REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GoldMaster'da Star Tv yi bulamıyanlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart GoldMaster'da Star Tv yi bulamıyanların yapması gerekenler

Star TV Kanalını bulamama sorunu

Kumanda üzerinden Menü tuşuna basınız.
    Kurulum seçeneğine üzerinde kumanda üzerindeki ok tuşuna basınız.
    Kanal Arama Seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki ok tuşuna basınız.

Uydu ismi : Türksat
    Arama Modu : Advanced
    Frekans : 11862
    Sembol Oranı : 27500
    Polarizasyon : Yatay

PID seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki OK tuşuna basınız.

Video PID : 102
    Audio PID : 202
    PCR PID ..: 8102

değerlerini girdikten sonra kaydet seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki OK tuşuna basınız ve Aramayı başlat seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki OK tuşuna basarak Arama işlemini başlatınız User isimli 2 adet kanal bulacaktır ve EXIT tuşu ile çıkınız kanal listenizin sonuna User isminde Star TV kanalını bulacaktır...

Kolay Gelsin
    Konu badtempered tarafından (01-11-2008 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Star TV Kanalını bulamama sorunu

Kumanda üzerinden Menü tuşuna basınız.
    Kurulum seçeneğine üzerinde kumanda üzerindeki ok tuşuna basınız.
    Kanal Arama Seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki ok tuşuna basınız.

Uydu ismi : Türksat
    Arama Modu : Advanced
    Frekans : 11862
    Sembol Oranı : 27500
    Polarizasyon : Yatay

PID seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki OK tuşuna basınız.

Video PID : 102
    Audio PID : 202
    PCR PID ..: 8102

değerlerini girdikten sonra kaydet seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki OK tuşuna basınız ve Aramayı başlat seçeneği üzerinde kumanda üzerindeki OK tuşuna basarak Arama işlemini başlatınız User isimli 2 adet kanal bulacaktır ve EXIT tuşu ile çıkınız kanal listenizin sonuna User isminde Star TV kanalını bulacaktır...

Kolay Gelsin
    dostum paylaşım için teşekkurler bunun neden olduğu konusunda fikrin varmı ayrıca bazı kanallarda son değişikle ses kesik kesik geliyor mesaj tvde örneğin bunun çözümü nedir?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum paylaşım için teşekkurler bunun neden olduğu konusunda fikrin varmı ayrıca bazı kanallarda son değişikle ses kesik kesik geliyor mesaj tvde örneğin bunun çözümü nedir?
    yayıncı dan kaynaklanabilir.

Bazende tekrar taratınca düzeliyor o sorun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ne kadarda pid lerde oynansa kesın çözum değil. turksat3 a ile yayıncı kuruluşlar arasında olan ayarlamalar daha tam olarak yapılamadı. ve zannedıyorsam iki tarafta sorunu birbirlerının uzerlerıne atıolar. bakalım ne zaman sorun çözulecek.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ne kadarda pid lerde oynansa kesın çözum değil. turksat3 a ile yayıncı kuruluşlar arasında olan ayarlamalar daha tam olarak yapılamadı. ve zannedıyorsam iki tarafta sorunu birbirlerının uzerlerıne atıolar. bakalım ne zaman sorun çözulecek.
    dsmartın kutularında bir sorun yok bence dsmart bunu fırsat bilerek bitakım hileler yapıyor gibi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dostum,en doğrusunu sen söylemişsin...Aynen katılıyorum...Her varyasyonu denedim ama olmuyor...Beklemekten başka çare yok..Tabii sağ kalırsak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart gibi gıcık bir cihaz görmedım. yaptıkları guncellemedı kanal listesı zaten berbat ve eksık.

uydudaki sinyal problemı d smartla alakalı değil. bende dream var kaon 100 var topfield var bu cihazlarda problem yok. yukarıdaki mesajımdaki olaydan ibaret durum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart gibi gıcık bir cihaz görmedım. yaptıkları guncellemedı kanal listesı zaten berbat ve eksık.

uydudaki sinyal problemı d smartla alakalı değil. bende dream var kaon 100 var topfield var bu cihazlarda problem yok. yukarıdaki mesajımdaki olaydan ibaret durum.
    kanal listesi eksik değil her kanalı listeye koymazlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla koymazlarsa ne anladım ben onların cihazından. zaten kımseyede tavsiye etmıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla koymazlarsa ne anladım ben onların cihazından. zaten kımseyede tavsiye etmıyorum.
    dsmart alacak olan moviesmart sinema tv, belgesel için almalı sradan kanallar için deymez ama problemli cihazların belkide asıl nedeni eski cihazlar olması bir ihtimal

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri