Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arası

Konu: Başbuğ; 'PKK'yı İSLAM durdurur'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu hristiyanların yaradana tanrım diye hitap etmesi, bizim de etmemizi gerektiren bir şey değil...onu demeye çalışıyorum...onlar kendi inançlarına göre yaradana yalvarır yakarır...bizde kendi inancımıza göre davranalım diyorum...
    gen.kurmay başkanı hangi sebeple olursa olsun dini açıdan bir yol bulması sevindiricidir...ben sevindim...art niyet niye olsun ki? ben müslümanım sende öyle...buna seviniriz...düne kadar askerin dine bakış açısı belli idi...şu an değişmeye başladı gibi geliyor bana...ben buna sevinirim ancak...
    ayrıca hüseyin üzmesin karıştırdığı haltı müslümanlara mal etmende doğru değil...şayet dini bir ceza verilseydi o herife gideceği yer belli idi..hatta şu an orada idi...
    vakit gazeteside bu herifi savunması iğrençtir...kendi yüzünü gösterdi...benim hırsızım iyidir diyen bir zihniyet...
    bu mesele uzayacak...farklı düşünüyoruz...benim düşüncem budur...selametle...:45:
    Tamam, birinin yaptığını tümüne mal etmemek doğru bir davranıştır ve bende aynen bunu anlaman için söyledim. Orduda bir komutanın yaptığını tüm orduya mal edenlere niye aynı tepkiyi vermiyorsunuz. İşimize gelmedimi, mesele uzayacak deyip kaçmak doğru bir davranış değil, arkadaşım. Her zaman bir orta yol olmuştur ve bulunmuştur. Önemli olan ortada buluşmak. Bu vatanı için can verenlerin hepsi aynımıydı, alevisi, Türkü ve Kürdü vs. Hepimiz kardeşiz ve öyle kalmalıyız. Bu vatan hepimizindir. Bu orduda aynen öyledir... Bilmem anlatabildim mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Güneydogu hakkında böyle konuşman beni üzdü ve düşündürdü acaba senin gibi düşünen varmı diye kendi kendime sormaya başladım bence televizyondan baktıgın güneydogu bir de gel gezerek görmelisin......
    Ayrıca sana gelince kardeşim, istisnalar kaideyi bozmaz, sizin oralarda (Nereyi kastettiğinizi bilmiyorum) ama, dini aşiretlerin töre hükümleri ve adetleri halen sürmese idi, bugün günümüzde olan namus cinayetlerine ne demeli, kız sevdiğine kaçtı diye, aşiret karar alıyor ve peşine biri takılıp, öldürülmüyor mu? Hadi yalan de buna da...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayrıca sana gelince kardeşim, istisnalar kaideyi bozmaz, sizin oralarda (Nereyi kastettiğinizi bilmiyorum) ama, dini aşiretlerin töre hükümleri ve adetleri halen sürmese idi, bugün günümüzde olan namus cinayetlerine ne demeli, kız sevdiğine kaçtı diye, aşiret karar alıyor ve peşine biri takılıp, öldürülmüyor mu? Hadi yalan de buna da...
    arkadaşım senle tartışmak istemiyom o söyledigin namus cinayetleri sizin oralalardada oluyo demek sizin oralardada aşiret liderleri var artık güneydogu o tv gördügün güneydogu degil aşiretin burda kalkanı seneler oluyo...Eger burdaki köy okuları ve bazı ilçe okullarında ögretmen olsadı ve kısacası egitim olsa eminim o namus cinayetleri işlenmez burada o olayın cok yasanmasının ana sebebi budur.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım senle tartışmak istemiyom o söyledigin namus cinayetleri sizin oralalardada oluyo demek sizin oralardada aşiret liderleri var artık güneydogu o tv gördügün güneydogu degil aşiretin burda kalkanı seneler oluyo...Eger burdaki köy okuları ve bazı ilçe okullarında ögretmen olsadı ve kısacası egitim olsa eminim o namus cinayetleri işlenmez burada o olayın cok yasanmasının ana sebebi budur.....
    Bizim oralarda sevenler sevdiğine varır, kız istediği oğlana varır ve evin en küçüğüne silah verip, peşlerine takılmaz. Sen her yeri kendi çevren gibi sanma dostum. Eğitim, tabi ki şart. Bu gibi zihniyetlere karşı başka türlü mücadele verilmez. Kız çocuklarını gözleri açılmasın diye okula bile göndermeyen zihniyetlerle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilkönce bu meseleyi tsk içine yerleştirelim pkk yada yerleştirmesi kolay!!!
    selametle

tebrik ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar "TANRI" kelimesine niye bu kadar allerjiniz var onu anlamadım. Tanrı bizim taaaa Ortaasyadan bu yana kullandığımız bir sıfat. Açın bakın Dede Korkut hikayelerine veya Ortaasya'daki mezar taşlarında bu kelime yazar. Bir kere Hıristiyanlar Tanrı demezler. "GOT" = ALLAH derler. Yabancı film seslendirmelerinde oyuncuların dedikleri GOT kelimesini bizim aklıevvel çeviricilerimiz; onların ağzına ALLAH kelimesi yakışmaz. Ya ne yakışır? En iyisi tanrı demek deyip hep bu kelimeyi kullandılar. Biz kendi öz kelimemizi Hıristiyanların ağızlarına yakıştırıyoruzda, Arapça kelimeleri asla! Acaba Eskimolar, Çinliler veya Patagonyalılar Allahlarına ne diyor ki? Bilgilerinize.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (12-11-2008 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamam, birinin yaptığını tümüne mal etmemek doğru bir davranıştır ve bende aynen bunu anlaman için söyledim. Orduda bir komutanın yaptığını tüm orduya mal edenlere niye aynı tepkiyi vermiyorsunuz. İşimize gelmedimi, mesele uzayacak deyip kaçmak doğru bir davranış değil, arkadaşım. Her zaman bir orta yol olmuştur ve bulunmuştur. Önemli olan ortada buluşmak. Bu vatanı için can verenlerin hepsi aynımıydı, alevisi, Türkü ve Kürdü vs. Hepimiz kardeşiz ve öyle kalmalıyız. Bu vatan hepimizindir. Bu orduda aynen öyledir... Bilmem anlatabildim mi?
    Ben böyle meselelerden kaçmam...ama aynı şeyleride tekrarlamak istemiyorum...
    hangi "bir" komutandan bahsediyoruz? öncelikle onu açıklamalısın....
    tanrı lafı için ısrar eden "bir" komutanmı? Bunun için bir allahın kulu diyebilirmi "ben askerde böyle bir olayla karşılaşmadım" diye
    Namaz kılan subayları ihraç eden "bir" komutandanmı? hatırlayınız lütfen....benim kendi üst teğmenin "uğur yücel kıd.üstteğmen) ihrac edilmiş...buna benzer bir çok vakaa...
    garnizonunda şehit yakınlarını ağarlarken sadece "türbanlı olduğu için" garnizona o şehit yakınını almayan "bir" komutandanmı?
    Biz bu süreçlerden geçtik. şu an komutanlarımızdan allah lafını duyunca seviniyoruz...Ben seviniyorum şahsen. inşallah devam eder...komutanların göreve uğurlarken askerlerini" allaha emanet olun" demelerinden büyük sevinç duyuyorum" bizim dinimiz ülke vatan millet sevgisini aşılar...gericiliği irticayı değil...dini bir terim duyulduğunda "irtica hortladı" denmesinden büyük üzüntü
    duyuyorum...haa dini kullanarak irtica yapan varsa onları ayırt etmeli...sapla saman karışmasın...aynı atatürkü yada laikliği kullanarak din düşmanlığı yapanlar gibi...selametle...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben böyle meselelerden kaçmam...ama aynı şeyleride tekrarlamak istemiyorum...
    hangi "bir" komutandan bahsediyoruz? öncelikle onu açıklamalısın....
    tanrı lafı için ısrar eden "bir" komutanmı? Bunun için bir allahın kulu diyebilirmi "ben askerde böyle bir olayla karşılaşmadım" diye
    Namaz kılan subayları ihraç eden "bir" komutandanmı? hatırlayınız lütfen....benim kendi üst teğmenin "uğur yücel kıd.üstteğmen) ihrac edilmiş...buna benzer bir çok vakaa...
    garnizonunda şehit yakınlarını ağarlarken sadece "türbanlı olduğu için" garnizona o şehit yakınını almayan "bir" komutandanmı?
    Biz bu süreçlerden geçtik. şu an komutanlarımızdan allah lafını duyunca seviniyoruz...Ben seviniyorum şahsen. inşallah devam eder...komutanların göreve uğurlarken askerlerini" allaha emanet olun" demelerinden büyük sevinç duyuyorum" bizim dinimiz ülke vatan millet sevgisini aşılar...gericiliği irticayı değil...dini bir terim duyulduğunda "irtica hortladı" denmesinden büyük üzüntü
    duyuyorum...haa dini kullanarak irtica yapan varsa onları ayırt etmeli...sapla saman karışmasın...aynı atatürkü yada laikliği kullanarak din düşmanlığı yapanlar gibi...selametle...:45:
    Arkadaşım, orduda hiyerarşik bir düzen vardır, onu kimsenin değiştirmeye ve bozmaya hakkı yoktur. Kişilerin düşünce ve fikirleri değişiklik gösterebilir, ama; asla Anayasa, Askerlik Kanunu, İç hizmet kanunu vs. kanunlar dışına çıkamaz. Çıkan olursa, yada kalkışırsa tabi ki ilişkisi kesilir. Bu ordunun kendi içindeki anlayışı. Saygı duymak lazım, dini duygularla hareket edilen bir kurum değildir tabiki...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu Gitgide rayından çıkıyor
    Kimse Kimseyi kırmadan kapatalım
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri