REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
42 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: C ve D Klasör

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben geçen gün klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster yap dedim, daha önce benim gizlediğim dosyalar açılırdı şimdi açılmıyor. önce acaba silindimi dedim aynı dosya isminden bir daha açayım dedim o isim var dedi yani gizli dosyalar hala var ama açılmıyor. mutlaka bu konuyla ilgili bilgisi olan vardır. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.
    arkadaşım aynı problem bende de olmuşdu combo fix ve dracula virüs tarayıcı ile tarattım pc yi sorun düzeldi unutmadan taramayı yaparken bütün flash disklerini tak çünkü bu probleme sorun olan autorun virüsü genelde flash disklerden geliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ALPASLAN_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım aynı problem bende de olmuşdu combo fix ve dracula virüs tarayıcı ile tarattım pc yi sorun düzeldi unutmadan taramayı yaparken bütün flash disklerini tak çünkü bu probleme sorun olan autorun virüsü genelde flash disklerden geliyor.
    Dediğin programla taratıcam umarım işe yarar çok tşkler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ALPASLAN_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

evet ben kurtuldum o dertten. önce amvo yu kurdum ve dracula ile tarattım. gereksiz doyaları sildi sorun çözüldü. emeği geçen herkese teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri