REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bomba; Hakan Şükür Trabzonspor'da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bomba; Hakan Şükür Trabzonspor'da

Sadri Şener, Türk futbolunun kralı Hakan Şükür ile el sıkıştı. Hakan, takımda en yüksek ücretle oynayacak. Gözler Hakan'ı Milli Takıma almayan Yanal'da..

Fotomaçın Yılmaz Şenol imzalı haberinde Trabzonspor, ara transfer dönemi için bombayı şimdiden patlattı...
    G.Saray'dan ayrılan Hakan Şükür, son anda pürüz çıkmazsa ocak ayındaki ara transfer döneminden sonra bordo-mavili formayı giyecek. Katar takımları ve Steaua Bükreş'ten teklif alan Hakan'ı başkan Sadri Şener'in ikna etmeyi başardığı belirtiliyor. Kral'ı takımda görmeyi çok isteyen Şener, işi bitirmek için bizzat devreye girdi.

En yüksek ücret
    Hakan ile İstanbul'daki ofisinde buluşan Şener'in, "Bizde oynamanı çok istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Hatta senin takımdaki en yüksek parayı alacağını söyleyebilirim" dediği dile getirildi. Daha önce yurt dışında oynamak istediği açıklayan Hakan'ın bu kararlı teklif karşısında yumuşayarak öneriye sıcak baktığı ve prensipte "Evet" dediği belirtildi. Transferde sadece detayların kaldığı öğrenildi.

İstemeden ayrıldı
    Geçtiğimiz sezon sonunda G.Saray'dan gönderilen Hakan, futbol hayatına yurt dışında devam etmek istediğini açıklamıştı. TV yorumcusu olacağı, hatta siyasete gireceği belirtilen Hakan, başkan Şener'i kıramadı ve Trabzonspor'da oynamayı kabul etti.

Takıma almamıştı
    Hakan Şükür'ün Trabzon'a gitmesi durumunda teknik patron Ersun Yanal'ın tavrı merak konusu. Yanal Milli Takım'ı çalıştırırken, Hakan'ı "Sistemime uymuyor" diyerek takıma almayan Yanal ile Hakan arasında uzun süren polemikler yaşanmıştı. Başkanın bu Hakan operasyonundan, Yanal'ın haberinin olmadığı iddia ediliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ersun yanal dan dolayı bu transferin gercekleşebileceğini düşünmüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olmaz kardeşim, olmaz. GS ın simgesi olmuş bir oyuncunun başka bir takıma gitmesi uygun olmaz, bu oyuncunun da TS ye bir katkısı olmaz. Yanlış anlamayın, bu sözüm sadece Hakan Şükür gibi büyük oyuncular içindir. Örneğin, bir zamanlar TS de oynayıp da başka takıma giden büyük oyuncular gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Resmen Komedi
    Yapmayın Arkadaşalr Kıymayın şu Krala Düşürmeyin Bu Kadar!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Resmen Komedi
    Yapmayın Arkadaşalr Kıymayın şu Krala Düşürmeyin Bu Kadar!!!
    Komedi olan ney, TS gidince düşmüş mü olacak, TS küçük takım mı, yanlış düşünüyorsun. Kendinizi bu kadar yüksekte görmeyiniz lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karar versin artık katara gitmişti hakan şimdi de trabzon derken bundan sonra hangitakımı gidecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Komedi olan ney, TS gidince düşmüş mü olacak, TS küçük takım mı, yanlış düşünüyorsun. Kendinizi bu kadar yüksekte görmeyiniz lütfen.
    ben onu kast etmedim oraya çekmeyiniz!!!
    hakanın zamanı geldi başka takımda oynaması kendini küçültür bu illaki trabzonspor değil her takım için gecerlidir
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben onu kast etmedim oraya çekmeyiniz!!!
    hakanın zamanı geldi başka takımda oynaması kendini küçültür bu illaki trabzonspor değil her takım için gecerlidir
    selametle
    Nereye çekmem gerekirdi ya, soruya yada yanlış anlaşılmaya mahal verecek sözler yazmayınız o zaman. Belki daha iyi olur, hepimiz yanılırız. Ben şahsen takımım TS ye yakıştırmam, Sergen örneğinde olduğu gibi, sadece paramız ziyan olur. Ben ona yanarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nereye çekmem gerekirdi ya, soruya yada yanlış anlaşılmaya mahal verecek sözler yazmayınız o zaman. Belki daha iyi olur, hepimiz yanılırız. Ben şahsen takımım TS ye yakıştırmam, Sergen örneğinde olduğu gibi, sadece paramız ziyan olur. Ben ona yanarım.
    senin diğer yazılarınıda inceledim herşeye muhalif ve sert tavrın var bence bir kaç gün dinlen
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence hiç gerek yok.bu yaştan sonra ne kadar futbol oynayabilecek ki.gs de bir birimde yöneticilik yap bir şey yap daha iyi ya.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri