Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Başbuğ; 'PKK'yı İSLAM durdurur'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiçbir zaman için askeriyede allah kullanmazlar tanrı kullanırlar bu islamiyete terstir
    en basiti yemek duası "tanrımıza hamd olsun milletimiz var olsun"
    ama tekrar belirteyim ALLAH bu ül***i bu tsk yı ve bireylerini başımızdan eksik etmesin o ayrı konu
    selametle
    cabbari ustam fikirlerinize saygım ve size olan saygım tartışılmaz lakin ben askerliğimde tanrı lafını kullanmadım bir eğitim sırasında sanal düşmanın üstüne komutanımızın verdiği komutla allah allah sesleri ile gittik ayrıca askeri gemiler limandan ayrılırken komutan bismillah fora diye bağırır ve asker sırık yardımı ile gemiyi açığa iter komandonun marşında komutan komando diye bağırdığında asker allah diye bağırır ustam hiç bir askere oruç tutma denmemiştir hiçbir askere çarşı izninde camiyede gidemessin denmemiştir ben bunu tartışmıyorum benim ifade etmek istediğim olay nedir siz ne kadar iyi niyetle yazsanızda ve bizlerde bunu bilsek dahi yazı her yere çekilecek bir yazı elbetteki beş parmağın beşide bir olmaz ustam size katılıyorum ama tsk lerindeki dini bütün insanlar emin olun diğerlerinden fazladır ustam saygılarımı ve sevgilerimi ifade ederim!

[quote=ayhankeskin.[/quote] ayhan kardeş burası paylaşım formu herkes fikirlerini açıkça bildirecek ama ne olursa olsun bunu karşımızdaki insanları kırmadan ve üzmeden yazacağız cahil diye bahsettiğin insan bir çok konuda bizden çok ama çok bilgili ve altın gibi bir kalp taşıyor her zaman seviyeli ve karakteri ile bir çok kişiye örnek olacak bir insan lütfen kelimelerimizi seçerek kırmadan ve incitmeden kullanalım!
    Konu CABBARİ tarafından (31-10-2008 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben şunu çok merak ettim aynı kelimeyi hükümetten bir bakan söyleseydi takılacak kulp ne olurdu acaba??irticacı derlerdi kesinlikle...ama bu bir gerçek ki insanların kalbine aklına ALLAH ı ve ALLAH korkusunu yerleştirmediğiniz sürece bu işin içinden çıkılmaz ....

gerçekten inanan yaptığı her şeyin hesabını vereceğinin bilincinde olan hiç bir insan ne hırsızlık yapar ne cana kıyar ne soygunm yapar ne devletine isyan eder ne tecavüz eder yani akla gelecek hiç bir kötü hareketi yapmaz yapamaz...çünkü her an yaptıklarını kayıt eden bir meleğin olduğunu ve zerre kadar yaptığı herşeyden tek tek hesaba çekileceğini bilir ve o bilinçle asla zararlı bir insan olamaz...

eğitim sistemimizde fen bilimlerinde her türlü doğa olayı anlatılır ama sanki bunlar kendi kendine oluyormuş gibi bunları yapandan bahsedilmez o halde yetişen bir nesil ALLAH ını bilmezse tanımazsa o nesilden her türlü tehlike beklenir...

zaten tv lerde gece yarılarına kadar insanların beyinleri yıkanıyor...herşey güllük gülüstanlıkmış gibi dünyaya sadece eğlenmeye ..yiyip içmeye gelmişiz gibi sürekli dinden uzaklaştıran yayınlar sergilenmekte...üşenmeyin ve elinize bir kağıt kalem alın ve not tutun ..ulusal meşhur kanallarımızda sabahtan akşama kadar acaba kaç kere ALLAH tan dinden peygamberden bahsedecekler tutun bunun hesabını.!!!

arkadaşalr gençliğimiz uyutuluyor...uyanması akıllanması istenmiyor..

çünkü bu yollar sayesinde bazılarının ceblerine trilyonlar girmekte..eğer nesil bilinçlenirse pkk nerden adam bulacak..uyuşturucuyu kime satacak fuhuş sektörünü kime sunacak?? bunları herkesin çok iyi düşünmesi lazım...dini bilgisi olmadan yetişen her nesil geleceğimizi ve geçmişimiz katledecek bizleri mahvedecek bunları herkes artık açık seçik görüyor!!!
    yeter yaw yoruldum yazarken
    Konu umuter tarafından (31-10-2008 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşte bu konuma yıllar önce gelinebilseydi. Hatırlarsınız ne vatandaşlar? ne medya bu günkü kadar TSK'i eleştirebilirdi. ne eleştirmesi kimse yanındakinden çekindiğinden içinden geçeni bile ifade edemezdi. Şimdi TSK kendi mensupları öz eleştiri bile yapabiliyor. Bu Çok büyük bir aşama. Hele TSK din İslam lafı etmek yürek isterdi. Şimdi doğruysa GKB dahi gerçekleri görmezden gelmiyor. Bu memleketin insanının gerçek çimentosunun, mayasını İslam olduğuna vurgu yapıyor. Taş yuvarlanır, sonunda varacağı yere varır. Bakın bu ülkenin gerçek sahipleri aynı şeyi istedikçe, tüm olaylar, problemler çorap söküğü gibi çözülecek. Daima dürüst ve şeffaf yönetimlerin elinde.....tabiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar!

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben şunu çok merak ettim aynı kelimeyi hükümetten bir bakan söyleseydi takılacak kulp ne olurdu acaba??irticacı derlerdi kesinlikle...ama bu bir gerçek ki insanların kalbine aklına ALLAH ı ve ALLAH korkusunu yerleştirmediğiniz sürece bu işin içinden çıkılmaz ....gerçekten inanan yaptığı her şeyin hesabını vereceğinin bilincinde olan hiç bir insan ne hırsızlık yapar ne cana kıyar ne soygunm yapar ne devletine isyan eder ne tecavüz eder yani akla gelecek hiç bir kötü hareketi yapmaz yapamaz...çünkü her an yaptıklarını kayıt eden bir meleğin olduğunu ve zerre kadar yaptığı herşeyden tek tek hesaba çekileceğini bilir ve o bilinçle asla zararlı bir insan olamaz...eğitim sistemimizde fen bilimlerinde her türlü doğa olayı anlatılır ama sanki bunlar kendi kendine oluyormuş gibi bunları yapandan bahsedilmez o halde yetişen bir nesil ALLAH ını bilmezse tanımazsa o nesilden her türlü tehlike beklenir...zaten tv lerde gece yarılarına kadar insanların beyinleri yıkanıyor...herşey güllük gülüstanlıkmış gibi dünyaya sadece eğlenmeye ..yiyip içmeye gelmişiz gibi sürekli dinden uzaklaştıran yayınlar sergilenmekte...üşenmeyin ve elinize bir kağıt kalem alın ve not tutun ..ulusal meşhur kanallarımızda sabahtan akşama kadar acaba kaç kere ALLAH tan dinden peygamberden bahsedecekler tutun bunun hesabını.!!!arkadaşalr gençliğimiz uyutuluyor...uyanması akıllanması istenmiyor..çünkü bu yollar sayesinde bazılarının ceblerine trilyonlar girmekte..eğer nesil bilinçlenirse pkk nerden adam bulacak..uyuşturucuyu kime satacak fuhuş sektörünü kime sunacak?? bunları herkesin çok iyi düşünmesi lazım...dini bilgisi olmadan yetişen her nesil geleceğimizi ve geçmişimiz katledecek bizleri mahvedecek bunları herkes artık açık seçik görüyor!!!
    yeter yaw yoruldum yazarken işte ben bu yazıyı alkışlarım tebrikler binlerce kez
    emeğine diline ve kalemine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın BAŞBUĞ çok güzel yere parmak basmış fakat bir toplandıda askerimiz BAŞI ÖRTÜLÜLÜ bir bayanı gördüğü zaman oradan uzaklaşıyor. sevgili CABBARİNİN dediklerine katılmamak mümkün değil. ATATÜRKÜN dini olmayan milletler yok olmaya mahkumdur. sözlerini lütfen unutmayalım. din milletlerin ortak paydasıdır asker savaşa dini duygularla ölürsem şehit kalırsam gazi diye gider. sayın BAŞBUĞ u gerçekleri dile getirdiği için saygıyla SELAMLIYORUM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok tartışmak istemiyorum
    herkesin görüşü farklı ama bana şahsıma cahilane bir tavırla yaklaşılması hoş değil bu benim düşüncem herkes herkese saygı duymak zorunda!!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işin içine din girince tartışmalar uzayıp gidiyor...
    umuterin yazdıklarına tamamen katılıyorum...çok güzel özetlemiş...eline sağlık...
    hepimiz askerlik yaptık...yemek dua larını bizde biliyoruz...eğitimlerdeki allah allah naralarınıda...mesele er-erbaş konumunda olanlarda değilki...
    son zamanlarda yüksek rütbeli askerlerden duymak bu lafları tuhaf ve benim için sevindirici oluyor...pek kimseden bu tür laflar çıkmazdı...ayrıca genel kurmay başkanının böyle bir talepte bulunmasıda çok doğru...nedenini umuter yazmış...
    memlekette bir çok millet var...bizi birbirimize bağlayan bir çok bağ var ama hangisi islam kadar güçlü? mesele budur bence tabi naçizane...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

din butunlestırır o yuzden doguya dın adamları gondermek lazım eskıden dogudan mert adam cıkardır ( dogulu arkadaslarım alınmasın ) sımdı bakıyoruz yenı nesıle cogu serserı nıye cunku dın egıtımı yok eskıden kucuk yasta o egıtım verıryordu bunun laiklikle ilgisi yok yani tamam dunyada turkıyedeki gibi laik ulke yok ben merak edıyorum abd nıye laık degıl yada almanya yada italya dunyanı medenı ulkelerı nıye laık degıl onlar gerımı kaldı aslında burdakı konu laıklık degıl asıl konu askerdınle arası ıyı olması gerek bu ne devletımızı yıkar ne baska seyler yapar bu devlette bızım bu orduda bızım bu dinde bizim bu halkta bızım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alpdemet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elhamdülillah hepimiz müslümanız ama böyle bir terör hareketine "İslam" ismini karıştırmaması gerekirdi bence Genel Kurmay Bşk.'ının. Ayrıca din ve devlet işleri ayrı tutulmalı. Asker eski asker değil...
    terör hareketine islam ismi karıştırılmıyor...bölge halkının dini bilgisi arttırılmaya çalışılıyor...islam vatan sevgisini devletine bağlılığı emreder...buda bölge için çok önemli bir hadise olacaktır inşallah...umuter özetlemiş...çok güzel yazmış..tavsiye ederim oku...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

din deyince tüyleri diken diken olanlar zor durumda kalınca dinden medet ummaya başlıyorlar demek ki.irticacı mürteci gerici yobaz diye bazı subayları askeriyeden şutlarsınız sonra da işinize gelince din lazım önemli ehemmiyetli dersiniz.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri