kanalları sıralarken hangisinin gösterdigini nasıl anlarız teşekkürler saolun
kanalları sıralarken hangisinin gösterdigini nasıl anlarız teşekkürler saolun
yanıklarda iz bırakmaz
kanal izlerken ok /menü/kanal kaydırma ile taşıyabilirsiniz.
ingine teşekkür ederim ama o şekilde kanalları tek tek taşıya biliyorum benim sorunum ise kanal kaydırma yerinde gösterenleri arka arkaya sıralamak ama kanal kaydırma yerinde hangisinin gösterdigini bilemiyorum teşekkürler
yanıklarda iz bırakmaz
Buket yapmadınızmı. en kestirmeden ben açan kanal üzerinde ok yapıyorum ve menüyü tuşlayınca belirtilecek bukete ekle seçeneği geliyor buketlere attıktan sonra kurulumdan buketleri düzenleyebilirsiniz.
tamam anladım tektek taşıyacaz bende 120 lik canak var ona aparat taktım astra siriüs ve hortbirt gösteriyor normal cihazda dm 500 s de dayzegi bir türlü ayarlayamadım türksat hortbirt gösteriyor siriüs ve astra göstermiyor bir türlü yapamadım bu konuda bilgisi olan varsa bir yol gösterebilir mi teşekkürler ellerinize saglık saglıcakla
yanıklarda iz bırakmaz
menu - kurulum - servıs arama - uydu yapılandırma gir yukarıdan DısegC ile A/B ile 4 uydu seçeneğini seç ve orda aşağıda çıkan seçenekler şöle
Turksat 3A - DisegC AA (Disegc giriş 1 veya A)
HOTbird - DisegC AB (Disegc giriş 2 veya B)
ASTRA - DisegC BA (Disegc giriş 3 veya C)
SIRIUS - DisegC BB (Disegc giriş 4 veya D)
yukarıda parantez içinde olanalar BA-BB seçeneklerının açıklamaları kafan karışması die. senın dısegc de uydular hangi girişe bağlı ise ona göre yapılandır ve kayıt et. bu kadar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
A/B ile 4 uydu seçeneğini secersem şu uyarı geliyor ayarlarda disegc tipine uymayan bölümler var bunlar silinsin mi diyor evet dersem kanalların hepsi gidecek sanırım volkan usta ilgine teşekkür ederim saolasın ne yapayım ben standart kullanıcı da
yanıklarda iz bırakmaz
arkadaşım silinsse ne olacakkı altı ustu kanllar tekrar taatırsın o kadarda zor değil.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri