boyunca ama yinede zar zor siteleri aktif ettik. Herkesin görüşü farklıdır siteye neden giremiyorum veya neden açık değil bunları ince düşünenler olursa bu işin detayları çok kapsamlı olduğunu bilirler. Şunuda unutmadan ileteyim diğer UYDU forumları kapalıyken SUPERSAT ve sunucumuz aktifti.

Herkese tekrardan geçmiş olsun diyorum...
    açıklama için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelmiş geçmiş olsun bakalım atv ve star faciasından sonra türksat faciasını da atlatmış bulunuyoruz bakalım önümüzde ne facialar çıkacak daha

anlık girişler ve yığılmalar günlük giren üyelere zarar veriyo sadece başka da hiç bi şey olmuyo o yüzden kapanması açık kalmasından daha iyidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse kaldığımız yerden devam edelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

degerli arkadaslar

oncelıkle serkan yılmaz hakkı dedıgınde dogrudur. maliyet gerektirir. ıyı bır sunucun maliyeti bugun yaklasık olarak 3 ila 4 milyar arasında bende bır egıtım sıtesı sahıbıyım bır yıl once kurdum fakat ne yazık ınsanlarımız cok yanlıs ve dogruyu degıl hep egrı yol takıpcısı olduk bır yıl ıcersınde 3 hacked 20 ayrı buyuk saldırı ustune ustun bu bır egıtım sıtesın neden egıtım sıtesı kurdunuz dıye sorarasınız bızım cocuklarımız egıtımler katkı saglamak amacıyla ve onları duaların almaktı

yukaradıkı yazıları okudum bende yapıyorum uydu ayarlamaları fakat ulkemızde belırlı bır yas grubları vardır bu kısıleırn bu yonde bılgısı bulunmamaktadır veya anlayamadıklarında gıdıyorlar fakat bazılarımız fırsat bılıp 20 ytl alıyormus bu bıraz ayıp olmus dıyebılırım bana fiyat soranlara ben gonlunuzden ne cosarsa verırınızsınız dıyorum verende oldu vermeyenden oldu vermeyenlere nıye vermedın de demedım elımden geldıkce yaptım

fakat tabı artık uydu satısları eskısı gıbı degıl bu yuzden yılın ıste bu gıbı zamanlarında uyducu tamırcı arkadaslarım para gecme sansı yakalıyorlar ama bu fırsat bılıpte daha farklı olmaması gerektıgını dusunuyorum butun arkadaslara basarılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumun kapalı oldugu sürece baska forumlarda dolastım ama bizim süpersatforum gibisini bulamadım hatta bazıların cıkıs kapısını gösterenler oldu birdaha ayrı kalmamak dilegiyle....

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri