Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Uydu Frekansları Değişti 'uyducular' Artık 2 Gün Sonraya Randevu Veriyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün bana 1 Ytl ye satılan bir scard kablosunu 5 Ytl satmaya çalışan uyducuların 20 Ytl yapmasını normal buluyorum.

Zaten çogu modelin kanal listesi var.

Örnek olarak bir markaya yogunlaşmış satıcılar kendilerine gelen makinaların çogunlugu aynı oldugu için kanal listesi atıyorlar taratmadan 2 dk lık iş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı m3c0 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    **************..
    arkadaşım ne demek istiyorsun açık konuş?
    Konu tike® tarafından (30-10-2008 Saat 16:53 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SynTech Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ne demek istiyorsun açık konuş?
    arkadaş gayet açık demiş

birazdan ilgilenicek arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı m3c0 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ***********..

Konu tike® tarafından (30-10-2008 Saat 16:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten ücret fazlada olsada 40 yılda bir denk gelir böyle bi olay Türkiyede

aslında basit 1 tarama işlemi ama milletimizde "aman dokunma bozarsın" anlayışı olduğu için zor gibi geliyor herkeze.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki madalyonun diğer yüzünden baktınızmı hiç?

20 ytl fazla kesinlikle savunmuyorum ama elinize network taraması olmayan bir cihaz geldiğnde ve değişen bütün frekansları transponder olarak elle tek tek girmeniz gerektiğinde ve bunları yapmadan öncede tranponder listesini tamamen silmeniz gerettiğinde ki bu tek transponder için 4 kere kumandadan tuşa basmak zorunda kalıyorsanız daha sonrada müşterinin isteğine göre bunları diziyorsanız bu işlemler sizin yaklaşık 3 saat gibi bir zamanınızı alıyorsa ne kadar alınmalı sizce

Makul fiyat bana göre 5-10 ytl arasıdır.Nihateyinde bu insanlar az çok emek ve zaman harcıyorlar işci çalıştırıyorlar vs.vs.

Kolay gelsin.
    engüzel cevap burda verilmiş

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyu açan arkadaşa soruyorum.

Yazdıgınız yazıyı nereden aldıysanız kaynagını gösteriniz.

Konuyu yazan kişi de bilgi yanlışlıgı var.

2.olarak ta HD yayınlar yapılabilmesi için demiş

Türksat 2a da zaten yapılabiliyor yani uydu buna olanak veriyor ayrıca HD yayınlara olanak saglamak için ama hangi HD yayınlara

Dünyada şifresiz HD yayın sayıyla var.D-Smart a gelmesi için olanak saglıyorsanız.

Ben orda dur derim arkadaş daha D-Smart SD yayınlarını düzeltsin bir sonra HD ye geçsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

muhabbet eglence bolumunde uydu frekansları v.s gıbı konular neden acılır anlamadım.bırde bır arkadas uyducu lara kufretmiş.geregını yapıyorum konu kapatılmıstır.bundan sonra umarım bu forumda bu gıbı mevzular baska yonlere gıtmez.bu ulkede vergısını veren levhasınıda koyar fıyatınıda.
    Pm atmayınız!!!!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri