REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Can Dündar`ın üstlendiği, Mustafa`Filmi hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Katılımcı sayısı
442. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu Düşünüyorum (Gerçegi Yansıtmış)

100 22.62%
  • Olumsuz Düşünüyorum (Gerçeği Yansıtmamış)

135 30.54%
  • Yorum Yok (izlemedim)

207 46.83%
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
63 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Can Dündar`ın üstlendiği, Mustafa`Filmi hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Can Dündar`ın üstlendiği, Mustafa`Filmi hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Bu haftaki anketimizin konusu yine gundem konusu olan bir konu Can Dündar`ın üstlendiği, Mustafa`Filmi hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Ankete oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz anketimiz 7 gün...
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tamamen olumsuz düşünüyorum.Tam liboş kafalı insanların mantığı ile çekilmiş bir film.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha seyredemedim,yorum yapamayacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bildiğim kadarıyla "m.kemal atatürk"de bir insan.....tanrı değil.....
    tabiki hayatında olumlu veya olumsuz,sevinçli veya hüzünlü,,acılı veya kederli .....vs.günleri olmuştur...herhalde..
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sırf para kazanma mantığı ile bu ül***i kuran kişinin özel hayatını ortaya dökmek ve onu bir nevi heryere heykelini diktiren bir diktatör,kendisini döven hafızdan intikam almak için cumhuriyeti kurmuş,hayatını sırf egolarını tatmin etmek için yaşamış ve bunlar için insanların hayatını hiçe saymış biri gibi göstermek tek kelimeyle insafsızlıktır..şu unutulmamalıdırki rahmetli yaptığı evliliği bile kendi şahsi hevesi için değil,topluma örnek olmak için yapmıştır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leyla Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bildiğim kadarıyla "m.kemal atatürk"de bir insan.....tanrı değil.....
    tabiki hayatında olumlu veya olumsuz,sevinçli veya hüzünlü,,acılı veya kederli .....vs.günleri olmuştur...herhalde..
    arkadaşa katılıyorum.Ayrıca filmde anlatılan ATATÜRK'ün askeri yönü ve vatan sevgisi değil çocokluğu ve gençliğinden daha çok bahsediliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atatürk, bi arkadaşımın da dediği gibi tanrı falan değildir ve illaki hayatında olumlu veya olumsuz olaylar yaşamıştır. Hatalarıda olmuştur kusurlarıda. Hayatta hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. Ama Atatürk'üde putlaştırmak ve bir ilah gibi görmek insanı küfre götürür. Sonuç itibariyle oda bir insandır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sonsuzluk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Atatürk, bi arkadaşımın da dediği gibi tanrı falan değildir ve illaki hayatında olumlu veya olumsuz olaylar yaşamıştır. Hatalarıda olmuştur kusurlarıda. Hayatta hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. Ama Atatürk'üde putlaştırmak ve bir ilah gibi görmek insanı küfre götürür. Sonuç itibariyle oda bir insandır.
    çok haklısın ama bazılarımız sigara,içki içtiği filmde gösterilince ipliği pazara çıkartıldı sanıyor bizler M.Kemalin bir içki hastalığı olan sirozdan öldüğünüde biliyoruz ama camide hutbe okuduğunuda,dini olmayan milletler yok olmaya mahkumdur sözlerinide Onun gibi olsunlar herşey daha güzel olur
    SELAMLAR:45:
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç izlemedim bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

filmi izlemedim ama yazılı ve görsel basından takip ettiğim kadarıyla tam bir fiyasko.bu zatlar millet aleyhine yaptıkları her olumsuz hareketlerinde atatürk'ün vede atatürkçülüğün arkasına sığınırlar ama asla atatürkü sevmezler.şimdide emir aldılar atatürk ü yıpratıp basitleştirmek için ve bu aradada rantlarını sağlamak için. geçelim bunları. amaç bu milletin mukadessatlarıyla oynamak,maddi,manevi tüm kalelerini yıpratmak yıkmak.bu entel dantel kalemşörlerin kökeni ne acaba araştırılsın yada bilen varsa bilgilendirsin.teşekkürler

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri