Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Başbuğ; 'PKK'yı İSLAM durdurur'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olaya subay asker dinci olarak bakmamak lazım
    neticede aynı topraklarda yaşayan insanalrız hepimizinde istegi ülkemizin birliği dirliği
    ama dış kaynaklar ve emperyalizm bizleri başörtüsü laiklik kavramları gibi neydiği belirsiz konualra itti
    yalnız anlamayın neydiği belirsiz derken tartışılan konuları değil tartışma sebebimizi diyorum
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar asker,din,laiklık uzar gıder..benim içimde Allah korkusu varsa,sana zarar veremem.bilirim öldukten sonra hesap verıceğıme(gerçek budur)...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende hep askerde Tanrımıza hamd olsun milletimiz var olsun diye dua ederdik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok tartışmak istemiyorum
    herkesin görüşü farklı ama bana şahsıma cahilane bir tavırla yaklaşılması hoş değil bu benim düşüncem herkes herkese saygı duymak zorunda!!!
    selametle
    Tartışmak istemiyorsanız bu forumda işiniz ne, ayrıca ben size haraket ettiğimi de sanmıyorum. Gereksiz yere beni yaklaşık 10 gündür banladınız. Siz Silahlı Kuvvetlere açıkça dinsiz diyeceksiniz, size bir şey diyen olmayacak, ama ben size cahil dedim diye ben banlanacağım, yok kardeşim olmaz böyle bir şey.. Şimdi siz yazdıklarınızı inkar edip ben kimseye dinsiz falan demedim de dersiniz. Ama yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor, şimdi de banlayabilirsiniz beni.
    Son bir düzeltme yapmadan geçemeyeceğim, Tanrı, Allah, Rab diye kastedilen yine O Yüce Yaradanımızdır. Herhangi bir nesne yada başka bir varlık değildir. İnsanın Tanrım derken neyi kastettiğine bakınız. Cahil olmayınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tartışmak istemiyorsanız bu forumda işiniz ne, ayrıca ben size haraket ettiğimi de sanmıyorum. Gereksiz yere beni yaklaşık 10 gündür banladınız. Siz Silahlı Kuvvetlere açıkça dinsiz diyeceksiniz, size bir şey diyen olmayacak, ama ben size cahil dedim diye ben banlanacağım, yok kardeşim olmaz böyle bir şey.. Şimdi siz yazdıklarınızı inkar edip ben kimseye dinsiz falan demedim de dersiniz. Ama yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor, şimdi de banlayabilirsiniz beni.
    Son bir düzeltme yapmadan geçemeyeceğim, Tanrı, Allah, Rab diye kastedilen yine O Yüce Yaradanımızdır. Herhangi bir nesne yada başka bir varlık değildir. İnsanın Tanrım derken neyi kastettiğine bakınız. Cahil olmayınız.
    biladerim. allahın 99 ismi vardır...bunların içerisinde tanrı diye bir isim yoktur...
    hristiyan veya farklı dine mensup kişilerin yaradana tanrı demesi bizimde dememizi gerektirmez de zorlayamazda...madem müslümanız neden allah yada diğer 99 isimlerden birini söylemiyoruzda illa tanrı diyoruz? öyleya...müslümansak bizim dinimizde ne geçiyorsa onu söylememiz doğru olmazmı?
    hristiyan memleketlerin ordularında yemek dualarında "allahımıza hamd olsun" diyorlarmı? neden demiyorsunuz diye zorluyorlarmı?
    ayrıca burada yazılanlara "çok cahilce, aman ne kadar saçma" diye bir şey söylemek hiç te kibarca olmaz...(sen böyle söyledin demiyorum)
    burası bir paylaşım forumu...fikirler düşünceler vs paylaşılır...birbirimizi kırmadan üzmeden...
    dediklerine de asla katılmıyorum ama sana saygı duyuyorum..fikirlerine saygı duyuyorum...
    bir ara bende banlanmıştım...çok sinir bozucu bişey..sana geçmiş olsun...hoş geldin...
    ilker başbuğun güney doğu ile ilgili düşüncesini olumlu buluyormusun?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

islam çok önemli ama bence pkkyı bitirmek istesek islama gerek yok ama rant kurmuş herkes ekmek yiyor neden işini kaybetmek istesinki osman PAMUKOĞLUNUN konuşmalarını yada bir komando binbaşısı var onların dediklerini izledikçe bnuan karar verdim biz ülkemizin topraklarındaki halkımızı koruyamıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biladerim. allahın 99 ismi vardır...bunların içerisinde tanrı diye bir isim yoktur...
    hristiyan veya farklı dine mensup kişilerin yaradana tanrı demesi bizimde dememizi gerektirmez de zorlayamazda...madem müslümanız neden allah yada diğer 99 isimlerden birini söylemiyoruzda illa tanrı diyoruz? öyleya...müslümansak bizim dinimizde ne geçiyorsa onu söylememiz doğru olmazmı?
    hristiyan memleketlerin ordularında yemek dualarında "allahımıza hamd olsun" diyorlarmı? neden demiyorsunuz diye zorluyorlarmı?
    ayrıca burada yazılanlara "çok cahilce, aman ne kadar saçma" diye bir şey söylemek hiç te kibarca olmaz...(sen böyle söyledin demiyorum)
    burası bir paylaşım forumu...fikirler düşünceler vs paylaşılır...birbirimizi kırmadan üzmeden...
    dediklerine de asla katılmıyorum ama sana saygı duyuyorum..fikirlerine saygı duyuyorum...
    bir ara bende banlanmıştım...çok sinir bozucu bişey..sana geçmiş olsun...hoş geldin...
    selametle...
    Arkadaşım, iyi hoş da; Tanrı 99 ismin içerisinde yoksa, kimi kastetmişler, açıklarmısın, yoksa Hristiyanların başka bir yaradanı mı var ki? Tasavvuf edebiyatı okumuş, Türkçemizi en iyi konuşan ve bilen bir sanatçımız (O.Gencebay) sürekli dilinde "Tanrım" diye bahsederken başka birinden mi söz ediyor, yada Hristiyan mı oluyor bunu demekle, yada O.Gencebay bunu bilmecek kadar cahil mi?
    Hem neden ordudan biri konuşunca konu hemen buralara çekiliyor? Ordu bu kadar dinsizmi ki, yerden yere vuruluyor?
    Lütfen, herkes kendine baksın, kalbine baksın, din ile paranın kimde olduğu bilinmez arkadaşlar. Bırakın kişilerin düşüncelerini ve fikirlerini tartışmayı, önemli olan burada Genel Kurmayın ne demek istediğidir. Güney doğuda dini aşiretlerin halen hükmü sürmekte ve sözleri dinlenmektedir. Bu nedenle söylenmiştir. Bunun arkasında hemen ard niyet aramayalım. Fikri bozuklara meydan vermeyelim. Hem ayrıca; günde 5 vakit namaz kılıp, müslümanım diye geçinin bir insan çıkmadımı, her gün yat kalk, karı kız olmadan ömür geçer mi diye konuşmadımı, televizyonlardan bunu izlemedinizmi. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Lütfen, ama lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selametle...
    aynen katılıyom.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım, iyi hoş da; Tanrı 99 ismin içerisinde yoksa, kimi kastetmişler, açıklarmısın, yoksa Hristiyanların başka bir yaradanı mı var ki? Tasavvuf edebiyatı okumuş, Türkçemizi en iyi konuşan ve bilen bir sanatçımız (O.Gencebay) sürekli dilinde "Tanrım" diye bahsederken başka birinden mi söz ediyor, yada Hristiyan mı oluyor bunu demekle, yada O.Gencebay bunu bilmecek kadar cahil mi?
    Hem neden ordudan biri konuşunca konu hemen buralara çekiliyor? Ordu bu kadar dinsizmi ki, yerden yere vuruluyor?
    Lütfen, herkes kendine baksın, kalbine baksın, din ile paranın kimde olduğu bilinmez arkadaşlar. Bırakın kişilerin düşüncelerini ve fikirlerini tartışmayı, önemli olan burada Genel Kurmayın ne demek istediğidir. Güney doğuda dini aşiretlerin halen hükmü sürmekte ve sözleri dinlenmektedir. Bu nedenle söylenmiştir. Bunun arkasında hemen ard niyet aramayalım. Fikri bozuklara meydan vermeyelim. Hem ayrıca; günde 5 vakit namaz kılıp, müslümanım diye geçinin bir insan çıkmadımı, her gün yat kalk, karı kız olmadan ömür geçer mi diye konuşmadımı, televizyonlardan bunu izlemedinizmi. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Lütfen, ama lütfen.
    yahu hristiyanların yaradana tanrım diye hitap etmesi, bizim de etmemizi gerektiren bir şey değil...onu demeye çalışıyorum...onlar kendi inançlarına göre yaradana yalvarır yakarır...bizde kendi inancımıza göre davranalım diyorum...
    gen.kurmay başkanı hangi sebeple olursa olsun dini açıdan bir yol bulması sevindiricidir...ben sevindim...art niyet niye olsun ki? ben müslümanım sende öyle...buna seviniriz...düne kadar askerin dine bakış açısı belli idi...şu an değişmeye başladı gibi geliyor bana...ben buna sevinirim ancak...
    ayrıca hüseyin üzmesin karıştırdığı haltı müslümanlara mal etmende doğru değil...şayet dini bir ceza verilseydi o herife gideceği yer belli idi..hatta şu an orada idi...
    vakit gazeteside bu herifi savunması iğrençtir...kendi yüzünü gösterdi...benim hırsızım iyidir diyen bir zihniyet...
    bu mesele uzayacak...farklı düşünüyoruz...benim düşüncem budur...selametle...:45:
    Konu osmann tarafından (11-11-2008 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güneydogu hakkında böyle konuşman beni üzdü ve düşündürdü acaba senin gibi düşünen varmı diye kendi kendime sormaya başladım bence televizyondan baktıgın güneydogu bir de gel gezerek görmelisin......

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri