bende goldmaster 9400cı var cumartesi,ki fırtınadan sonra ntv paketiyle kanal24, kanal A , gitti diğer tüm kanallar var nedenini bilemiyorum lnb mi, oynadı yoksa yayındanmı bilmiyorum saygılar....
bende goldmaster 9400cı var cumartesi,ki fırtınadan sonra ntv paketiyle kanal24, kanal A , gitti diğer tüm kanallar var nedenini bilemiyorum lnb mi, oynadı yoksa yayındanmı bilmiyorum saygılar....
NTV Paketi ,kral tv vb. Kayseride net alınmıyor. LNB Ayar yaparsan biraz ama diğer kanalları bozuyor. Örn: ATV Kanal1 gidiyor.
çanagın arkasından bakınca 1 cm saga dogru lnb yı kaydırın o zaman sunny lerde ntv paketi geliyor...sorun cözüldü
arkadaşlar bendede aynı problem war atv ntv ve stv paketlerinden sbir türlü sinya alamıyorum ancak kafamı karışran başka birşey war şimdi oturduğumuz ewe yeni taşındık bizim evde 3 tane çanak war üçünüde ben kurdum küçük oda ve salondaki uydularda bütün kannallar var sinyalleride iyi ancak kendi odama kurduğum çanak antende bir türlü bu kanalların sinyallerini alamadım uydu alıcıyı değiştirdim ama yine aynı ince ayar yapıyorum ama en ufak bi sinya bile yok cihazlarımın hepsi neta ben lnb sorun olduğunu düşündüm cihazı satın aldığım yere gittim ancak lnb de bi problem olmayacağını söledi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekürler....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri