REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: GoldMaster'da Star Tv yi bulamıyanlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dsmart alacak olan moviesmart sinema tv, belgesel için almalı sradan kanallar için deymez ama problemli cihazların belkide asıl nedeni eski cihazlar olması bir ihtimal
    gm 80400 eski cihaz mı sence?Star tv sorunu onda da var,4 defa pid girdim anca bulabildim.Altyapı tamamlanmadan uydu aktarılırsa olacağı buydu;2A ya aktarımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştık,nasıl geçildiği bile anlaşılmamıştı...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gm 80400 eski cihaz mı sence?Star tv sorunu onda da var,4 defa pid girdim anca bulabildim.Altyapı tamamlanmadan uydu aktarılırsa olacağı buydu;2A ya aktarımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştık,nasıl geçildiği bile anlaşılmamıştı...
    bilmem farkındamısınız ama yazılan konu ile içinde geçen şeyler arasındaki bagıntıyı ben göremedim.(sizin için demedim.)

neyse türksat 1c aktarıldıgında da fark etmediniz ! (Çünkü frekansları aynı şekilde gecenin bir yarısı taşındı)

ben inatla sorunun yayıncı kuruluştan kaynaklandıgını söylüyorum çünkü data olarak çıkıyor.

iStartrigger isminde yayın çıkıyor.(peki bundan data oldugunu nasıl anladın derseniz bu i .... trigger dsmart için var olan bişi kanal açıkken yandan kırmızı birşey beliriyor butona bas filan gibi onun veri saglayıcısı olarak uyduyu data yayın basıyolar bunla karışıyo star tv ve bulamıyor)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 9400v cı var pıd ayarları kapalı gri şekilde giriş yapamıyorum ne yapabilirim satar ı bulabilmek için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tr_akay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende 9400v cı var pıd ayarları kapalı gri şekilde giriş yapamıyorum ne yapabilirim satar ı bulabilmek için
    arama modunu advanced yaparsanız çıkar arkadaşım

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omni Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    star tv ve doğan grubuna ait kanlların sorumluluğu turksata ait değildir onlar artık kendi altyapısına göre alışıyor hatta artık karasal vericilerinde bile dsmart kutularına geçtiler günümüzde 1 aylık bir cihaz bile eski sayılır istinalar oluyor mesela nokia mediamasterdada sorunsuz çalışıyor hatta daha bile iyi olduğu söylenebilinir türksat2a zaten çok geniş zamanda süreç tamalandi burdaki asıl engel kanalları paketlemek bu sorunları ancak yeni yazılımlarla aşılır yayıncıların yapcaği bişey yok artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dikkat ettinizmi gm'lerde yukarıda arkadaşın dediği şekilde star tv'yi user adı altında bir kaç denemeden sonra buluyorsunuz fakat kanal şifreli gözüküyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    star tv ve doğan grubuna ait kanlların sorumluluğu turksata ait değildir onlar artık kendi altyapısına göre alışıyor hatta artık karasal vericilerinde bile dsmart kutularına geçtiler günümüzde 1 aylık bir cihaz bile eski sayılır istinalar oluyor mesela nokia mediamasterdada sorunsuz çalışıyor hatta daha bile iyi olduğu söylenebilinir türksat2a zaten çok geniş zamanda süreç tamalandi burdaki asıl engel kanalları paketlemek bu sorunları ancak yeni yazılımlarla aşılır yayıncıların yapcaği bişey yok artık
    Yerel vericilerin D-Smart kutusu kullanmaları onların teknolojisi kullanmaktan degil Star Tv yi Dogan Medya Grubunun karasal yayında izlenmesini istemesinden dolayı

Daha açık yazayım.Bazı vericiler aynı kullandıgımız uydu alıcıları ile belediye vericilerinden verilir.Şifreli olan yayın varsa(burda star tv şifreli) çözemezse siyah ekran verir.

Dogan Holding yayınları karasal yayında izlensin diye D-Smart kutusu kullandırtıyordur.

Ayrıca söylediginiz
    türksat2a zaten çok geniş zamanda süreç tamalandi burdaki asıl engel kanalları paketlemek bu sorunları ancak yeni yazılımlarla aşılır yayıncıların yapcaği bişey yok artık
    Sorun Türksat 2a nın ömrü mü? ne alakası var çözemedim.

Kanalları adam eliyle paketlemiyor makinalar modüle ediyor sinyale ve yolluyor.

yazılım kısmına söylicek bişi bulamıyorum yok öyle bişi

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş sağolasın uğraştırdı ama buldum kanalı emeği geçen herkese tşk ler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu ben fazla uydudan anlamam ama benimkinde topfield yazıyor goldmaster yazmıyor hiçbiryerinde konu var diye konumu kapattı moderatör :S Topfield goldmastermı oluyor öyle ise nie üstünde yazmıyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Stizz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu ben fazla uydudan anlamam ama benimkinde topfield yazıyor goldmaster yazmıyor hiçbiryerinde konu var diye konumu kapattı moderatör :S Topfield goldmastermı oluyor öyle ise nie üstünde yazmıyor
    herşey yazıcak diye bir kaide mi var.

Konu burda işleniyo olmasa kapanmazdı degil mi ayrıca ?

aslında şu yazılanlar tüm cihazları kapsıyor fakat giriş şekli bu seri ile alakalı oldugu için burada buluyor.

11. 06-11-2008, 00:02

Sebep
    d

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri