REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: atı x1650 pro 512gddr2 128

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart atı x1650 pro 512gddr2 128

arkadaşlar eski ekran kartı nvida fx5700LE idi kartım yandı ve yeni ekran kartı olarak atı x1650 pro 512 mb gddr2(agp) aldım ama bir türlü kullanamadım sürücüsünü kurduğum zaman herşey tamam ama sonra kendiliğinden reset atmaya başlıyor anakartım gigabyte rz serisinden 8S648-RZ(-C) işlemcim intel p4.1gb ram var.3 kez format attım pc ye(bunları kurdum tncxp-windows vista ultimate edition 2008-perfect xp vista ultimate 2008 bunlarda eski ekran kartımda sorun yaşamadım.)bana yardımcı olacak bir arkadaş varmı yada bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi ? sadece güvenli modda ve ekran kartı sürücüsü olmadan kullanabiliyorum pcyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baracuda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar eski ekran kartı nvida fx5700LE idi kartım yandı ve yeni ekran kartı olarak atı x1650 pro 512 mb gddr2(agp) aldım ama bir türlü kullanamadım sürücüsünü kurduğum zaman herşey tamam ama sonra kendiliğinden reset atmaya başlıyor anakartım gigabyte rz serisinden 8S648-RZ(-C) işlemcim intel p4.1gb ram var.3 kez format attım pc ye(bunları kurdum tncxp-windows vista ultimate edition 2008-perfect xp vista ultimate 2008 bunlarda eski ekran kartımda sorun yaşamadım.)bana yardımcı olacak bir arkadaş varmı yada bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi ? sadece güvenli modda ve ekran kartı sürücüsü olmadan kullanabiliyorum pcyi
    yardım edecek kimse yokmu ya ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer senin ekran kartın resim 3'te bilgisayarın donanımı destekliyorsa kulanırsın.!
    Örnek:resim 4'te gibi ise donanımı tanıtmıyor veya desteklemiyorsa kulanamazsın.taktığın ekran kartını buradan takip et sorununu yazılımla yada bilgisayarına uyumlu ekran kartı gerekli...!
    Konu ayran tarafından (11-11-2008 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri