REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Redline Yeni Güncelleme Frekansı!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Belçika'dan da sinyal alinmiyor. sadece ayardan olmaz bence redlineci arkadaslar buna bir egilse diyorum.selamlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oynak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Belçika'dan da sinyal alinmiyor. sadece ayardan olmaz bence redlineci arkadaslar buna bir egilse diyorum.selamlar.
    alamazsın frekans dogu ya ayarlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşey için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bilginize redlline artık güncelleme yapmıyor şuanda 19 12 2008 yapmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yapıyor Kardeş

Alıntı veli taşdöven Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bilginize redlline artık güncelleme yapmıyor şuanda 19 12 2008 yapmıyor
    Arkadaşım yapıyor. Akşam ben yaptırdım. Bir önceki güncelleme versiyonu V. 256. 45 ti. Yenisi ise V. 256. 55.
    Hot Bird'te açılan paket kalmayınca tabi bu güncellemelerinde bizlere pek bi yararı olmuyor. Ancak bu güncellemeler başka uydulara gelen şifreleri güncelliyor. Hot Bird'te ise sadece TVN kanalları güncelleniyor. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart redline cs100x

arkadaslar canak baglantılarını yeni yaptırdım sadece bir gün seyredebildim ekranda lnb kısa devre mesajı çıkıyor fişi çekip tekrar çalıştınca bazen türksat çalışıyo hotbirt e geçince tekrar aynı sorun oluyo acaba montajmı yanlış yapıldı arızalı bir parçamı var swiçten olabilirmi uyducu cihazda sorun var diyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu frekansları girdim ama benim karşıma özlem tv çıktı nasıl ayar çekebilim ben buna arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bunları Yapmalısınız

Alıntı aziz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu frekansları girdim ama benim karşıma özlem tv çıktı nasıl ayar çekebilim ben buna arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
    Kardeş, MENÜ+KURULUM+UYDUDAN GÜNCELLEME' ye gel. Üst bölümde uydu adı: Türksat, altında şu frekansın olması lazım. 12121 H 7200. Bunun altında güncelleme çeşitlerini sağ-sol tuşlarıyla seç ve istediğin güncellemeyi yaptır. Önce yazılımı yaptır. Yeni yazılım bulunamadı yazısı çıkarsa sol tuşla *** güncellemesine gel ve yaptır. İstersen diğer kanal listesini filanda günceleyebilirsin. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yeni şifre güncellemesi V. 266.81 uyduya verilmiştir. Yalnız Frehşlover midir nedir o kanal açılmıyor. FreeX'ler açık. Öbür kanalı açmak için Biss bölümünden bu kanalın şifrelerini alarak; kumandadaki page tuşunun alt ucuna basın. Çıkan tabloya şifreleri yazmak için kumandadan mavi tuşa basın. Şifrelerin ident kısımlarını girmeden direk olarak şifreleri girin kanal açık. İyi seyirler.
    Saygılar.

10. 17-01-2009, 20:55

Sebep
    Böyle gayri ciddi mesaj yazmayın lütfen

11. 24-01-2009, 00:09

Sebep
    anlamsız mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende bu frekans çok zamandır yüklü.Fakat artık hiçbir fonksiyonu kalmadı.Muhtemelen artık REDLİNE eski performansına ulaşamayacak.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri