REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Ntv Paketi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet. tüm frekansları silip uydu eklemeden Turk3A ekledim sonra da tarattım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sistmde dsegc varmı var ise lnb ayarlarından disegc ayarını turksat 3 a ya göre yap. buyuk ihtimal kapalı konumda olabilir. onu açık yap 1/4 seç.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sistmde dsegc varmı var ise lnb ayarlarından disegc ayarını turksat 3 a ya göre yap. buyuk ihtimal kapalı konumda olabilir. onu açık yap 1/4 seç.
    otomatik te de sorun yaratıyor.

1/4 yada hangisine baglı ise ona ayarlamak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benimde LNB 2 çıkışlı biri bilgisayarda SS2 cihazına bağlı,biri uydu cihazına bağlı,PC bağlı olan NTV kanallarını gösteriyor TV ( SUNNY ) bağlı olan göstermiyor
    Daha önce her ikisinide gayet güzel izliyordum.Foruma verdiğim
    hazır kanal listesini kullanıyorum SS2 de

:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı majeste Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11054 30000 Tp Sinde Sinyal Yok Sizdede öylemi?
    Bende Skytürkte 12650 H 4250 frekansta sinyal çok az
    Basket maçlarını seyredemedim.:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sistemde dısecQ var LNB gücü açık , Dıseqc 1.1 i 1/4 e getirdim Dıseqc 1.0 da aynı şekilde 1/4 e ayarlı fakat dediğim gibi cihazı aç kapa yaptıktan sonra hiç sinyal alamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benimde LNB 2 çıkışlı biri bilgisayarda SS2 cihazına bağlı,biri uydu cihazına bağlı,PC bağlı olan NTV kanallarını gösteriyor TV ( SUNNY ) bağlı olan göstermiyor
    Daha önce her ikisinide gayet güzel izliyordum.Foruma verdiğim
    hazır kanal listesini kullanıyorum SS2 de

:49:
    usta kaon boardlarda bu problem var ama bu uydu cihazından değil yayınların frekanslarından kaynaklanıo birkaçgune kadar duzelir belkide lnb ayarları bile değişebilir. şu an beklmekten başka çare yok. turksat 3 a biraz boş çıktı gibi o kadarda ustun bir uydu değil.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pikaçu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sistemde dısecQ var LNB gücü açık , Dıseqc 1.1 i 1/4 e getirdim Dıseqc 1.0 da aynı şekilde 1/4 e ayarlı fakat dediğim gibi cihazı aç kapa yaptıktan sonra hiç sinyal alamıyorum
    arkadaşım kullanmadığın bir kaç tane uydu silermısın bir dene bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta kaon boardlarda bu problem var ama bu uydu cihazından değil yayınların frekanslarından kaynaklanıo birkaçgune kadar duzelir belkide lnb ayarları bile değişebilir. şu an beklmekten başka çare yok. turksat 3 a biraz boş çıktı gibi o kadarda ustun bir uydu değil.
    Dediğin gibi beklemekten başka çare yok nasılsa şikayetler artınca
    soruna çözüm bulacaklardır.ülen türk işi dimi 2 elleriyle bir şeyi
    doğrultamadılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı kanallar da sorunlar varmış nedenini bilemiyorum ama kanallar şöyle;

Ntv paket
    Atv
    Sky Türk

bana daha denk gelmedigi için birşey diyemiyorum fakat şu sıralar dogal durumlar çünkü Türksat gölbaşı hala ugraşıyor.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri