Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Süper Çanak Anten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Süper Çanak Anten

alıntıdır.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mükemmel. insanın kanalları seyretmeye zamanı yetmez ayrıca çanak daha büyük olsa daha verimli olurdu kanımca...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnb lerin hepsi çiftli olduğu için acaip bi kablo kalabalığı olmuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bayağı bir tuzluya çıkar.16 tane lnb 20ytl'den hesaplasak 320 ytl,bi de çanak en az 200 ytl civarındadır,bayağı pahalıya çıkar.motorlu daha ucuza gelir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oy oy oy bu ne yaaa adam dünyayı izliyoo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer bu sistem sağlıklı çalışıyorsa bunu yapanla tanışmak isterdim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla helal olsun herkesime hitap ediyor , maç isteyen belgesel isteyen, güreş isteyen hepsine yönelik bir çalışma olmuş ama fiyatıda tuzludur.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o çanağın bizim ülkeden olduğunu sanmıyorum ..Bizim burda onu kurabilecek kaç kişi var meçhul?
    Konu ŞAVKÇI09 tarafından (01-11-2008 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurmasına kurarımda yeteri kadar sağlıklı çalışacağını zannetmiyorum.Uydulardan tam anlamıyla randıman alınırmı bilinmez.Yansıtıcının ve çanağın kalitesine ve kaç dereceye oturtulmuş olduğuna bağlı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o çanağın bizim ülkeden olduğunu sanmıyorum ..Bizim burda onu kurabilecek kaç kişi var meçhul?
    turkıyede ondan alasını yapacak bir çok kişi var. ama yapanın hakkını yemeyelı gayet tertıplı ve duzenlı yapmış. tabi turkıyede bu çanağı bu kara çok uyduda kullanmak çok zor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri