cabbari ustam fikirlerinize saygım ve size olan saygım tartışılmaz lakin ben askerliğimde tanrı lafını kullanmadım bir eğitim sırasında sanal düşmanın üstüne komutanımızın verdiği komutla allah allah sesleri ile gittik ayrıca askeri gemiler limandan ayrılırken komutan bismillah fora diye bağırır ve asker sırık yardımı ile gemiyi açığa iter komandonun marşında komutan komando diye bağırdığında asker allah diye bağırır ustam hiç bir askere oruç tutma denmemiştir hiçbir askere çarşı izninde camiyede gidemessin denmemiştir ben bunu tartışmıyorum benim ifade etmek istediğim olay nedir siz ne kadar iyi niyetle yazsanızda ve bizlerde bunu bilsek dahi yazı her yere çekilecek bir yazı elbetteki beş parmağın beşide bir olmaz ustam size katılıyorum ama tsk lerindeki dini bütün insanlar emin olun diğerlerinden fazladır ustam saygılarımı ve sevgilerimi ifade ederim!
[quote=ayhankeskin.[/quote] ayhan kardeş burası paylaşım formu herkes fikirlerini açıkça bildirecek ama ne olursa olsun bunu karşımızdaki insanları kırmadan ve üzmeden yazacağız cahil diye bahsettiğin insan bir çok konuda bizden çok ama çok bilgili ve altın gibi bir kalp taşıyor her zaman seviyeli ve karakteri ile bir çok kişiye örnek olacak bir insan lütfen kelimelerimizi seçerek kırmadan ve incitmeden kullanalım!![]()
Yer imleri