arkadaşım aynı problem bende de olmuşdu combo fix ve dracula virüs tarayıcı ile tarattım pc yi sorun düzeldi unutmadan taramayı yaparken bütün flash disklerini tak çünkü bu probleme sorun olan autorun virüsü genelde flash disklerden geliyor.
arkadaşım aynı problem bende de olmuşdu combo fix ve dracula virüs tarayıcı ile tarattım pc yi sorun düzeldi unutmadan taramayı yaparken bütün flash disklerini tak çünkü bu probleme sorun olan autorun virüsü genelde flash disklerden geliyor.ben geçen gün klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster yap dedim, daha önce benim gizlediğim dosyalar açılırdı şimdi açılmıyor. önce acaba silindimi dedim aynı dosya isminden bir daha açayım dedim o isim var dedi yani gizli dosyalar hala var ama açılmıyor. mutlaka bu konuyla ilgili bilgisi olan vardır. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.
Dediğin programla taratıcam umarım işe yarar çok tşkler...arkadaşım aynı problem bende de olmuşdu combo fix ve dracula virüs tarayıcı ile tarattım pc yi sorun düzeldi unutmadan taramayı yaparken bütün flash disklerini tak çünkü bu probleme sorun olan autorun virüsü genelde flash disklerden geliyor.
arkadaşım aynı problem bende de olmuşdu combo fix ve dracula virüs tarayıcı ile tarattım pc yi sorun düzeldi unutmadan taramayı yaparken bütün flash disklerini tak çünkü bu probleme sorun olan autorun virüsü genelde flash disklerden geliyor.
evet ben kurtuldum o dertten. önce amvo yu kurdum ve dracula ile tarattım. gereksiz doyaları sildi sorun çözüldü. emeği geçen herkese teşekkürler.![]()
![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri