Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ben şunu çok merak ettim aynı kelimeyi hükümetten bir bakan söyleseydi takılacak kulp ne olurdu acaba??irticacı derlerdi kesinlikle...ama bu bir gerçek ki insanların kalbine aklına ALLAH ı ve ALLAH korkusunu yerleştirmediğiniz sürece bu işin içinden çıkılmaz ....gerçekten inanan yaptığı her şeyin hesabını vereceğinin bilincinde olan hiç bir insan ne hırsızlık yapar ne cana kıyar ne soygunm yapar ne devletine isyan eder ne tecavüz eder yani akla gelecek hiç bir kötü hareketi yapmaz yapamaz...çünkü her an yaptıklarını kayıt eden bir meleğin olduğunu ve zerre kadar yaptığı herşeyden tek tek hesaba çekileceğini bilir ve o bilinçle asla zararlı bir insan olamaz...eğitim sistemimizde fen bilimlerinde her türlü doğa olayı anlatılır ama sanki bunlar kendi kendine oluyormuş gibi bunları yapandan bahsedilmez o halde yetişen bir nesil ALLAH ını bilmezse tanımazsa o nesilden her türlü tehlike beklenir...zaten tv lerde gece yarılarına kadar insanların beyinleri yıkanıyor...herşey güllük gülüstanlıkmış gibi dünyaya sadece eğlenmeye ..yiyip içmeye gelmişiz gibi sürekli dinden uzaklaştıran yayınlar sergilenmekte...üşenmeyin ve elinize bir kağıt kalem alın ve not tutun ..ulusal meşhur kanallarımızda sabahtan akşama kadar acaba kaç kere ALLAH tan dinden peygamberden bahsedecekler tutun bunun hesabını.!!!arkadaşalr gençliğimiz uyutuluyor...uyanması akıllanması istenmiyor..çünkü bu yollar sayesinde bazılarının ceblerine trilyonlar girmekte..eğer nesil bilinçlenirse pkk nerden adam bulacak..uyuşturucuyu kime satacak fuhuş sektörünü kime sunacak?? bunları herkesin çok iyi düşünmesi lazım...dini bilgisi olmadan yetişen her nesil geleceğimizi ve geçmişimiz katledecek bizleri mahvedecek bunları herkes artık açık seçik görüyor!!!
yeter yaw yoruldum yazarken işte ben bu yazıyı alkışlarım tebrikler binlerce kez
emeğine diline ve kalemine sağlık