GOLDMASTER SAT-570005 FTA uydu alıcım var. Kanalları bir türlü taratamadım sanırım bu kanalları silmem gerekiyor . fakat bi türlü silemiyorum. Ne yapmam lazım bi yardım etseniz.
Şimdiden teşekkürler....
Teşekkur: 0
GOLDMASTER SAT-570005 FTA uydu alıcım var. Kanalları bir türlü taratamadım sanırım bu kanalları silmem gerekiyor . fakat bi türlü silemiyorum. Ne yapmam lazım bi yardım etseniz.
Şimdiden teşekkürler....
eğerki pc yoksa menu kurulumdan uydu ve tp duzenleden bir kaç tane kullanılmayan uyduyu silin eğer yapabilirim diyorsanız turksatı silin ve daha sonra uydu eklemeden kendiniz ekleyeın ve manuel aramada 12731 şebeke aram frekansında uyduyu taratın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
tamam hallettim saolun da bu polsat sports ext. lar falan var bunları açmak için ne yapabilirim. kaonda sarı+mavi+yeşil+menü yapınca biss *** giriyorduk bunda olmuyoryada softcam varsa ?
Tekrar teşekkürler![]()
yüklü değilorjinal yazılımı yüklü:S
şu an yapabileceğinj bşi yok.
*** menusune girmek menu tuşuna bas sistem ayarları uzerınde iken kumandadan 1-2-1 tuşla.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
tamam saolun![]()
ustam bu kanal listesi benim diğer recever a olmuyor... Cihaz sat-10400 Cl buna ayrımı yüklüyoruz....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri